FORMULA N.1 - 2010
Ingredients
260 grams de farina de rebosteria ( 200 grams de rebosteria + 60 grams de maizena )
80 grams de sucre *
250 grams de llet
3 ous
5 cullerades d´oli de gira-sol
1 culleradeta de llevat tipus "Royal "
1 pessic de sal
260 grams de farina de rebosteria ( 200 grams de rebosteria + 60 grams de maizena )
80 grams de sucre *
250 grams de llet
3 ous
5 cullerades d´oli de gira-sol
1 culleradeta de llevat tipus "Royal "
1 pessic de sal
Oli de gira-sol per untar la maquina
* A casa i posem només 80 grams de sucre, ja que desprès si i afegeixes sucre per sobre o xocolate ja tindran més dolçor, s´ en pot posar més si sou molt llaminers
* Una petita maquina de fer donuts eléctrica
Preparació
Tamisar la farina amb el llevat i reservar
Batre els ous i el sucre, després afegir la llet, l´oli i al final la farina barrejada amb el llevat ....poc a poc fins que ens quedi ben integrada, tapar i deixar reposar uns 15/ 20 minuts a la nevera. ( jo ja poso la massa directament a la nevera dins d´un biberó de cuina )
Tamisar la farina amb el llevat i reservar
Batre els ous i el sucre, després afegir la llet, l´oli i al final la farina barrejada amb el llevat ....poc a poc fins que ens quedi ben integrada, tapar i deixar reposar uns 15/ 20 minuts a la nevera. ( jo ja poso la massa directament a la nevera dins d´un biberó de cuina )
Posarem la " donutera " en marxa perquè agafi temperatura uns 10 minuts abans.
Passats els 15/ 20 minuts de repòs de la massa, pintar els motllos de la maquina amb un pinzell i una mica d´oli de gira-sol, ( ni han maquines que no es necessari ) amb l´ajuda d´una cullera, biberó de cuina, màniga pastissera ... omplir els forats.
Deixar coure per espai de ...entre 3 i 5 minuts ( dependrà del nostre aparell ) sense obrir la tapa, passat aquest temps retirar de la maquina, en ajudarem amb la punta d´ un bastonet de fusta , si per l ´altra costat ens queden molt blanc els i donarem la volta, deixar coure un 1 minut més......fets així queden com a la foto.
Es poden ensucrar, pintar de xocolate......o de res, igual de bons.
Bon profit
* Cada aparell es diferent ja que no tots tenen els mateixos W de potència , pel que el temps i la quantitat de peces, es orientatiu.
Aquesta
recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susann
Desitjo que t´agradi, petonets Susann
No m'extranya que despareixin, a la teva cuina li passa com a la meva tinc un tarolí de 1,80 metres (quan l' hi agrada)
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU.
ResponEliminaJE,JE, JO TAMBÉ EN TING UN D´AQUEST,..COM CREIXEN AQUESTS RATILIN..VERITAT ?...FA UNA ESTONA HE BAIXAT A CASA I NOMÉS EN CADAVEN 7, D´UNS 50,....QUASI RES..( NENA VAL LA PENA AQUEST TRASTO, I NOMÉS COSTE 12,99 E. ) QUE MES VOLS, SI VOLS DEMÁ I VAIG A VEURE SI EN QUEDEN I T´EN COMPRO UNA
PETONETS SUSANNA
che belli..e che buoni!!!! baci!
ResponEliminaHOLA FEDEREICA, GUAPA
ResponEliminaMOLTO BUONI E FACILE
PETONETS SUSANNA
woooow!!! ^____^ *.*
ResponEliminaHOLA YORI
ResponEliminaGrazie per la visita, al più presto
PETONETS SUSANNA
Se ven estupendos estos donuts!! ¿la maquina es la de lidl? porque aquí llega el próximo jueves y si es esa parece que vale la pena, no?
ResponEliminaEn espera de tu respuesta me llevo par de ellos.
;-D
Muchos besotes.
Te voy a dejar mi correo por si me quieres contestar ahí y mandar cositas.
Gracias.
amandalvarado@gmail.com