Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 13 d’abril de 2010

Arròs amb sípia, gambes i xampinyons


Ingredients

500 grams d´arròs
Gambes 
Sípia tallada petita
Xampinyons làminats
Pebrot vermell tallat petit
Ceba tallada petita
Grans d´alls amb pell
1,500 L. aigua o brou
Pebre negra
Sal
Un raig de vi especial per cuinar
Tomàquet fregit
Oli d´oliva


Preparació
Sofregir a la mateixa cassola que i farem l ´arròs les gambes, la sípia i els xampinyons, retirar i reservar.

En el mateix oli sofregir el pebrot, la ceba i els alls fins que estigui tot quasi daurat, afegirem els ingredients que tenim reservats ( menys les gambes ) així com el tomàquet fregit, remenar i abocar un bon raig de vi, deixem reduir ( mentre passar l ´arròs per aigua perquè tregui part del seu midó, si volem que ens quedin els grans solts ).

Quan ja s'hagi evaporat el vi i posarem l´arròs que deixarem sofregir uns minuts, tot seguit l´aigua o brou que tindrem calent, condimentar amb sal i pebre al gust, coure uns 15 minuts afegir les gambes apagar el foc i deixar 5 minuts més.

* El temps es orientatiu doncs dependrà del tipus d´arròs.

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

24 comentaris:

  1. Ya esta copiada, ese arroz se ve espectacular...
    Que cosa mas rica.

    Besitos, Silvia

    ResponSuprimeix
  2. Susanna,
    Els arrossos m'agraden molt, si són caldosos encara més i aquest bé ho sembla. Ha de ser bo per força.
    Saps que m'hi sobra, de la fotografia, la llimona. Això ho posen a molts restaurants amb el peix, alguns per sistema, però altres quan el peix no és ben fresc. La llimona pot emmascarar qualsevol mica de mal gust.
    Una abraçada.
    Manel.

    ResponSuprimeix
  3. Hummmm deve de estar tão bom...
    Bjcas...

    ResponSuprimeix
  4. No sé que fer per dinar. Em sembla que passaré per casa teva. Ja no queda? Ohhhhhhhhh.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  5. ¡¡Por Dios bendito!! Susanna, que arroz más ricoooooooooo......
    Qué plato, qué maravilla.....
    Vamos que mañana voy al mercado a comprar marisquito sin falta, te lo garantizo.
    Un beso

    ResponSuprimeix
  6. T'ha quedat un arròs com deu mana, com m'agrada umumum un platet per menjarrrrr!!!!
    patonssss maca

    ResponSuprimeix
  7. susanna qué, haciendome la competencia con los arrocitos ehhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,jajajajaja, el que has fet té una pinta bonissima, feliçitats per aquest arrosset.......paco

    ResponSuprimeix
  8. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    JA ESTIC TRANQUILA ARE, ESPERAVA QUE EL NOSTRE MESTRE ARROSSER EM DONÈS LA SEVA OPINIÒ, LA VERITAT ES QUE ESTAVA MOLT I MOLT BO

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  9. y yo con una ensaladita :((me lo comía todo a ese arrocito.Fantástic!!!

    Cariños

    ResponSuprimeix
  10. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    TAMBIEN ESTÁ RICA LA ENSALADITA, SI VIERAS LAS QUE YO PREPARO...CON UNA "ENSALADITA" YA TIENES BASTANTE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  11. HOLA MARIA JOSÉ, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE ESTAVA PER LLEPAR-SE ELS DITS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  12. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    ENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA, SI TE APETECE YA SABES A TU ENTERA DISPOSICIÓN Y YO FELIZ

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  13. HOLA ANNA, GUAPA TU

    NO ET PREOCUPIS QUE JA EL TASTARÀS

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  14. HOLA SONIA PAULA, GUAPA TU

    REALMENTE ESTAVA DELICIOSO

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  15. HOLA MANEL, GUAPO TU

    LA LLIMONA NOMÈS ES PER FER MACO,...A MI TAMPOC M´AGRADA DE POSAR-HI LLIMONA NI A L´ARRÒS NI AL PEIX,..DONCS MATA ELS ALTRES SABORS,.PERÒ QUEDA MACA PER LA FOTO DE PREMSA JE,JE,

    LA VERITAT ES QUE VA QUEDAR MOLT BO


    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  16. ¡Madre mía, qué sabroso!. Mañana voy a hacerlo. Me despiertas hambre, Susana. UN saludo y feiz tarde.

    ResponSuprimeix
  17. HOLA MEG, GUAPA TU

    SABES ? ..ANTIGUAMENTE AL MENOS POR AQUI EN MI ZONA, ERA TRADICIÓN ( NO SE EL MOTIVO) QUE TODOS LOS JUEVES "TOCABA ARROZ "..Y CASI TODAS LAS CASAS DEL PUEBLO SI ERA JUEVES...COMIAN ARROZ...

    O SEA MAÑANA ES JUEVES, TU MISMA, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  18. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    JE,JE QUE BUENA ERES, SIEMPRE AQUI A MI LADO, ASÍ UNA SE SIENTE CONTENTA DE COMPARTIR RECETAS,...ME ALEGRO QUE TE GUSTE

    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  19. HOLA MARIA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE, Y ESTARÉ CONTENTA SI LO COCINAS,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  20. questo tuo piatto è bellissimo da vedere, e sicuramente molto buono. complimenti!

    ResponSuprimeix
  21. HOLA LUXUS,

    Grazie per la visita la mia cucina, e vi accoglie come il mio Ricette, a presto


    PETONETS SUSANNA

    ResponSuprimeix
  22. Pensava aprofitar un fumet que tinc congelat amb els camagrocs d'aquest estiu. Em sembla que faré aquesta mateixa recepta un xic adaptada....

    Per cert, el meu fill es diu Roc i no para de treure el nas a la cuina: http://totesboelquelollacou.blogspot.com/2011/08/mandonguilles-farcides.html

    M'ha fet gràcia el nom del teu bloc ;-)

    Felicitats!. Si et sembla bé, t'enllaço.

    Jordi

    ResponSuprimeix
  23. Hola Jordi, guapo tu

    gràcies per la teva visita i els teus comentaris,..estic encantada de que t´agradi la recepta, ja m´explicaràs, l´ exit del plat ,...mentre
    fins aviat i mil petonets Susanna

    ResponSuprimeix

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...