Ingredients
Espàrrecs verds frescos
Una lamina de pasta de full
Un pot petit de crema de llet
Tres ous
Dues cullerades de farina de blat de moro ( tipus Maizena )
Sal
Pebre
Formatge ratllat cremós
Oli d´oliva
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Netejar els espàrrecs i posar en una paella amb una part d´oli per dues parts d´aigua, tapar i deixar a foc baix per espai d´uns 10 minuts, retirar i reservar.
Batre els ous, amb la sal, el pebre, la maizena i la crema de llet.
Folrar amb paper vegetal una safata de forn, estirarem sobre la lamina de pasta de full procurar que ens quedi una vorada a tot voltant.
Tot seguit i abocarem la barreja feta, posarem per sobre els espàrrecs i espolsarem amb el formatge ratllat.
Fornejar uns 25 / 30 minuts, dependrà del forn.
Bon profit.
Espàrrecs verds frescos
Una lamina de pasta de full
Un pot petit de crema de llet
Tres ous
Dues cullerades de farina de blat de moro ( tipus Maizena )
Sal
Pebre
Formatge ratllat cremós
Oli d´oliva
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Netejar els espàrrecs i posar en una paella amb una part d´oli per dues parts d´aigua, tapar i deixar a foc baix per espai d´uns 10 minuts, retirar i reservar.
Batre els ous, amb la sal, el pebre, la maizena i la crema de llet.
Folrar amb paper vegetal una safata de forn, estirarem sobre la lamina de pasta de full procurar que ens quedi una vorada a tot voltant.
Tot seguit i abocarem la barreja feta, posarem per sobre els espàrrecs i espolsarem amb el formatge ratllat.
Fornejar uns 25 / 30 minuts, dependrà del forn.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ummmmmmmm... qué me gustan los espárragos trigueros!!!. Ñam ñam... Y ese pastis está de rechupete!!!!!
ResponEliminaUn besoteeeeeeee
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaESTÁN EN SU MEJOR MOMENTO, RICOS, Y SANOS...
( POR CIERTO UN PAN MUY LINDO )
PETONETS SUSANNA
Gracias por hacerte seguidora de uno de mis blogs!!!!!me hago seguidora del tuyo porque además de las manualidades me encanta cocinar y quiero aprender más de recetas caseras de otros lugares.
ResponEliminaUn abrazo!!!!
Raquel
HOLA RAQUEL, GUAPA TU
ResponEliminaGRCIAS POR ESTAR AQUI, TUS BLOGS SON TAMBIEN MUY INTERESANTES, ME GUSTAN
PETONETS SUSANNA