Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 13 d’abril de 2010

POLLASTRE AMB XAMPINYONS I PINYONS

INGREDIENTS

XAMPINYONS L.LAMINATS
SAL
PEBRE
PINYONS
OLI D´OLIVA
PIT DE POLLASTRE L.LAMINAT
VI DE CUINA
ALL + JULIVERT PICAT

EN UNA CASSOLA , POSAREM UNA MICA D´OLI D´OLIVA QUAN ESTIGUI BEN CALENT DAURAR ELS XAMPINYONS I RESERVAR.

TALLAR EL POLLASTRE A TROSSETS , CONDIMENTS AMB SAL I PEBRE , CUINAR-LO A LA MATEIXA CASSOLA, SI ES NECESSARI I AFEGIREM UNA MICA MÉS D´OLI, QUAN JA QUASI ESTIGUI A PUNT, ABOCAR-HI ELS XAMPINYONS QUE TENIM RESERVATS I UN RAIG DE VI ESPECIAL PER CUINA , DEIXAR REDUIR , INSTANTS ABANS DE TREURE DEL FOC, AFEGIR ELS PINYONS +`ALLS I JULIVERT PICATS.

I CAP A TAULA, BON PROFIT


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...