INGREDIENTS
BLAT TENDRE
OLI D´OLIVA
SAL PEBRE
LLAGOSTINS
1 LLAUNA DE MUSCLOS AMB SALSA
BULLIR EL BLAT AMB AIGUA I UNA MICA DE SAL +PEBRE , 20 MINUTS ( ENCARE QUE EL PAQUET EN DIU 10 MINUTS I QUEDA CRU), ESCORRE I RESERVAR.
AGAFAR ELS LLAGOSTINS TREURE ELS CAPS , LES CLOSQUES I DEIXAR NOMES LES CUES, PASSAR PER LA PAELLA AMB OLI D´OLIVA UNS 2 MINUTS, TREURE I RESERVAR.
AMB EL MATEIX OLI DE COURE ELS LLAGOSTINS I PASSAREM UNS 5 MINUTS EL BLAT QUE TENIM RESERVAT, I TREURE DEL FOC.
MUNTAR EL PLAT AMB EL BLAT BULLIT, ( SI ES AMB UN MOTLLO, QUEDA MES MACO), I DECORAR AMB ELS LLAGOSTINS , ELS MUSCLOS I LA SALSA DE LA LLAUNA.
UN PLAT RÀPID, VISTÓS I BO, BON PROFIT
( ELS CAPS I LES CLOSQUES LES PODEM CONGELAR I RESERVAR PER UN ALTRE PLAT, PER FER UN FUMET DE PEIX , PER EXEMPLE )
El meu blog es diu Llevant i fa uns mesos que vaig editar un plat semblant,una amanida de bulgur o blat tendre amb gambes.Quedan molt bé i s'hi poden barrejar amb molts ingredients.Aquesta recepta me l'apunto Salutacions.
ResponEliminaCatalina
boníssim, molt bona combinació!! Petonets!!
ResponEliminaJa no tinc cap dubte he de comprar el blat tendre i tastar-ho; amb aquesta pinta no puc quedarme amb les ganes de fer-ho.
ResponEliminaPetons guapa.
Uiii, que fácil i que bonico queda, i segur deu ser molt bó, ara que escomensa el bon temps apeteix cosees aixi.
ResponEliminaTe la prenc, un beset.
Xiela
No he comido trigo nunca, es más nunca lo he visto en las estanterías, me fijaré la próxima vez.
ResponEliminaNo se si me gustará, aunque viendo tu plato es posible.
besitos
HOLA COCINICA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE SI QUE TE GUSTA, ES PARECIDO AL ARROZ, PERO IGUAL ES MÁS FINO, ESTÁ DELICIOSO, PUEDES PREPARAR UN MONTÓN DE RECETAS ( COMO EL ARROZ)
PETONETS I BONA NIT - SUSANNA
HOLA XIELA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE TENIR-TE AQUI, I DE QUE T´AGRADI LA RECEPTA, JA VEUS QU´ES MOLT FÀCIL, I A MÉS ESTÀ MOLT BONA
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDE VERITAT QUE ESTÀ MOLT BO BONISSIM, ET RECORDA UNA MICA A L´ARRÒS, PERÒ AMB UNA TEXTURA UNA MIQUETA DIFERENT,...A MÉS EL POT CUINAR COM ET VINGI DE GUST, ( COM SI FOS ARRÒS )
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaESTIC CONTENTA QUE T´AGRADI, TU PROVA-LA I JA VEURÀS,
( COM ES DIU EL TEU LLORITO TAN MACO ?? )
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA CATALINA, GUAPA TU
ResponEliminaESTIC CONTENTA PER LA TEVA VISITA, GRÀCIES PER SER AQUI.
ES VERITAT, EL BLAT TENDRE ESTÀ MOLT BO, I ES UNA PENA QUE NI HA MOLTA GEN QUE NO EL CONEIX PAS, A VEURE SI ENTRE LES DUES FEM UNA CAMPANYA PER DONAR A CONEIXER UN PRODUCTE TANT BO I TANT SA, VAL ?, JE,JE
PETONETS SUSANNA
Susanna, qué rico platito. No he hecho nunca el trigo de esta manera. Y dices que la marca Nomen la tiene?. Pues tengo que probar... Y la combinación con los mejillones y langostinos me gusta mucho.
ResponEliminaUn besoteeeeeeeee
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaLA MEJOR ES LA MARCA NOMEN, Y SOLO LO ENCUENTRO EN CAPRABO I MARKRO , ..ESTÁ MUY RICO, YO CADA SEMANA TENGO QUE HACER , SI NO ME RECLAMAN, JE,JE
PETONETS SUSANNA
Estupenda receta para el trigo! además de sencilla y rápida, quedas muy bien con ella.
ResponEliminaUn beso.
HOLA EMPAR, GUAPA TU
ResponEliminaNO SE SI CONOCES EL TRIGO TIERNO, ES DELICIOSO, SALUDABLE, QUEDA ESTUPENDO COMO PLATO FUERTE, COMO COMPLEMENTO, Y LO MEJOR LO PREPARAS EN UN PLIS PLAS
PETONETS SUSANNA