Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 17 d’abril de 2010

Cigrons estofats amb ou ferrat


Ingredients
Cigrons bullits
Tomàquet fregit
Ceba
Pebrot vermell
Pebrot verd
Sal
Pebre
Ous
Oli d´oliva

Preparació

Fer un bon sofregit amb ceba i pebrots, quan ja estigui quasi fet afegir el tomàquet fregit.

Posarem en una cassola el cigrons que ja tenim bullits i els fregirem una mica amb oli d´oliva, després i afegirem el sofregit que tenim preparat, condimentar amb sal, pebre i un vas d´aigua, remenar i deixar reduir.

Mentre preparem el ous ferrats

Muntar el plat amb una base de cigrons amb salsa i a sobre li posarem els ous.

Servir calents, bon profit..

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...