500 GRAMS D´ARRÒS
PESSOLS
CEBA
PEBROT VERMELL
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
SAL
PEBRE
SÍPIA
GAMBES
BOLETUS
VI BLANC ESPECIAL PER CUINAR
AIGUA Ó BROU
A LA MATEIXA PAELLA SOFREGIR TOTS ELS INGREDIENTS, AIXÍ NO ES PERD RES DELS DIFERENTS SABORS, CUINAR-HO TOT PER SEPARAT DONCS CADA INGREDIENT NECESSITA UN TEMPS DE COCCIÓ DIFERENT.
1. - SOFREGIR LA SÍPIA TALLADA AL GUST I RESERVAR
2.- SOFREGIR LES GAMBES I RESERVAR.
3.- SOFREGIR ELS BOLETUS I RESERVAR
4.- FER UN BON SOFREGIT AMB LA CEBA + PEBROT + TOMÀQUET , CONDIMENTAR AMB SAL + PEBRE , I QUAN ESTIGUI QUASI CUIT, AFEGIR TOTA LA RESTE D´INGREDIENTS QUE TENIM RESERVATS. + UN RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA, DEIXAR COURE UNS 10 MINUTS.
5.- PASSAT AQUEST TEMPS POSAREM L´ARRÒS QUE SOFREGIREM UNS MINUTS I TOT SEGUIT L´AIGUA O BROU, DEIXAR COURE PROP DE 20 MINUTS, QUAN FALTIN 5 MINUTS I POSAREM LES GAMBES.
I A TAULA, BON PROFIT
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
un piatto unico squisito!! complimenti!!! ciao!
ResponEliminaHOLA FEDERICA, Guapa
ResponEliminaIl riso è un piatto delizioso, e veloce da fare, allora
ALL YOU CAN BE molto preparata INGREDIENTI
ADVANCE, o anche del giorno precedente, anche meglio
Aggiungi al tuo GUSTO .. E SOLO ALLORA mettere le AIGUA
RISO E negli ultimi tempi ... GUSTO
BESOS PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, quants dies sense saber de tu, espero hagin sigut unes vacances. Quin arrós més bó has preparat, quasi sento el seu aroma.
ResponEliminaPetons guapa.
Mare de déu!!!! Es que me da un pasmo.Divinoooo.
ResponEliminaNo digo mas porque te estiy haciendo la ola.
Más besos para la cocinera.
Lo que me gusta el arroz,se ve de vicio uummmmm
ResponEliminaBuen fin de semana
besos
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaEN CASA LES ENCANTA EL ARROZ, LO COCINE COMO LO COCINE
( BUEN FIN DE SEMANA TAMBIEN PARA TI )
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaES EL DINAR DEL DIUMENGE, NOIA QUE ARE VOLEN ARRÒS CADA DIUMENGE,...ELS TING TANT MAL ACOSTUMATS...
DE VACANCES RES, RES, RES , AIXÒ VOLDRIA ANAR-UNS DIES CAP AL CARIB SOTA D´UN COCOTERO , ANÀN DE VOLIT..ENTRE HISTORIES "PARA NO DORMIR" I PAPERS...I PER LA NIT ESTAVA TANT RE-CANSADA QUE NOMÈS VOLIA ANAR A DORMIR...AIXÒ JA SON ELS ANYS..Ó MASSA FEINA
PETONETS SUSANNA
HOLA GLORIA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE VA QUEDAR MOLT I MOLT BO, NOMÈS EN VA SOBRAR UN PLATET I PROU...EL PROPER DIUMENGE EN VOLEN MÉS, JE,JE, ..SEGURAMENT EL FARÈ AMB FESOLS DEL GANXET, N ´ESTIC A LA TERRA
PETONETS SUSANNA
Madre mía, pedazo de arroz!. Susanna, mi niña, quiero sentarme a tu mesa y que me pongas un platito bien hermoso de este arroz al que no le falta detalle. Ummmmmmmmm...
ResponEliminaUn besoteeeeeeeeee
HOLA LAURA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD QUE ES CON ESTA FORMULA, QUEDA DELICIOSO EN CASA LES ENCANTA
PETONETS SUSANNA