TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dissabte, 17 d’abril del 2010

LLUÇ AMB TEMPURA DE SAFRÀ


INGREDIENTS

LLOMS DE LLUÇ SENSE ESPINES
AIGUA MOLT FREDA
SAL
PEBRE
SAFRÀ
FARINA DE TEMPURA
OLI DE GIRA-SOL PER FREGIR



AMB ANTELACIÓ PREPARAR LA TEMPURA:

POSAREM EN UN RECIPIENT FARINA DE TEMPURA + SAFRÀ I ANIREM TIRÀN L´AIGUA FREDA POC A POC MENTRE ANEM REMANAN FINS QUE ENS QUEDI UNA TEXTURA SEMI-LIQUIDA, ( SI POSEM UNA CULLERA DINS TE QUE QUEDAR NAPADA )
I DEIXAR A LA NEVERA UNA ESTONA PERQUÈ REFREDI )

ESCALFAR L´OLI

TALLAR ELS LLOMS DE LLUÇ A QUADRATS I CONDIMENTAR AMB LA SAL I EL PEBRE
PASAR-LOS PER LA TEMPURA FREGIR, I DEIXAR ESCÓRRER L ´ACCÉS D´OLI SOBRE UNA REIXETA UNS MINUTS.

SERVIR CALENT I BON PROFIT





5 comentaris:

  1. Pues mira que te han quedado estupendos esos taquitos de merluza en la tempura de azafrán. Seguro que el azafrán le ha dado un toque divino.
    Un besote Susannaaaaaaaaa

    ResponElimina
  2. El peix si que el menjaría ara, tempura amb safrà, sona a delicia.
    Petons.

    ResponElimina
  3. HOLA ANNA, GUAPA TU

    TU PROVE´L DE FER AIXÍ I JA VEURÀS QUEDE UN SABORET MOLT BO

    PETONETS DE SAFRÀ,SUSANNA

    ResponElimina
  4. No he probat mai la tempura de safrà i crec que no tardaré.
    Ah, gracies per visitar el meu blog, em fa molta il.lusió.
    Besets.

    ResponElimina
  5. HOLA ROSA, GUAPA TU

    ENCANTADA DE LA TEVA VISITA A LA MEVA CUINA

    QUEDA MOLT BO AMB EL PESSIC DE SAFRÀ,...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...