Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 29 d’abril de 2010

ARRÒS CALDÒS AMB SÍPIA,BOLETUS,VERDURES I GAMBES

INGREDIENTS
500 GRAMS D´ARRÒS
PESSOLS
CEBA
PEBROT VERMELL
1 POT DE TOMÀQUET FREGIT
SAL
PEBRE
SÍPIA
GAMBES
BOLETUS
VI BLANC ESPECIAL PER CUINAR
AIGUA Ó BROU



A LA MATEIXA PAELLA SOFREGIR TOTS ELS INGREDIENTS, AIXÍ NO ES PERD RES DELS DIFERENTS SABORS, CUINAR-HO TOT PER SEPARAT DONCS CADA INGREDIENT NECESSITA UN TEMPS DE COCCIÓ DIFERENT.

1. - SOFREGIR LA SÍPIA TALLADA AL GUST I RESERVAR

2.- SOFREGIR LES GAMBES I RESERVAR.

3.- SOFREGIR ELS BOLETUS I RESERVAR

4.- FER UN BON SOFREGIT AMB LA CEBA + PEBROT + TOMÀQUET , CONDIMENTAR AMB SAL + PEBRE , I QUAN ESTIGUI QUASI CUIT, AFEGIR TOTA LA RESTE D´INGREDIENTS QUE TENIM RESERVATS. + UN RAIG DE VI ESPECIAL DE CUINA, DEIXAR COURE UNS 10 MINUTS.

5.- PASSAT AQUEST TEMPS POSAREM L´ARRÒS QUE SOFREGIREM UNS MINUTS I TOT SEGUIT L´AIGUA O BROU, DEIXAR COURE PROP DE 20 MINUTS, QUAN FALTIN 5 MINUTS I POSAREM LES GAMBES.

I A TAULA, BON PROFIT



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...