Ingredients
Musclos
Un raig de vi especial de cuina ( ó vermut blanc sec )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquets secs que haurem tingut en remull amb oli d´oliva millor des del dia abans )
Vinagre de Xères o al cava
Fuller de llorer
Preparació
Primer de tot preparar la vinagreta, en un recipient posarem un bon raig d´oli d´oliva, un raig de vinagre, sal, pebre, els tomàquets ...triturar tot i reservar.
* Aquest pas també el poder fer amb antelació.
Posarem els musclos al foc en una olla, regar amb un raig de vi o vermut, posar un parell de fulles de llorer, tapar l´olla i deixar uns minuts perque els musclos s´obrin, retirar el foc, treura una closca i passar.los a una planxa que ja tindrem calenta al foc, coure uns 10 minuts i emplatar.
Amb una cullera o biberó de cuina regarem els musclos amb la vinagreta que tenir reservada i servir.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Un raig de vi especial de cuina ( ó vermut blanc sec )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquets secs que haurem tingut en remull amb oli d´oliva millor des del dia abans )
Vinagre de Xères o al cava
Fuller de llorer
Preparació
Primer de tot preparar la vinagreta, en un recipient posarem un bon raig d´oli d´oliva, un raig de vinagre, sal, pebre, els tomàquets ...triturar tot i reservar.
* Aquest pas també el poder fer amb antelació.
Posarem els musclos al foc en una olla, regar amb un raig de vi o vermut, posar un parell de fulles de llorer, tapar l´olla i deixar uns minuts perque els musclos s´obrin, retirar el foc, treura una closca i passar.los a una planxa que ja tindrem calenta al foc, coure uns 10 minuts i emplatar.
Amb una cullera o biberó de cuina regarem els musclos amb la vinagreta que tenir reservada i servir.
Bon profit.
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, per anar obrint boca.Sont la mar de tentadors.
ResponEliminaPetons guapa.
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaCALLA, CALLA, QUE QUAN FAIG COSES D´AQUESTES LES TING QUE DEIXAR A LA CUINA FINS EL DARRER MOMENTS, DONCS, SI NO, QUAN JO ARRIVO JA NO QUEDA RES,...
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna,
ResponEliminaMagnífic musclos. Els havia tastat de mil maneres però mai amb una vinagreta tan especial.
Gràcies per descobrir-me'ls!
Una forma molt diferent de prepara musclos, però duen d’estar molt bons, queden anotats.
ResponEliminapetons
HOLA SION, GUAPA TU
ResponEliminaBONS ?, BONISSINS, QUAN ELS FAIG LITERALMENT VOLEN,
PETONETS SUSANNA
They look so tasty and usually I just eat them with lemon and a little hot sauce this however looks soo delicious.
ResponEliminaHELLO, SHELLSEA
ResponEliminaWELCOME TO MY KITCHEN, I HOPE YOU LIKE MY RECIPES ARE
SIMPLE homey, uncomplicated AND DELICIOUS
PETONETS SUSANNA
HOLA SARA, GUAPA TU
ResponEliminaAQUETS TOMÀQUETS SECS, DES DE QU´ELS VAIG DESCOBRIR, LA VERITAT ES QUE ELS FAIG SERVIR MOLT,
SEMPRE TING UN POT AMB OLI I TÒMAQUETS, A MÉS AQUETS OLI PER FREGIR, PER AMANIR,..LI QUEDA UN SABOR DELICIÒS I VERMELLET, QUE PER DECORAR PLATS QUEDA MOLT MACO,
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaQUEDEN MOLTS BONS, PERÒ SAPS, ENCARE QUE NO SIGUI ESTIU,...HUMMM, JE,JE
PETONETS SUSANNA
HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU
ResponEliminaA MI EL QUE MÉS M´AGRADA ES LA PRIMAVERA I L ´ESTIU,...EL FRED I JO NO SOMS PAS COMPATIBLES...
AMB LO MACO QU ´ES EL BON TEMPS,...EL DIA MÉS LLARG, ELS OCELLETS QUE CANTEN, LES FLORS DE MIL COLORS PER ARREU...NO FÁ FRED, QUE BÉ
PETONETS SUSANNA