La recepta es de la Meritxell ( he fet uns petits canvis )
Ingredients
200 grams de galetes tipus " Maria "
80 grams de mantega tova ( a temperatura ambient )
500 grams de iogurt de maduixa cremós
250 grams de nata liquida
4 cullerades soperes de sucre
8 fulles de gelatina
300 grams de maduixes fresques
Paper vegetal
Un motlle de 20 cm
Preparació
Posarem la gelatina a remullar en aigua freda.
Folrar un motlle amb paper vegetal
Triturar les galetes fins que estiguin en forma de pols i barrejar amb la mantega.
Posarem la massa en el motlle i prémer una mica amb el dors d´una cullera grossa, deixar reposar a la nevera uns 10/15 minuts.
Triturar les maduixes, passar pel colador i reservar.
Posarem la gelatina a remullar en aigua freda.
Folrar un motlle amb paper vegetal
Triturar les galetes fins que estiguin en forma de pols i barrejar amb la mantega.
Posarem la massa en el motlle i prémer una mica amb el dors d´una cullera grossa, deixar reposar a la nevera uns 10/15 minuts.
Triturar les maduixes, passar pel colador i reservar.
Escalfar uns dos dits de nata al microones uns 30 segons i posar.hi les fulles de gelatina que tenim en remull, remenar fins que ens quedin desfetes.
En un recipient i posarem la nata, el iogurt, el sucre, les maduixes triturades, la gelatina i barrejar tot, abocar sobre la base de galeta que tenim freda i tornar a posar a la nevera un miním de 2/3 hores fins que ens quedi el pastís quallat.
Bon profit.
En un recipient i posarem la nata, el iogurt, el sucre, les maduixes triturades, la gelatina i barrejar tot, abocar sobre la base de galeta que tenim freda i tornar a posar a la nevera un miním de 2/3 hores fins que ens quedi el pastís quallat.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
¡Delicioso! Te ha quedado muy buena esta gelatina de fresas, felicidades. Un abrazo.
ResponEliminaDeve de ser muito bom...
ResponEliminaBjcas...
Aquet pastís mousse sembla molt deliciós, m'agrdan molt les maduixes, t'aquedat magnific maca.
ResponEliminaS'Hi queda per a mi agafo un tross.
patonsss
Hummmmmmmm, que bó. No t' el mengis tot, deixa'm un trocet per mi.
ResponEliminaPetons.
buona buona buona!!!!!!!
ResponEliminaHOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaESTÀ DELICIÒS DE VERITAT, ET CONVIDO A QUE PROVIS DE FER LA RECEPTA, SEGUR QUE A CASA TEVA ELS I AGRADA A TOTS
MIL PETONETS SUSANNA
Les mousses són el tipus de pastís que més m'agraden,i aquest que presentes té una pinta de suaaaaaaaaaaaaaaaaau que em deleix!.A reveure!mercè-DC
ResponEliminaHOLA PASQUY Guapa
ResponEliminaQuesto delizioso, vi invito a PRENDERE LA RICETTA
Fino al più presto
PETONETS SUSANNA
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaNOMÈS ET DIRÉ QUE NO VA DURAR GAIRE, SUAU AL PALADAR I AMB UN DELICAT SABOR A MADUIXA,
BONISSIM
PETONETS DE MADUIXA , SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaSEGUR QUE SI EL FAS UNA VEGADA, DESPRÈS NI HAURÀ UNA SEGONA, I UNA TERCERA
PETONETS SUSANNA
Mira tu, ni que tinguessim telepatia!! Just l'altre dia estava buscant una mousse de maduixes per fer-la amb les maduixes que hi ha a la nevera!! Encara hi son... ja tinc tot el material... m'hi posaré!! Gràcies!!!
ResponEliminaPetonàs!!
Tinc una caixa de maduixots al frigo...aquest pastís em va perfecte!!
ResponEliminaHOLA OSCAR, GUAPO TU
ResponEliminaESTIC SEGURA QUE SI EL FAS T´AGRADARÀ TANT QUE REPETIRÀS,...ES GUSTÒS I SUAU AL PALADAR
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS JA SAPS MANS A L´OBRA, I SEGUR QUE T´AGRADA MOLT, EL DE CASA NO VA ARRIVAR ALS 2 DIES, I AIXÒ QUE ERA GROS,...ARE EL TING QUE REPETIR...JE, JE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA DOLORES, GUAPA TU
ResponEliminaTE RECOMIENDO QUE TOMES NOTA DE LA FORMULA, QUEDA MUY RICO, Y SEGURO QUE EN CASA GUSTA A TODOS,
PETONETS SUSANNA
¿Dices que me invitas a merendar? Yo pongo el café tu un trozo bien hermoso del pastel.
ResponElimina¡¡Que ricoooooo!!!!!
Un besote
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaPENA QUE ESTEMOS TAN LEJOS, VERDAD, SI NO PODRIAMOS MERENDAR JUNTITAS,...
PETONETS SUSANNA
Te quedo estupendo, un postre delicioso.
ResponEliminaUn beso.
HOLA CARMEN GUAPA TU
ResponEliminaDELICIOSO Y YA VES QUE SU PREPARACIÓN ES MUY SENCILLA, TANTO QUE DE TENER NIÑOS PEQUEÑOS ( EL MIO YA ES MAYOR, CUANDO SON PEQUEÑOS QUIEREN SIEMPRE AYUDARTE EN LA COCINA Y CUANDO CRECEN DESAPARECEN DE ELLA),
PUEDEN SIN PELIGRO TRASTEAR CON ESTE POSTRE..
PETONETS SUSANNA
Hola Susana, que sorpresa!!!!! No sabes cuanto me alegro que os haya gustado este pastel.
ResponEliminaUn petonet
HOLA MERTIXELL, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ESTÁ TAN RICO QUE ES PECADO NO PREGONAR LA RECETA A LOS 4 VIENTOS PARA QUE TODO EL MUNDO PUEDA DISFRUTAR DE UN POSTRE TAN DELICIOSO , SANO Y FACIL DE HACER...
MIL PETONETS DE MADUIXA, SUSANNA
¡Qué cosa más rica, Susana!. Lo voy a hacer y te contaré. Un beso y feliz semana.
ResponEliminaY nuevamente gracias por la receta que me tradujiste, que voy a publicar en mi blog la semana que viene.
HOLA MEG, GUAPA TU
ResponEliminaPUEDES TOMAR TODAS LAS RECETAS QUE TE GUSTEN, ENCANTADA POR PODER COLABORAR CONMIGO, ES UN HONOR PARA MÍ, ADEMAS ES UNA BUENA MANERA QUE ESTAS RECETAS TAN ESTUPENDAS PUEDAN LLEGAR A MÁS PERSONAS Y ESTAS PUEDAN PROBARLAS,...
SEGURO QUE TE GUSTA EL PASTELITO, QUEDA DIVINO
PETONETS SUSANNA
HOLA SONIA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaÉ uma delícia, eu convido você, como desenvolveu
BEIJOS, PETONETS SUSANNA
molt bona pinta!
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