Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 13 d’abril de 2010

Arròs amb sípia, gambes i xampinyons


Ingredients

500 grams d´arròs
Gambes 
Sípia tallada petita
Xampinyons làminats
Pebrot vermell tallat petit
Ceba tallada petita
Grans d´alls amb pell
1,500 L. aigua o brou
Pebre negra
Sal
Un raig de vi especial per cuinar
Tomàquet fregit
Oli d´oliva


Preparació
Sofregir a la mateixa cassola que i farem l ´arròs les gambes, la sípia i els xampinyons, retirar i reservar.

En el mateix oli sofregir el pebrot, la ceba i els alls fins que estigui tot quasi daurat, afegirem els ingredients que tenim reservats ( menys les gambes ) així com el tomàquet fregit, remenar i abocar un bon raig de vi, deixem reduir ( mentre passar l ´arròs per aigua perquè tregui part del seu midó, si volem que ens quedin els grans solts ).

Quan ja s'hagi evaporat el vi i posarem l´arròs que deixarem sofregir uns minuts, tot seguit l´aigua o brou que tindrem calent, condimentar amb sal i pebre al gust, coure uns 15 minuts afegir les gambes apagar el foc i deixar 5 minuts més.

* El temps es orientatiu doncs dependrà del tipus d´arròs.

Bon profit

 Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...