CIGRONS BULLITS
XAMPINYONS LAMINATS
OLI D´OLIVA
SAL
PEBRE
NETEJAR ELS XAMPINYONS I POSAR-LOS UNS MINUTS DINS UN RECIPIENT AMB AIGUA I UNA CULLERADA DE FARINA, ( AIXÍ QUEDARAN BLANCS )
POSAR OLI EN UNA PAELLA I QUAN ESTIGUI CALENT, AFLUIXAR EL FOC QUASI AL MÍNIM , POSAR-HI ELS CIGRONS BULLIT QUE TINDREM ESCORREGUTS, TAPAR I DEIXAR FREGIR, DE TANT EN TANT REMENAR AMB LA MATEIXA PAELLA, SENSE TOCAR-LOS AMB CAP ESPÀTULA.
ESCÓRRER ELS XAMPINYONS I FREGIR-LOS AMB UNA MICA D´OLI QUE JA TINDREM AMB FORÇA TEMPERATURA, ( AIXÍ NO FAN AIGUA )
POSAR AL PLAT , CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE , SERVIR, MENJAR I BON PROFIT
Con lo qe me gustan los garbanzos y los champis, y nunca los habia comido juntos!!!!!
ResponEliminaGracias por la idea.
La pongo en práctica.
Besos
La próxima vegada que faci xampis probaré a fer-los amb l' oli ben calent a veure si així no treuen tanta aigua, tenen molt bona pinta.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaGENS D´AIGUA....JA VEURÀS, I PRIMER AMB AIGUA I FARINA, QUEDEN AIXÍ DE BLANQUETS
PETONETS SUSANNA
HOLA GLORIA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA , PUES YA SABES...
PETONETS SUSANNA
Susanna,
ResponEliminaAquesta és una recepta ben senzilla i que proporciona un plat completissim.
Saps que hi afegiria, jo?. A la paella dels cigrons primer hi fregiria uns allets llescats, que així que agafin color tan pots mantenir com treure. Donaran el gustet de l'all que tan lliga tant amb els cigrons com amb els xampinyons.
Una abraçada.
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaNORMALMENT SI EL PLAT ES PEL MEU MARIT I PER MI, O FAIG DONCS EN FRANCESC LI ENCANTEN ELS ALLS CUINATS DE TOTA MANERA....PERÒ COM QU´EL PLAT ERA PEL MEU FIL, QUE NO LI AGRADA...DONCS....
JO SEMPRE TING A LA CUINA ALLS, CEBES, PEBROTS, LLORER, JULIVERT...M´ENCANTA CUINAR-HI
PETONETS SUSANNA