Peus de porc bullits
Sal
Pebre negre
All i julivert picats
Aigua
Oli d´oliva
Un raig de vi especial per cuina
Preparació
Agafar els peus de porc bullits i els posarem dins d´una cassola que tingui tapa, i posarem dues parts d´aigua i una part d´oli d´oliva, just que quedin coberts, condimentar amb sal i pebre al gust, tapar i deixar bullir fins que hagi refuit el liquid, regar amb un raig de vi de cuina i espolsar a,b all i julivert picants, deixar altre cop que reduixi el vi, i ja estan a punt per menjar.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna; Tinc penden fer uns peus de porc, sempre ho dic i mai els faig, jo els tenia pensat fer-los amb figues -per cert molt i molt bons- encara que ara les figues no és el temps. Aquets teus els veig a un bon nivell de gust per fer-los, no et dic pas que no...
ResponEliminaQue vagi de gust Susanna¡¡ :-D
Ah¡¡ perdona sóc Josepb -menja de bacallà-
http://menjadebacalla.blogspot.com/
Que facils i que bons Ummmmm
ResponEliminaPetons
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaFACILS, I RÀPIDS,..UNA 1/2 HORA I A DISFRUTAR
PETONETS SUSANNA
HOLA JOSEPB, QUE ATAL ?
ResponEliminaGRÀCIES PER VISITAR LA MEVA CUINA ESTIC CONTENTA DE TENIR-TE AQUI,
DONCS NO HE PROVAT MAI AMB FIGUES, JA ENS PASSARÀS LA FORMULA, SEMPRE ES BO AIXÒ DE APENDREN DELS DEMES,...EL QUE SI ET PUG DIR QUE AIXÌ QUEDEN MOLT BE, I JA VEUS RÀPIDS DE FER, QUE TENS DESITJ DE PEUS DE PORC, PROP DE 1/2 HORA I A DISFRUTAR..
EN VEUREM
PETONETS I FINS AVIAT SUSANNA
Apa Susanna, avui no pares. Com portes l' IVA i el IRPF? A la cuina fora estrés.
ResponEliminaAcostumo a fer-los picants, però tinc que probar-los amb la teva recepta.
Petons guapa, bon cap de setmana.
Suasa eres la caña de España,con este ritmo,no nos das tregua..he de poiarte esta receta y sorprender a mis padres...vamos que me hacen hasta la oooolaaaaa.
ResponEliminaUn besote guapa y buen fin de semana!!
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaMUCHAS GRACIAS POR TUS PALABRAS, JE,JE,...ES QUE NENA YO COCINO CADA DIA, LOS MIOS COMEN Y NO SABES CUANTO...
PUES SI HACES LA RECETA, SEGURO QUE QUEDAS BIEN, Y NO ES NADA COMPLICADA,...
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaPER FÍ JA O TING TOT CONTROLAT,...
DONCS AIXÒ QUE DIUS, NO SAPS PAS COM EM RELAXA LA CUINA,...PASEN LES HORES I NI ET DONES CONTE.
A CASA LES COSES MOLT PICANTS NO AGRADEN, AIXÒ SI SEMPRE CUINO AMB UNA PICA DE PEBRE NEGRE, Ó BARREIXA DE PEBRES ( VENEN UNS POTS AMB 5 PEBRES DIFERENTS, I EN SOC SEGUIDORA..JE,JE )
UNA PREGUNTA,...QUIN ES EL TEU COLOR PREFERIT, I NO PREGUNTIS..VAL ?
MIL PETONETS SUSANNA
SUSANNA ??????????? Normalment el blau. Ja m' explicaràs, em deixes amb el dubte, jejeje.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaAH, SECRET DE SUMARI,,,JE,JE
MIL PETONETS BLAUSSS SUSANNA