TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


divendres, 19 de febrer del 2010

Fesols bullits amb la Chef 2000




Quantes vegades no en menguem per mandra de coure viandes ?

Les llegums engreixen poc i aporten moltes proteïnes al cos:

A l´hivern bullides, en sopa, puré, etc.. 
A l´estiu en amanides, empedrats....en podem gaudir tot l´any.

* Aquí al Maresme tenim el fesol ó mongeta del Ganxet, amb denominació d´origen protegida ...i está d´allò més bo.

Ingredients
Fesols secs
Sal 
Aigua

Preparació
La nit abans només tenim que deixar-los amb aigua tota la nit.

* A l´hora de cuinar-los
Escórrer i posarem els fesols dins de l´ olla en aquest cas la Chef 2000, sal al gust i uns 4/5 dits d´aigua dependen de la quantitat de fesols.

 Programar 30 minuts, vapor.... i ja està ens oblidem dels fesols fins a l´ hora de menjar,...ja que aguanta el aliments calents fins a 2 hores després de que pari...es fantástica

Només ens falta amanir al gust, i...nyam nyam

Bon profit 

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



 

 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...