UN TRUC PERQUÉ TANT LA CARN COM EL PEIX ENS QUEDI MÉS TENDRE I MELÓS ...una estona abans posarem el producte en una safata amb un dit de llet.......
Ingredients
Anelles de calamar grosses
Llimona
Farina
Llevat químic tipus "Royal"
Ous
Oli de gira.sol per fregir
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Posarem les anelles de calamar en un recipient amb una mica d´oli d´oliva i suc de llimona, deixar macerar uns 30 minuts.
Tamisar la farina i el llevat, passarem les anelles de calamar per la farina, espolsar i tot seguit per ou batut lleugerament salar, fregir amb oli de gira.sol.
Escórrer sobre una reixeta i servir acompanyades de talls de llimona.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Llimona
Farina
Llevat químic tipus "Royal"
Ous
Oli de gira.sol per fregir
Oli d´oliva
Sal
Preparació
Posarem les anelles de calamar en un recipient amb una mica d´oli d´oliva i suc de llimona, deixar macerar uns 30 minuts.
Tamisar la farina i el llevat, passarem les anelles de calamar per la farina, espolsar i tot seguit per ou batut lleugerament salar, fregir amb oli de gira.sol.
Escórrer sobre una reixeta i servir acompanyades de talls de llimona.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
susanna, els calamars són una de les mégues debilitats si yó fóra japonés ens menjaria fins crús...bonissíms els que has preparat......salutaçións paco
ResponEliminaYo quieroooo... que rico!!! vas a ser la culpable de algun que otro kilito de mas jajajaja
ResponEliminaComo malcrias a los tuyos... Besos hermosa.
HOLA SR. PACO, BONA NIT,
ResponEliminaCARAI JO QUE HEM PENSAVA QUE ESTAVA SOLA, JE,JE
CELEBRO QUE LI AGRADIN ELS MEUS CALAMARS, AIXÍ QUEDEN MOLT BONS
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE LO TENGO MUY MUCHO MIMADOS A TODOS, COCINO POR AMOR,.JE,JE, Y ESTO SE NOTA, AMO COCINAR DESDE SIEMPRE,..CELEBREO QUE TE GUSTE MI RECETA
MIL PETONETS SUSANNA
Susanna guapa, passam uns quants encara que siguin virtuals, m' encantan sobre tot quan son acabats de pescar, res a veure amb els que es compren o es prenen a alguns bars i son congelats amb sabor a "fritangas".
ResponEliminaPetons.
probare esta manera tuya de hacerlos, macerandolos primero
ResponEliminagraçies
HOLA LA MAMI, GUAPA TU
ResponEliminaYA ME CONTARÁS, MINIMO 1/2 HORA , QUEDAN SUPER TIERNOS
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaTENS TOTA LA RAÓ, A MI CONGELATS NO M´AGRADEN GENS, A MÉS LA PASTA QUE PORTEN ES MOLT EMPALAGOSA,...COM FET A CASA RES,..A MÉS JA VEUS, ES PREPAREN EN UN PLIS PLAS
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, fa tems que no en menjo aixi, oh quina pinta tenen...pasaman uns cuans, je,je.
ResponEliminaPetons,
Joan
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaDONS JA SAPS, A COMPRAR CALAMARS FALTA TEMPS,..JE,JE
EL QUASI MES IMPORTANT ES EL QUE ELS DEIXIS MACERAR AMB L´OLI I LA LLIMONA, QUEDEN DE TOUS,...HUMM
PETONETS SUSANNA