Ingredients
500 grams d´arròs
Gambes
Sípia tallada petita
Xampinyons làminats
Pebrot vermell tallat petit
Ceba tallada petita
Grans d´alls amb pell
1,500 L. aigua o brou
Pebre negra
Sal
Un raig de vi especial per cuinar
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Preparació
Sofregir a la mateixa cassola que i farem l ´arròs les gambes, la sípia i els xampinyons, retirar i reservar.
En el mateix oli sofregir el pebrot, la ceba i els alls fins que estigui tot quasi daurat, afegirem els ingredients que tenim reservats ( menys les gambes ) així com el tomàquet fregit, remenar i abocar un bon raig de vi, deixem reduir ( mentre passar l ´arròs per aigua perquè tregui part del seu midó, si volem que ens quedin els grans solts ).
Quan ja s'hagi evaporat el vi i posarem l´arròs que deixarem sofregir uns minuts, tot seguit l´aigua o brou que tindrem calent, condimentar amb sal i pebre al gust, coure uns 15 minuts afegir les gambes apagar el foc i deixar 5 minuts més.
* El temps es orientatiu doncs dependrà del tipus d´arròs.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Que rico! Me encanta.
ResponEliminaBesitos
Ya esta copiada, ese arroz se ve espectacular...
ResponEliminaQue cosa mas rica.
Besitos, Silvia
Susanna,
ResponEliminaEls arrossos m'agraden molt, si són caldosos encara més i aquest bé ho sembla. Ha de ser bo per força.
Saps que m'hi sobra, de la fotografia, la llimona. Això ho posen a molts restaurants amb el peix, alguns per sistema, però altres quan el peix no és ben fresc. La llimona pot emmascarar qualsevol mica de mal gust.
Una abraçada.
Manel.
Hummmm deve de estar tão bom...
ResponEliminaBjcas...
No sé que fer per dinar. Em sembla que passaré per casa teva. Ja no queda? Ohhhhhhhhh.
ResponEliminaPetons.
¡¡Por Dios bendito!! Susanna, que arroz más ricoooooooooo......
ResponEliminaQué plato, qué maravilla.....
Vamos que mañana voy al mercado a comprar marisquito sin falta, te lo garantizo.
Un beso
T'ha quedat un arròs com deu mana, com m'agrada umumum un platet per menjarrrrr!!!!
ResponEliminapatonssss maca
susanna qué, haciendome la competencia con los arrocitos ehhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,jajajajaja, el que has fet té una pinta bonissima, feliçitats per aquest arrosset.......paco
ResponEliminaHOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaJA ESTIC TRANQUILA ARE, ESPERAVA QUE EL NOSTRE MESTRE ARROSSER EM DONÈS LA SEVA OPINIÒ, LA VERITAT ES QUE ESTAVA MOLT I MOLT BO
PETONETS SUSANNA
y yo con una ensaladita :((me lo comía todo a ese arrocito.Fantástic!!!
ResponEliminaCariños
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaTAMBIEN ESTÁ RICA LA ENSALADITA, SI VIERAS LAS QUE YO PREPARO...CON UNA "ENSALADITA" YA TIENES BASTANTE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE ESTAVA PER LLEPAR-SE ELS DITS
PETONETS SUSANNA
HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA, SI TE APETECE YA SABES A TU ENTERA DISPOSICIÓN Y YO FELIZ
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaNO ET PREOCUPIS QUE JA EL TASTARÀS
PETONETS SUSANNA
HOLA SONIA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaREALMENTE ESTAVA DELICIOSO
PETONETS SUSANNA
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaLA LLIMONA NOMÈS ES PER FER MACO,...A MI TAMPOC M´AGRADA DE POSAR-HI LLIMONA NI A L´ARRÒS NI AL PEIX,..DONCS MATA ELS ALTRES SABORS,.PERÒ QUEDA MACA PER LA FOTO DE PREMSA JE,JE,
LA VERITAT ES QUE VA QUEDAR MOLT BO
PETONETS SUSANNA
¡Madre mía, qué sabroso!. Mañana voy a hacerlo. Me despiertas hambre, Susana. UN saludo y feiz tarde.
ResponEliminaHOLA MEG, GUAPA TU
ResponEliminaSABES ? ..ANTIGUAMENTE AL MENOS POR AQUI EN MI ZONA, ERA TRADICIÓN ( NO SE EL MOTIVO) QUE TODOS LOS JUEVES "TOCABA ARROZ "..Y CASI TODAS LAS CASAS DEL PUEBLO SI ERA JUEVES...COMIAN ARROZ...
O SEA MAÑANA ES JUEVES, TU MISMA, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaJE,JE QUE BUENA ERES, SIEMPRE AQUI A MI LADO, ASÍ UNA SE SIENTE CONTENTA DE COMPARTIR RECETAS,...ME ALEGRO QUE TE GUSTE
PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE, Y ESTARÉ CONTENTA SI LO COCINAS,
MIL PETONETS SUSANNA
questo tuo piatto è bellissimo da vedere, e sicuramente molto buono. complimenti!
ResponEliminaHOLA LUXUS,
ResponEliminaGrazie per la visita la mia cucina, e vi accoglie come il mio Ricette, a presto
PETONETS SUSANNA
Pensava aprofitar un fumet que tinc congelat amb els camagrocs d'aquest estiu. Em sembla que faré aquesta mateixa recepta un xic adaptada....
ResponEliminaPer cert, el meu fill es diu Roc i no para de treure el nas a la cuina: http://totesboelquelollacou.blogspot.com/2011/08/mandonguilles-farcides.html
M'ha fet gràcia el nom del teu bloc ;-)
Felicitats!. Si et sembla bé, t'enllaço.
Jordi
Hola Jordi, guapo tu
ResponEliminagràcies per la teva visita i els teus comentaris,..estic encantada de que t´agradi la recepta, ja m´explicaràs, l´ exit del plat ,...mentre
fins aviat i mil petonets Susanna