Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 17 d’abril de 2010

LLUÇ AMB TEMPURA DE SAFRÀ


INGREDIENTS

LLOMS DE LLUÇ SENSE ESPINES
AIGUA MOLT FREDA
SAL
PEBRE
SAFRÀ
FARINA DE TEMPURA
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR



AMB ANTELACIÓ PREPARAR LA TEMPURA:

POSAREM EN UN RECIPIENT FARINA DE TEMPURA + SAFRÀ I ANIREM TIRÀN L´AIGUA FREDA POC A POC MENTRE ANEM REMANAN FINS QUE ENS QUEDI UNA TEXTURA SEMI-LIQUIDA, ( SI POSEM UNA CULLERA DINS TE QUE QUEDAR NAPADA )
I DEIXAR A LA NEVERA UNA ESTONA PERQUÈ REFREDI )

ESCALFAR L´OLI

TALLAR ELS LLOMS DE LLUÇ A QUADRATS I CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE
PASAR-LOS PER LA TEMPURA FREGIR, I DEIXAR ESCÓRRER L ´ACCÉS D´OLI SOBRE UNA REIXETA UNS MINUTS.

SERVIR CALENT I BON PROFIT





Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...