Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 22 d’abril de 2010

CIGRONS I XAMPINYONS FREGITS

INGREDIENTS

CIGRONS BULLITS
XAMPINYONS LAMINATS
OLI D´OLIVA
SAL
PEBRE


NETEJAR ELS XAMPINYONS I POSAR-LOS UNS MINUTS DINS UN RECIPIENT AMB AIGUA I UNA CULLERADA DE FARINA, ( AIXÍ QUEDARAN BLANCS )

POSAR OLI EN UNA PAELLA I QUAN ESTIGUI CALENT, AFLUIXAR EL FOC QUASI AL MÍNIM , POSAR-HI ELS CIGRONS BULLIT QUE TINDREM ESCORREGUTS, TAPAR I DEIXAR FREGIR, DE TANT EN TANT REMENAR AMB LA MATEIXA PAELLA, SENSE TOCAR-LOS AMB CAP ESPÀTULA.

ESCÓRRER ELS XAMPINYONS I FREGIR-LOS AMB UNA MICA D´OLI QUE JA TINDREM AMB FORÇA TEMPERATURA, ( AIXÍ NO FAN AIGUA )

POSAR AL PLAT , CONDIMENTAR AMB SAL I PEBRE , SERVIR, MENJAR I BON PROFIT






Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...