Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 22 d’abril de 2010

Donuts o berlines


En surten al voltant d´uns 50, no se exactament doncs, jo els feia i anaven desapareixen...

Ingredients
260 grams de farina de rebosteria
80 grams de sucre
250 grams de llet
3 ous
5 cullerades d´oli de gira-sol
1 culleradeta de llevat tipus "Royal "
1 pessic de sal
* Una petita maquina de fer donuts electrica

 Preparació
Tamisar la farina amb el llevat i reservar

Batre els ous i el sucre, després afegir  la llet, l´oli i al final la farina poc a poc fins que ens quedi ben integrada, tapar i deixar reposar uns 15/ 20  minuts a la nevera.

Mentre posarem la " donutera " en marxa perquè agafi temperatura.

Passats els 15/ 20 minuts de repòs de la massa, pintar els motllos de la maquina amb un pinzell i una mica d´oli de gira-sol, amb l´ajuda d´una cullera omplir els forats.

Deixar coure per espai de uns 7 minuts sense obrir la tapa, passat aquest temps i amb la punta d´una espàtula de fusta el i donarem la volta i deixar coure uns 5 minuts més......fets així queden com a la foto.

Es poden ensucrar, pintar de xocolate......o de res, igual de bons.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susann

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...