Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 19 d’abril de 2010

Verat a la planxa amb pebrot vermell


Beneficis per la salut si es menja peix blau un parell de cops a la setmana.


Es pot consumir fresc, congelat, en salaó o en conserva, però, en qualsevol cas, és font de proteïnes, vitamines, minerals, iode, ferro fòsfor....redueixen els nivells de triglicèrids a la sang...entre altres

Ingredients
Verat obert per la meitat i net d´espines
Pebrot vermell tallat petit o a tires
Oli d´oliva
Alls tallats a rodanxes sense la pell
Sal en flor
Pebre negra

Preparació
Escalfar una planxa fins que quan i tirem unes gotes d´aigua facin perles.

Posar en un plat un raig d´oli d´oliva i untar les peces de verat pels dos costats, condimentar amb pebre i tot seguit col.locar sobre la planxa calenta.

Mentre en una paella amb oli d´oliva, fregirem el pebrot vermell i els alls, un cop cuit retirar, emplatar, i sobre col.locarem les peces de varat, regar amb el suquet de la paella i condimentar amb la flor de sal.

Bon profit

Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna






Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...