Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 19 de febrer de 2010

Fesols bullits amb la Chef 2000




Quantes vegades no en menguem per mandra de coure viandes ?

Les llegums engreixen poc i aporten moltes proteïnes al cos:

A l´hivern bullides, en sopa, puré, etc.. 
A l´estiu en amanides, empedrats....en podem gaudir tot l´any.

* Aquí a Malgrat de Mar, tenim el fesol ó mongeta del Ganxet, amb denominació d´origen protegida ...i está d´allò més bo.

Ingredients
Fesols secs
Sal 
Aigua

Preparació
La nit abans només tenim que deixar.los amb aigua tota la nit.

* A l´hora de cuinar.los
Escórrer i posarem els fesols dins de l´olla..en aquest cas la Chef 2000, sal al gust i uns 4/5 dits d´aigua dependen de la quantitat de fesols.

 Programar 30 minuts, vapor.... ija està ens oblidem dels fesols fins a l´ hora de menjar,...ja que aguanta el aliments calents fins a 2 hores despres de que pari...es fantastica

Només ens falta amanir al gust, i...nyam nyam

Bon profit 

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



 

 






Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...