Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 d’abril de 2010

Espàrrecs amb tempura de safrà


Ingredients
Espàrrecs ( millor si son frescos )
Oli de gira.sol per fregir
Sal
Pebre
Farina de tempura
Safrà

Preparació
Posarem en un recipient la farina de tempura i el safrà i afegirem aigua freda cop a cop sense deixar de remenar fins que ens quedi la barreja amb una textura semi-liquida ( si posem una cullera ens te que quedar napada ) reservar a la nevera una estona, que ens quedi ben freda.

Escaldar els espàrrecs uns minuts, escórrer i reservar.

Passar els espàrrecs per la tempura i fregir a tandes amb oli ben calent, escórrer sobre una reixeta, queden molt bons i cruixents, molt menjar acabat de fer.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...