Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 16 d’abril de 2010

BACALLÀ EXPRESS

INGREDIENTS

LLOMS DE BACALLÀ DESALLATS
OLI D´OLIVA
PEBRE NEGRE
ALLS I JULIVERT PICATS
VERMUT BLANC SEC


ESCALFAR L´OLI A FOC MIG, QUAN JA ESTIGUI CALENT POSAREM EL BACALLÀ PER LA PART DE LA PELL I DEIXAREM QUE COGUI I TREGUI LA SEVA GELATINA NATURAL DE LA PELL DURANT UNS 5 MINUTS , DONAR LA VOLTA I COURE PEL ALTRE COSTAT, CONDIMENTAR AMB UNA MICA DE PEBRE I RETIRAR DEL FOC.

DEIXAR REDUIR UNS MINUTS ELS SUCS DE LA PAELLA QUE I AFEGIREM UN RAIG DE VERMUT BLANC SEC , RETIRAR DEL FOC I POSAR-HI ELS ALLS I EL JULIVERT PICATS QUE QUEDARAN FREGITS AMB L´ESCALFOR DEL SUC, I ABOCAR PER SOBRE EL BACALLÀ

I A MENJAR, BON PROFIT


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...