Ingredients
Una planxa de pasta de full ( millor si es rectangular )
Sucre
Llavors de sèsam
Ou batut per pintar les peces
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus
Estirar la pasta de full sobre el seu mateix paper, ensucrar per sobre, donar la volta a la planxa i tornar a ensucrar, es importante que el sucre estigui ben escampat, apretar una mica perqué en i quedi enganxat.
Buscar el centre el rectangle i marcar, li posarem una capa de sèsam i també apretar una mica amb la ma plana perqué ens i quedi enganxat.
Ara anirem enrotllant pels dos costats de la peca de pasta de full fins arribar al centre, just en el punt on abans hem fet la marca, amb un ganivet esmolat, tallarem el rotllo en rodanxes que anirem dipositant en una safata de forn preparada amb un paper vegetal, pintar amb ou batut, li podem afegir per sobre unes llavors de sèsam i una mica de sucre.
Fornejar entre 15 i 20 minuts, deixar refredar sobre una reixeta....( el temps sempre es orientatiu, dependrà del vostre forn i mida de les peces )
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Amb el sèsam no las he probat, però lo més difícil de aquesta recepta es deixarles refredar, impossible.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaESTÀN DELICIOSES, ES FAN EN UN PLIS, PLAS,..I DESAPAREIXEN EN UN SOL PLIS....JE,JE
ES EL QUE I HA ( AIXÒ ES LA MILLOR PROVA DE QUE SON MOLT BONES )
PETONETS SUSANNA
je fais aussi les palmiers.
ResponEliminaC'est très bon.
A bientôt.
Excel lent palmeretes i meravellosa explicació de la seva forma de realitzar-la.
ResponEliminaUna salutació de PASTISSERIA MÓN DE FANTASIA
A bueno... que palmeritas mas ricas y si les sumamos el sésamo... imperdibles... hay que probarlas... aunque no creo que me salga en un "plis, PLAS, .." pero vamos a intentarlo...jeje
ResponEliminaBesitos
NUNCA LES HE PUESTO LA SEMILLA DE SESAMO PARA LA PROXIMA SE LAS PONDRÉ PARA PROBARLAS, GENIAL.
ResponEliminaES QUE SON TAN RICAS Y CADA QUE PASA UNO POR LA COCINA SE COME 2 O 3 JEJE
MUCHOS BESITOS
Qué buenas estas palmeritas Susanna!!
ResponEliminaFijate, nunca le había puesto sésamo..,las tendré que probar así.
Mil besotes.
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaYO UTILIZO MUCHO EL SÉSAMO, ESTÁ MUY RICO, EN EL PAN, EN TORTAS, EN ENSALADAS TOSTATITO,EN POSTRES....
PETONETS SUSANNA
HOLA CHUS, GUAPA TU
ResponEliminaPOR MAS QUE HAGAS DESAPARECEN EL MISMO DIA,...EL OTRO DIA LLEGA MI HIJO Y LE DIGO, MARC, EN LA COCINA HAY GALLETAS, ( RESULTA QUE FUÍ AL SUPER Y COMPRE UNA CAJA DE " MARIAS "..), SE VA RAPIDAMENTE A LA COCINA, Y REGRESA AL INSTANTE CON CARA DE DECEPCIÓN Y DICE,...PERO SI NO SON DE LAS TUYAS, Y SE FUÉ POR DONDE VINO, SIN NI MIRARSELAS,...
ESTO ME HIZO FELIZ, DE VERDAD
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaSEGURO QUE SI NENA,...EN UN PLIS, PLAS, SOLO TIENES QUE IR PLEGANDO LA MASA POR LOS DOS LADOS SOBRE SI MISMA, AZUCAR+SÉSAMO+ RODILLO,...VERÁS QUE EXITO,....EN CASA NO DURAN NADA, DE NADA
PETONETS SUSANNA
HOLA SR. JOSÉ RAMÓN
ResponEliminaESTIG MOLT CONTENTA DE LA SEVA VISITA, I FELIÇ PER LES SEVES PARAULES, DONCS VENÍN D´UN GRAN MESTRE PASSTISER ES TOT UN HONOR PER MI..
MIL PETONETS ENSUCRATS SUSANNA
HOLA NADJIBELLA
ResponEliminaCes cookies sont vraiment très riche, trop
VOUS POUVEZ CHANGER DE SESAME POUR amandes, noisettes grillées ET UN PEU Broyage,
Bonjour à BIENTÔT
PETONETS SUSANNA
mmmmmmmmmmm..che golosi!! complimenti!
ResponEliminagrazie della tua visita!! a presto!
susaneta, me has fét pols en els palmeretes, en lo que m´agraden, qui-na pressiosi-tat de dols..........paco
ResponEliminaHola Susana, si te queda alguna, para mi que con un cafe ya meriendo, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA SR. PACO, QUE TAL ?
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE PER LO FACILS QUE SON DE FER, EL RESULTAT ES MAGNIFIC...
PETONETS SUSANNA
HOLA JUAN, GUAPO TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE SE DESINTEGRAN CON RAPIDEZ EN EL MOMENTO QUE EL PLATO TOCA LA MESA , JE, JE
PETONETS SUSANNA
HOLA FEDERICA,
ResponEliminaIncantato dalla vostra visita, cosa è veramente buono
Ricetta per fare veloce ... semplice ... e più veloce NYAM NYAM
BESOS CIAO, PETONETS SUSANNA
Prontito me animaré a preparalas yo jajaja. Son originales con el sésamo. Un besazo.
ResponEliminaHOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaYA VES QUE SON MUY FACILES DE HACER, HACE MIL AÑOS QUE LA HAGO,...
PUES TAMBIEN HACERLAS EN MINIATURA ( TIPO REPOSTERIA),..Y QUEDAN MUY MONAS
PETONETS SUSANNA
No les he provat mai amb sèsam, las properes les provaré
ResponEliminaPetons
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLT BONES, DONCS QUEDA TORRADET I QUAN LES MOSSEGES FAN CRIC, CRIC, HUMMMM
SEGUR QUE T´AGRADEN
PETONETS SUSANNA