SONSETS
SAL
PEBRE
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
FARINA DE TEMPURA
AMB ANTELACIÓ PREPARAR LA TEMPURA:
POSAREM EN UN RECIPIENT FARINA DE TEMPURA I ANIREM AFEGÍN L´AIGUA FREDA POC A POC MENTRE ANEM REMENAN FINS QUE ENS QUEDI UNA TEXTURA SEMI-LIQUIDA, ( SI POSEM UNA CULLERA DINS TE QUE QUEDAR NAPADA )
I DEIXAR A LA NEVERA UNA ESTONA PERQUÈ REFREDI )
CONDIMENTAR ELS SONSETS AMB SAL I PEBRE, RESERVAR EN UN PLAT
POSAR OLI A LA PAELLA I QUAN JA ESTIGUI CALENT, ANIREM PASAN ELS SONSETS PER LA TEMPURA I ANIREM FREGIN A TANDES, SENSE QUE ENS QUEDIN MASSA APRETATS A LA PAELLA, ESCÓRRER SOBRE UN PAPER DE CUINA.
SERVIR I MENJAR CALENTETS, HUMMM BON PROFIT
Hummmmmmm quin aspecte més bó, ho que passa amb aquests peixos petits que necesites paciencia per fer-los un a un, pero val la pena.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITTA ES QUE DESPRÈS QUEDES COMPENSAT, DONS NO ES FAN EN UN PLIS, PLAS,..NECESSITES MÉS PLAS, PALS, PLAS,....PERÒ JA VEUS QUIN ASPECTE,...HUMMM
PETONETS SUSANNA
Holaaa, qué riquísimos están estos pececines chiquititos bien frititos verdad? ummmmm, con una buena ensalada de tomate!
ResponEliminaUn besooo
susaneta, aquets pexets tal com els as presentat, acompanyat per una cerveseta fresqueta, de mort y passió........paco
ResponEliminaHOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaDONCS LA VERITAT , ES AIXÍ COM ENS ELS VAREM CRUPIR....JE,JE
PETONETS SUSANNA
hola marisa, guapa tu
ResponEliminala verdad es que el trabajo de freirlos uno a uno, es recompensado a la hora de comerlos,...y con una ensaladaita, hummmm
mil petonets susanna