Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 12 d’abril de 2010

Pastís mousse de maduixes Meritxell


 La recepta es de la Meritxell ( he fet uns petits canvis )

Ingredients
200 grams de galetes tipus " Maria "
80 grams de mantega tova ( a temperatura ambient )
500 grams de iogurt de maduixa cremós
250 grams de nata liquida
4 cullerades soperes de sucre
8 fulles de gelatina
300 grams de maduixes fresques
Paper vegetal
Un motlle de 20 cm

Preparació
Posarem la gelatina a remullar en aigua freda.

Folrar un motlle amb paper vegetal

Triturar les galetes fins que estiguin en forma de pols i barrejar amb la mantega.

Posarem la massa en el motlle i prémer una mica amb el dors d´una cullera grossa, deixar reposar a la nevera uns 10/15 minuts.

Triturar les maduixes, passar pel colador i reservar.

 Escalfar uns dos dits de nata al microones uns 30 segons i posar.hi les fulles de gelatina que tenim en remull, remenar fins que ens quedin desfetes.

En un recipient i posarem la nata, el iogurt, el sucre,  les maduixes triturades, la gelatina i barrejar tot, abocar sobre la base de galeta que tenim freda i  tornar a posar a la nevera un miním de 2/3 hores fins que ens quedi el pastís quallat.

Bon profit.

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna








Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...