Ingredients
Maduixes
Suc de llimona
Sucre
Preparació
Tallar les maduixes a trossos, posar en un recipient, ensucrat generosament i regar amb suc de llimona
Reservar a la nevera un mínim de 3 hores.
Servir fresques.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Mi querida , ni siquiera espere al traductor... con la foto suficiente... que delicia las frutillas, lo que si yo las preparo con jugo de naranja, pero con limón deben estar para chuparse los dedos...
ResponEliminaSencillo y riquisimo.
ResponEliminaMe encantan las fresas!!!
Besotes.
me encantan las fresas y con el toque de limón nunca las he probado, no dudes de que lo haré ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net
Així es com les faig mé sovint. Encara que procuro variar, però m' agradan portin el que portin i en cas de presa sense res.
ResponEliminaPetons guapa.
que lastima, tenia dos kilos de fresas y los acabo de hacer con nata, podia haber reservado unas poquitas para hacerlas asi, la proxima vez que compre probare, un beso
ResponEliminaHola Susana, hoy seria una buena cena, primero unos calamares con una ensalada y de postre una copa como esta de fresas que te parece, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA INMA, GUAPA TU
ResponEliminaEN CASA LES GUSTAN MUCHO ASÍ, QUE CALDO QUE QUEDA SABE MUY RICO,
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE TE GUSTE MI MENÚ, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaA MI COM MÉS M´AGRADEN ES SENSE RES, COM MOLT BE DIUS TU, PERÒ PER MENJAR-NE D´AQUESTES, ENCARE TING QUE ESPERAR UNA MICA, DONCS LES COMPRO A SANTA SUSANNA A UN VEI DEL POBLE, QUE ES PAGÉS I EN SEMBRAR A QUASI TOTS ELS SEUS CAMPS,...I QUINES MADUIXES UNES DE LES MILLORS QUE HE MENJAT MAI , T´EN POSES UNA A LA BOCA, TANQUES ELS ULLS I SENTS ELS ANEGELS CON CANTEN...HUMMM,...
PERÒ AQUESTES SON FORESTERES, MOLT DE COLORS PERÒ POC SABOR..
PETONETS SUSANNA
Quina sort Susanna. Vaig comprar unes que feien molt bona olor, però a l'hora de tastar-les no tenían gust de res, m' imagino que deu seu aroma artificial. La millor fruita es l' acabada de collir.
ResponEliminaPetons guapa.
HOLA ANNA, GUAPA TU, BONA NIT
ResponEliminaDONCS, MIRA SI TU VOLS, QUAN EN TINGIN T´AVISO, LES ENCARREGO ( DONCS PENSA QUE ELS HI TREUREN DE LES MANS, NI TE HO INMAGINES ) I BAIXE-HO , US CADE-HO A DINAR A CASA, I AIXI ENS VEIEM, ESTEM A PROP, AQUEST ANY VAN AMB FORÇA RETARD DEGUT A LA NEVADA FAMOSA, PERÒ JA VEURÀS QUINES MADUIXES,...SI MIRES A LA GALERIA DE FOTOS ( AQUESTES QUE CORREN SOLES, I SURTEN UNES MADUIXES...SON D´ALLÀ DE CAN BONET ... LES MILLORS, DE VERITAT..( L´OFERTA SEGUEIX EN PEU , DE VERITAT )
PETONETS SUSANNA
HOLA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaLE ESTABA COMENTANDO A L ´ANNA, QUE SI LA FRESA ES BUENA DE VERDAD, ES CASI UN SACRILEGIO DE PONERLE NADA, SOLA CON ELLA MISMA MISMAMENTE ESTÁ YA RIQUISIMA, PERO LAS QUE VENDEN AHORA QUE A SABER DE DONDE VIENEN, SI NO LES PONES "ALGO"..TIENEN MUCHA APARIENCIA , MUCHO COLOR, PERO NADA DE SABOR Y SON MUY ACIDAS, ASÍ CON EL LIMÓN Y EL AZUCAR, QUEDA DELICIOSAS Y EL ZUMO QUE QUEDA ESTA RICO
PETPNETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaES UNA DE MIS FRUTAS PREFERIDAS, CON ESTE COLOR, CON ESTE AROMA, CON ESTE SABOR ..SOBRE TODO SI SON DE MI PUEBLO...JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDAN DISTINTAS, CON ZUMO DE NARANJA QUEDAN COMO MAS DULZONAS, Y CON EL ZUMO DE LIMÓN NO LO ESTÁN TANTO,..A MI ME GUSTAN MÁS..Y EL ZUMITO QUE QUEDA EN LA BASE DE LA COPA,...HUMMM
PETONETS SUSANNA
Hola Susana, muy buenas para ti y para mí a mi mujer no las come tan acidas pero siempre son buenas de todas formas,
ResponEliminaBesitos,
Joan
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaNO CREGIS, L´ ACIDÈS DESAPAREIX PER COMPLET AMB EL SUCRE, I QUEDA UN CALDET DOLÇ, (ESTÀ CLAR, DEPEN DEL SUCRE QUE LI POSES )
PETONETS SUSANNA
Precioso,útil y ameno Blog. En el mio te he dejado un merecido premio que aunque humilde para lo que te mereces, te lo otorgo con todo cariño.
ResponEliminaLo tienes en la siguiente entrada
http://laporteriadenela.blogspot.com/2010/04/cinco-nuevos-premios-vale-la-pena-que.html
Besos
Nela
HOLA NELA, GUAPA TU
ResponEliminaMUCHISIMAS GRACIAS POR ESTAR AQUI, POR TU COMENTARIO Y POR TU OBSEQUIO
MIL PETONETS SUSANNA
a casa som uns bons consumidors de maduixes però mai se'ns ha ocorregut fer-les amb llimona!! ... i em sembla una fantàstica idea.. que provarem avui mateix... han d'estar bonisimes!
ResponEliminaUna abraçada
HOLA ALFONS, QUE TAL ?
ResponEliminaGRÀCIES PER ESTAR AQUI, LES MADUIXES AIXÍ ENS AGRADEN MOLT A CASA, ESPERO QUE T´AGRADI SI LES TROVES
PETONETS SUSANNA