Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 16 d’abril de 2010

Peus de porc rostits

Ingredients
Peus de porc bullits
Sal
Pebre negre
All i julivert picats
Aigua
Oli d´oliva
Un raig de vi especial per cuina

Preparació
Agafar els peus de porc bullits i els posarem dins d´una cassola que tingui tapa, i posarem dues parts d´aigua i una part d´oli d´oliva, just que quedin coberts, condimentar amb sal i pebre al gust, tapar i deixar bullir fins que hagi refuit el liquid, regar amb un raig de vi de cuina i espolsar a,b all i julivert picants, deixar altre cop que reduixi el vi, i ja estan a punt per menjar.
Bon profit
  
 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

10 comentaris:

  1. Susanna; Tinc penden fer uns peus de porc, sempre ho dic i mai els faig, jo els tenia pensat fer-los amb figues -per cert molt i molt bons- encara que ara les figues no és el temps. Aquets teus els veig a un bon nivell de gust per fer-los, no et dic pas que no...
    Que vagi de gust Susanna¡¡ :-D

    Ah¡¡ perdona sóc Josepb -menja de bacallà-
    http://menjadebacalla.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. HOLA SION, GUAPA TU

    FACILS, I RÀPIDS,..UNA 1/2 HORA I A DISFRUTAR

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. HOLA JOSEPB, QUE ATAL ?

    GRÀCIES PER VISITAR LA MEVA CUINA ESTIC CONTENTA DE TENIR-TE AQUI,

    DONCS NO HE PROVAT MAI AMB FIGUES, JA ENS PASSARÀS LA FORMULA, SEMPRE ES BO AIXÒ DE APENDREN DELS DEMES,...EL QUE SI ET PUG DIR QUE AIXÌ QUEDEN MOLT BE, I JA VEUS RÀPIDS DE FER, QUE TENS DESITJ DE PEUS DE PORC, PROP DE 1/2 HORA I A DISFRUTAR..

    EN VEUREM
    PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA

    ResponElimina
  4. Apa Susanna, avui no pares. Com portes l' IVA i el IRPF? A la cuina fora estrés.
    Acostumo a fer-los picants, però tinc que probar-los amb la teva recepta.
    Petons guapa, bon cap de setmana.

    ResponElimina
  5. Suasa eres la caña de España,con este ritmo,no nos das tregua..he de poiarte esta receta y sorprender a mis padres...vamos que me hacen hasta la oooolaaaaa.

    Un besote guapa y buen fin de semana!!

    ResponElimina
  6. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    MUCHAS GRACIAS POR TUS PALABRAS, JE,JE,...ES QUE NENA YO COCINO CADA DIA, LOS MIOS COMEN Y NO SABES CUANTO...

    PUES SI HACES LA RECETA, SEGURO QUE QUEDAS BIEN, Y NO ES NADA COMPLICADA,...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA ANNA, GUAPA TU

    PER FÍ JA O TING TOT CONTROLAT,...

    DONCS AIXÒ QUE DIUS, NO SAPS PAS COM EM RELAXA LA CUINA,...PASEN LES HORES I NI ET DONES CONTE.

    A CASA LES COSES MOLT PICANTS NO AGRADEN, AIXÒ SI SEMPRE CUINO AMB UNA PICA DE PEBRE NEGRE, Ó BARREIXA DE PEBRES ( VENEN UNS POTS AMB 5 PEBRES DIFERENTS, I EN SOC SEGUIDORA..JE,JE )

    UNA PREGUNTA,...QUIN ES EL TEU COLOR PREFERIT, I NO PREGUNTIS..VAL ?

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. SUSANNA ??????????? Normalment el blau. Ja m' explicaràs, em deixes amb el dubte, jejeje.
    Petons.

    ResponElimina
  9. HOLA ANNA, GUAPA TU

    AH, SECRET DE SUMARI,,,JE,JE

    MIL PETONETS BLAUSSS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...