XAMPINYONS L.LAMINATS
SAL
PEBRE
PINYONS
OLI D´OLIVA
PIT DE POLLASTRE L.LAMINAT
VI DE CUINA
ALL + JULIVERT PICAT
EN UNA CASSOLA , POSAREM UNA MICA D´OLI D´OLIVA QUAN ESTIGUI BEN CALENT DAURAR ELS XAMPINYONS I RESERVAR.
TALLAR EL POLLASTRE A TROSSETS , CONDIMENTS AMB SAL I PEBRE , CUINAR-LO A LA MATEIXA CASSOLA, SI ES NECESSARI I AFEGIREM UNA MICA MÉS D´OLI, QUAN JA QUASI ESTIGUI A PUNT, ABOCAR-HI ELS XAMPINYONS QUE TENIM RESERVATS I UN RAIG DE VI ESPECIAL PER CUINA , DEIXAR REDUIR , INSTANTS ABANS DE TREURE DEL FOC, AFEGIR ELS PINYONS +`ALLS I JULIVERT PICATS.
I CAP A TAULA, BON PROFIT
Susanna, segur que el pollastre amb xampinyons i més a més els pinyons, hummmmmmm que bó.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDA MOLT BÓ, I ES ALLÒ QUE DIG SEMPRE, EN UN PLIS, PLAS,...ES QUE NENA TENS QUE FER , INVENTAR I EL QUE FAÇI FALTA RECEPTES BONES I QUE TINGUIS QUE PASSAR-TE TOT EL MATÍ A LA CUINA, JO PARTICULARMENT DURANT LA SETMANA NO TING TEMPS,
EL MEU DIA PREFERIT PER FER COSES A LA CUINA , ELS DISSABTES ( QUE NO SOTEN COSES RARES, ES CLAR )
MIL PETONETS SUSANNA