Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 1 d’abril de 2010

Pastís d´ espàrrecs




Ingredients
Espàrrecs verds frescos
Una lamina de pasta de full
Un pot petit de crema de llet
Tres ous
Dues cullerades de farina de blat de moro ( tipus Maizena )
Sal
Pebre
Formatge ratllat cremós
Oli d´oliva

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Netejar els espàrrecs i posar en una paella amb una part d´oli per dues parts d´aigua, tapar i deixar a foc baix per espai d´uns 10 minuts, retirar i reservar.

Batre els ous, amb la sal, el pebre, la maizena i la crema de llet.

Folrar amb paper vegetal una safata de forn, estirarem sobre la lamina de pasta de full procurar que ens quedi una vorada a tot voltant.

Tot seguit i abocarem la barreja feta, posarem per sobre els espàrrecs i espolsarem amb el formatge ratllat.

Fornejar uns 25 / 30 minuts, dependrà del forn.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...