TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 1 d’abril del 2010

Pastís d´ espàrrecs




Ingredients
Espàrrecs verds frescos
Una lamina de pasta de full
Un pot petit de crema de llet
Tres ous
Dues cullerades de farina de blat de moro ( tipus Maizena )
Sal
Pebre
Formatge ratllat cremós
Oli d´oliva

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus

Netejar els espàrrecs i posar en una paella amb una part d´oli per dues parts d´aigua, tapar i deixar a foc baix per espai d´uns 10 minuts, retirar i reservar.

Batre els ous, amb la sal, el pebre, la maizena i la crema de llet.

Folrar amb paper vegetal una safata de forn, estirarem sobre la lamina de pasta de full procurar que ens quedi una vorada a tot voltant.

Tot seguit i abocarem la barreja feta, posarem per sobre els espàrrecs i espolsarem amb el formatge ratllat.

Fornejar uns 25 / 30 minuts, dependrà del forn.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna


4 comentaris:

  1. Ummmmmmmm... qué me gustan los espárragos trigueros!!!. Ñam ñam... Y ese pastis está de rechupete!!!!!
    Un besoteeeeeeee

    ResponElimina
  2. HOLA LAURA, GUAPA TU
    ESTÁN EN SU MEJOR MOMENTO, RICOS, Y SANOS...
    ( POR CIERTO UN PAN MUY LINDO )

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Gracias por hacerte seguidora de uno de mis blogs!!!!!me hago seguidora del tuyo porque además de las manualidades me encanta cocinar y quiero aprender más de recetas caseras de otros lugares.
    Un abrazo!!!!
    Raquel

    ResponElimina
  4. HOLA RAQUEL, GUAPA TU

    GRCIAS POR ESTAR AQUI, TUS BLOGS SON TAMBIEN MUY INTERESANTES, ME GUSTAN

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...