Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 5 d’abril de 2010

PASTÍS DE CARXOFES


Ingredients
Carxofes ( que siguin de la mateixa mida )
Oli d´oliva
Una llesca de pa ( sense la crosta, no es necessari que sigui del dia )
Tres ous
250 grams de crema de llet lleugera
Sal
Pebre

Preparació
Escalfar el forn a 180 graus

Necessitem un motlle de 22 cm de diàmetre.

Netejar i tallar les carxofes a "lo llarg", i deixarem els troncs que pelarem ( de cada carxofa en farem 4 parts) les posarem una estona amb aigua i una cullerada de farina desfeta, això farà que queden blanques.

En una paella amb 1 part d´oli i 3 parts d´aigua, fregirem les carxofes tapades fins que ens quedin tendres i comencin a agafar color, treure i reservar.

Aquesta operació la farem en dues tandes, per un costat fregirem les peces de carxofa que tinguin tronc, les mes maques, ja que seran la cara visible del pastís, i l´altre tanda les restes de carxofa que serviran per omplir-lo.

En un recipient batre els ous, sal i pebre, afegir la llesca de pa esmicolada i la crema de llet, barrejar i reservar.

Pintar el fons del motlle amb oli d´oliva, posarem les parts de carxofa maques, les del tronc, en el fons formarem una estrella, i  a sobre la resta de carxofes de la segona tanda, cobrim amb  la barreja que tenim reservada d´ous, pa  i crema de llet.

Fornejar de 25 a 30 minuts ( dependrà del nostre forn )

Servir calent i Bon Profit 

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...