Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 3 d’abril de 2010

BLAT TENDRE AMB LLAGOSTINS I MUSCLOS


INGREDIENTS

BLAT TENDRE 
OLI D´OLIVA
SAL PEBRE

LLAGOSTINS
1 LLAUNA DE MUSCLOS AMB SALSA


BULLIR EL BLAT AMB AIGUA I UNA MICA DE SAL +PEBRE , 20 MINUTS ( ENCARE QUE EL PAQUET EN DIU 10 MINUTS I QUEDA CRU), ESCORRE I RESERVAR.

AGAFAR ELS LLAGOSTINS TREURE ELS CAPS , LES CLOSQUES I DEIXAR NOMES LES CUES, PASSAR PER LA PAELLA AMB OLI D´OLIVA UNS 2 MINUTS, TREURE I RESERVAR.

AMB EL MATEIX OLI DE COURE ELS LLAGOSTINS I PASSAREM UNS 5 MINUTS EL BLAT QUE TENIM RESERVAT, I TREURE DEL FOC.

MUNTAR EL PLAT AMB EL BLAT BULLIT, ( SI ES AMB UN MOTLLO, QUEDA MES MACO), I DECORAR AMB ELS LLAGOSTINS , ELS MUSCLOS I LA SALSA DE LA LLAUNA.

UN PLAT RÀPID, VISTÓS I BO, BON PROFIT


( ELS CAPS I LES CLOSQUES LES PODEM CONGELAR I RESERVAR PER UN ALTRE PLAT, PER FER UN FUMET DE PEIX , PER EXEMPLE )

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...