Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 20 d’abril de 2010

PALMERES ENSUCRADES AMB SÈSAM


INGREDIENTS
1 L.LAMINA DE PASTA DE FULL
SUCRE
SÈSAM

ESCALFAR EL FORN A 200.

1.- ESTIRAR LA PASTA DE FULL SOBRE EL MARBRE DE LA CUINA, SENSE TREURE LA FULLA DE PAPER VEGETAL QUE PORTA

2.- AGAFEM LES DUES PUNTES I DOBLEGAR-LES FINS ARRIBAR A LA MEITAT DEL FULL , AMB L´ AJUDA D´UN GANIVET MARCAREM EL CENTRE EN UN COSTAT , I TORNAR A ESTIRAR-LA

3.- ENSUCRAR TOTA LA SUPERFÍCIE + ESCAMPAR GRANES DE SÈSAM , TOT SEGUIT AGAFAR LES DUES PARTS I UNIR EN EL CENTRE , ENSUCRAR + SÈSAM , I AMB L´AJUDA D´UN CORRÓ DE CUINA ,APLANAR UNA MICA SENSE FER FORÇA.

3.- ALTRE VEGADA LA MATEIXA OPERACIÓ, AGAFAR LES DUES PARTS I UNIR-LES AL MIG, TORNEM A POSAR-HI SUCRE + SÈSAM I AMB EL CORRÓ ,ALTRE VEGADA APLANAR..

4.- I AIXÍ FINS ARRIBAR A UN MOMENT QUE JA NO PODREM FER-HO, AMB LES MANS I SENSE TREURE EL PAPER VEGETAL, AJUDAR A QUE QUEDI TOTA LA PASTA COM UN TUB,....

5.- ARÈ SI, TREURE EL PAPER VEGETAL I AMB UN GANIVET ANIREM TALLÀN RODANXES 1 CM. QUE COL·LOCAREM EN UNA PLACA DE FORN FOLRADA AMB EL PAPER VEGETAL QUE EM TRET DE LA MASSA, ENSUCRAR + SÈSAM , AMB L ´AJUDA UN VAS LES APLANAREM UNA MICA PERQUÈ QUEDI EL SUCRE AGAFAT.

FORNEJAR 15 MINUTS , TREURE UN MOMENT DEL FORN I DONAR LA VOLTA A LES PALMERES, I FORNEJAR PROP 5 MINUTS MÉS PEL ALTRE COSTAT.

( FER ATENCIÓ AL FORN, JA QUE TOTS SON DIFERENTS )

DEIXAR REFREDAR, SI ES POT,..I MENJAR,,,QUE BONES...

BON PROFIT


Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...