Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 d’abril de 2010

Musclos amb vinagreta de tomàquets secs






















Ingredients
Musclos
Un raig de vi especial de cuina ( ó vermut blanc sec )
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Tomàquets secs que haurem tingut en remull amb oli d´oliva millor des del dia abans )
Vinagre de Xères o al cava
Fuller de llorer

Preparació
Primer de tot preparar la vinagreta, en un recipient posarem un bon raig d´oli d´oliva, un raig de vinagre, sal, pebre, els tomàquets ...triturar tot i reservar.

* Aquest pas també el poder fer amb antelació.

Posarem els musclos al foc en una olla, regar amb un raig de vi o vermut, posar un parell de fulles de llorer, tapar l´olla i deixar uns minuts perque els musclos s´obrin, retirar el foc, treura una closca i passar.los a una planxa que ja tindrem calenta al foc, coure uns 10 minuts  i emplatar.

Amb una cullera o biberó de cuina regarem els musclos amb la vinagreta que tenir reservada i servir.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna 





Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...