Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 27 de febrer de 2010

Carxofes a la paella Lola
















Ingredients
Carxofes
Aigua
Oli d´oliva
Sal
Pebre negre

Preparació

Netejar les carxofes ,  partir-les per la meitat i condimentar amb sal i pebre al gust.

Posar-les a la paella amb 1 part d´oli d´oliva + 3 parts d´aigua freda, tapar la paella i deaixar a foc mig/baix aprop de 1/ 2 hora, ( dependrà del foc i de la quantitat de carxofes a coure ) controlar la cocció als 15 minuts donar la volta a les carxofes, fins que quedin daurades ( es beuran tot el liquid )

El resultat son unes carxofes, toves, quasi sense oli, daurades.....hum,

M´encanta d´acompanyarles amb un tros de formatge curat.

Bon profit.


*També es pot fer amb espàrrecspebrots

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...