Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 4 d’abril de 2010

Maduixes amb suc de llimona



Ingredients
Maduixes
Suc de llimona
Sucre

Preparació
Tallar les maduixes a trossos, posar en un recipient, ensucrat generosament i regar amb suc de llimona

Reservar a la nevera un mínim de 3 hores.

Servir fresques.

Bon profit





Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

20 comentaris:

  1. Mi querida , ni siquiera espere al traductor... con la foto suficiente... que delicia las frutillas, lo que si yo las preparo con jugo de naranja, pero con limón deben estar para chuparse los dedos...

    ResponElimina
  2. Sencillo y riquisimo.
    Me encantan las fresas!!!
    Besotes.

    ResponElimina
  3. me encantan las fresas y con el toque de limón nunca las he probado, no dudes de que lo haré ;)

    Salu2, Paula
    http://conlaszarpasenlamasa.cultura-libre.net

    ResponElimina
  4. Així es com les faig mé sovint. Encara que procuro variar, però m' agradan portin el que portin i en cas de presa sense res.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  5. que lastima, tenia dos kilos de fresas y los acabo de hacer con nata, podia haber reservado unas poquitas para hacerlas asi, la proxima vez que compre probare, un beso

    ResponElimina
  6. Hola Susana, hoy seria una buena cena, primero unos calamares con una ensalada y de postre una copa como esta de fresas que te parece, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  7. HOLA INMA, GUAPA TU
    EN CASA LES GUSTAN MUCHO ASÍ, QUE CALDO QUE QUEDA SABE MUY RICO,
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA JUAN, GUAPO TU
    ENCANTADA DE QUE TE GUSTE MI MENÚ, JE,JE
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA ANNA, GUAPA TU
    A MI COM MÉS M´AGRADEN ES SENSE RES, COM MOLT BE DIUS TU, PERÒ PER MENJAR-NE D´AQUESTES, ENCARE TING QUE ESPERAR UNA MICA, DONCS LES COMPRO A SANTA SUSANNA A UN VEI DEL POBLE, QUE ES PAGÉS I EN SEMBRAR A QUASI TOTS ELS SEUS CAMPS,...I QUINES MADUIXES UNES DE LES MILLORS QUE HE MENJAT MAI , T´EN POSES UNA A LA BOCA, TANQUES ELS ULLS I SENTS ELS ANEGELS CON CANTEN...HUMMM,...
    PERÒ AQUESTES SON FORESTERES, MOLT DE COLORS PERÒ POC SABOR..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. Quina sort Susanna. Vaig comprar unes que feien molt bona olor, però a l'hora de tastar-les no tenían gust de res, m' imagino que deu seu aroma artificial. La millor fruita es l' acabada de collir.
    Petons guapa.

    ResponElimina
  11. HOLA ANNA, GUAPA TU, BONA NIT

    DONCS, MIRA SI TU VOLS, QUAN EN TINGIN T´AVISO, LES ENCARREGO ( DONCS PENSA QUE ELS HI TREUREN DE LES MANS, NI TE HO INMAGINES ) I BAIXE-HO , US CADE-HO A DINAR A CASA, I AIXI ENS VEIEM, ESTEM A PROP, AQUEST ANY VAN AMB FORÇA RETARD DEGUT A LA NEVADA FAMOSA, PERÒ JA VEURÀS QUINES MADUIXES,...SI MIRES A LA GALERIA DE FOTOS ( AQUESTES QUE CORREN SOLES, I SURTEN UNES MADUIXES...SON D´ALLÀ DE CAN BONET ... LES MILLORS, DE VERITAT..( L´OFERTA SEGUEIX EN PEU , DE VERITAT )

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA PAULA, GUAPA TU

    LE ESTABA COMENTANDO A L ´ANNA, QUE SI LA FRESA ES BUENA DE VERDAD, ES CASI UN SACRILEGIO DE PONERLE NADA, SOLA CON ELLA MISMA MISMAMENTE ESTÁ YA RIQUISIMA, PERO LAS QUE VENDEN AHORA QUE A SABER DE DONDE VIENEN, SI NO LES PONES "ALGO"..TIENEN MUCHA APARIENCIA , MUCHO COLOR, PERO NADA DE SABOR Y SON MUY ACIDAS, ASÍ CON EL LIMÓN Y EL AZUCAR, QUEDA DELICIOSAS Y EL ZUMO QUE QUEDA ESTA RICO

    PETPNETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    ES UNA DE MIS FRUTAS PREFERIDAS, CON ESTE COLOR, CON ESTE AROMA, CON ESTE SABOR ..SOBRE TODO SI SON DE MI PUEBLO...JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    QUEDAN DISTINTAS, CON ZUMO DE NARANJA QUEDAN COMO MAS DULZONAS, Y CON EL ZUMO DE LIMÓN NO LO ESTÁN TANTO,..A MI ME GUSTAN MÁS..Y EL ZUMITO QUE QUEDA EN LA BASE DE LA COPA,...HUMMM
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. Hola Susana, muy buenas para ti y para mí a mi mujer no las come tan acidas pero siempre son buenas de todas formas,
    Besitos,
    Joan

    ResponElimina
  16. HOLA JOAN I SARA, GUAPOS

    NO CREGIS, L´ ACIDÈS DESAPAREIX PER COMPLET AMB EL SUCRE, I QUEDA UN CALDET DOLÇ, (ESTÀ CLAR, DEPEN DEL SUCRE QUE LI POSES )

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. Precioso,útil y ameno Blog. En el mio te he dejado un merecido premio que aunque humilde para lo que te mereces, te lo otorgo con todo cariño.
    Lo tienes en la siguiente entrada
    http://laporteriadenela.blogspot.com/2010/04/cinco-nuevos-premios-vale-la-pena-que.html
    Besos
    Nela

    ResponElimina
  18. HOLA NELA, GUAPA TU
    MUCHISIMAS GRACIAS POR ESTAR AQUI, POR TU COMENTARIO Y POR TU OBSEQUIO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. a casa som uns bons consumidors de maduixes però mai se'ns ha ocorregut fer-les amb llimona!! ... i em sembla una fantàstica idea.. que provarem avui mateix... han d'estar bonisimes!
    Una abraçada

    ResponElimina
  20. HOLA ALFONS, QUE TAL ?
    GRÀCIES PER ESTAR AQUI, LES MADUIXES AIXÍ ENS AGRADEN MOLT A CASA, ESPERO QUE T´AGRADI SI LES TROVES

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...