Ingredients
Cigrons bullits
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Sal
Pebre
Ous
Oli d´oliva
Preparació
Fer un bon sofregit amb ceba i pebrots, quan ja estigui quasi fet afegir el tomàquet fregit.
Posarem en una cassola el cigrons que ja tenim bullits i els fregirem una mica amb oli d´oliva, després i afegirem el sofregit que tenim preparat, condimentar amb sal, pebre i un vas d´aigua, remenar i deixar reduir.
Mentre preparem el ous ferrats
Muntar el plat amb una base de cigrons amb salsa i a sobre li posarem els ous.
Servir calents, bon profit..
Mentre preparem el ous ferrats
Muntar el plat amb una base de cigrons amb salsa i a sobre li posarem els ous.
Servir calents, bon profit..
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Aquest plat m'n el deixo per demà al migdia, té que està molt bó, però a aquesta hora es una mica fort. A més el ou amb puntilla, hummmmm.
ResponEliminaPetons.
Modo di tempo Interessante condensato introdurre le Uova, brava
ResponEliminaQue rico,me recuerda la cocina de la yaya, muy buena y de capricho.
ResponEliminaMe encanta el plato.
Un saludo
Estos garbancitos con esos huevitos...ummmm una delicia de toda la vida. Ñam ñam...
ResponEliminaBesitos Susana.
Pero que rico!!! una combinación perfecta.
ResponEliminaSaludos cris
HOLA CRISMAS, GUAPA TU
ResponEliminaCELEBRO QUE TE GUSTE LA RECETA, ES SENCILLA PERO DELICIOSA
PETONETS SUSANNA
HOLA AMANDA, GUAPA TU
ResponEliminaRECETA SENCILLA, RAPIDA, SANA ,,...
PETONETS SUSANNA
HOLA GLORIA, GUAPA TU
ResponEliminaCOCINA DE SIEMPRE, ESTA ES LA QUE GUSTA EN CASA, SIN DEMASIADA SOFISTICACIÓN...
PETONETS SUSANNA
HOLA BARBARA
ResponEliminaLa combinazione con uovo fritto è molto buono, e anche
CAN è un piatto in nessun tempo, in particolare
Fratello di lavoro in-law fuori casa
PETONETS SUSANNA
BESOS
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaDONCS JO M´HE PASSAT TOT EL DISSABTE A LA CUINA, PREPERÀN, EL DINAR, EL SOPAR, EL DINAR DE DEMÀ, NETEJÀN PEIX, CONGELAN PEIX...PER MOLT BE, A MI M´AGRADA TOT AIXÒ
PETONETS SUSANNA
Siempre comí los garbanzos en guiso... es la primera vez que los veo hacer de esta forma, y me parece una unión muy rica, sobre todo ese huevito frito... queda espectacular...
ResponEliminaBesitos hermosa...
muy buena receta rápida y fácil!!! y sobre todo ...buenisima!!Me gusta tu blog,me he echo seguidora para no perderme ninguna recetilla tuya.Besitos.
ResponEliminaHola, acabo de conocer tu blog y tus recetas me encantan. Creo que voy a aprender mucho de tí. Muchas gracias.
ResponEliminaUn saludo.
HOLA ADRIAN, GUAPO TU
ResponEliminaBUENOS DIAS, Y GRACIAS POR TU VISITA, CELEBRO QUE TE GUSTEN MIS RECETAS, YA VES QUE SON RICAS, FACILES Y NO DEMASIADO CARAS,...ENCANTADA DE PODER COMPARTIRLAS CONTIGO
PETONETS SUSANNA
HOLA cocinandoconmycook GUAPA TU
ResponEliminaTODAS MIS RECETAS SON FACILES POR ESTO NO TE PREOCUPES, JE,JE, CELEBRO QUE TE GUSTEN
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE QUEDA UN PLATO RICO Y COMPLETO,
LO ACOMPAÑO CON UNA ENSALADITA DE LECHUGA
PETONETS SUSANNA
Che bel piatto complimenti !
ResponEliminaRossella
HOLA ROSELLA,
ResponEliminasano e veloce, amo la mia famiglia
Mangiare
CHIAO, PETONETS SUSANNA