INGREDIENTS
LLOMS DE LLUÇ SENSE ESPINES
AIGUA MOLT FREDA
SAL
PEBRE
SAFRÀ
FARINA DE TEMPURA
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR
AMB ANTELACIÓ PREPARAR LA TEMPURA:
POSAREM EN UN RECIPIENT FARINA DE TEMPURA + SAFRÀ I ANIREM TIRÀN L´AIGUA FREDA POC A POC MENTRE ANEM REMANAN FINS QUE ENS QUEDI UNA TEXTURA SEMI-LIQUIDA, ( SI POSEM UNA CULLERA DINS TE QUE QUEDAR NAPADA )
I DEIXAR A LA NEVERA UNA ESTONA PERQUÈ REFREDI )
ESCALFAR L´OLI
TALLAR ELS LLOMS DE LLUÇ A QUADRATS I CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE
PASAR-LOS PER LA TEMPURA FREGIR, I DEIXAR ESCÓRRER L ´ACCÉS D´OLI SOBRE UNA REIXETA UNS MINUTS.
SERVIR CALENT I BON PROFIT
Pues mira que te han quedado estupendos esos taquitos de merluza en la tempura de azafrán. Seguro que el azafrán le ha dado un toque divino.
ResponEliminaUn besote Susannaaaaaaaaa
El peix si que el menjaría ara, tempura amb safrà, sona a delicia.
ResponEliminaPetons.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaTU PROVE´L DE FER AIXÍ I JA VEURÀS QUEDE UN SABORET MOLT BO
PETONETS DE SAFRÀ,SUSANNA
No he probat mai la tempura de safrà i crec que no tardaré.
ResponEliminaAh, gracies per visitar el meu blog, em fa molta il.lusió.
Besets.
HOLA ROSA, GUAPA TU
ResponEliminaENCANTADA DE LA TEVA VISITA A LA MEVA CUINA
QUEDA MOLT BO AMB EL PESSIC DE SAFRÀ,...
PETONETS SUSANNA