Beneficis per la salut si es menja peix blau un parell de cops a la setmana.
Es pot consumir fresc, congelat, en salaó o en conserva, però, en qualsevol cas, és font de proteïnes, vitamines, minerals, iode, ferro fòsfor....redueixen els nivells de triglicèrids a la sang...entre altres
Ingredients
Verat obert per la meitat i net d´espines
Pebrot vermell tallat petit o a tires
Oli d´oliva
Alls tallats a rodanxes sense la pell
Sal en flor
Pebre negra
Preparació
Escalfar una planxa fins que quan i tirem unes gotes d´aigua facin perles.
Posar en un plat un raig d´oli d´oliva i untar les peces de verat pels dos costats, condimentar amb pebre i tot seguit col.locar sobre la planxa calenta.
Mentre en una paella amb oli d´oliva, fregirem el pebrot vermell i els alls, un cop cuit retirar, emplatar, i sobre col.locarem les peces de varat, regar amb el suquet de la paella i condimentar amb la flor de sal.
Bon profit
Aquest
truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo
que t´agradi, petonets Susanna
Qué buena esta caballa con sus pimientitos pa chuparse los dedos.
ResponEliminaUn besote
HOLA CURRA, GUAPA TU
ResponEliminaPUES SI , LA CABALLA ESTÁ MUY RICA, COCINES COMO LA COCINES
PETONETS SUSANNA
Quina bona companyia té aquest verat, el pebrot vermell i amb aquest color fa que entri per la vista i t' el demani l' estòmac.
ResponEliminaPetons.
un plato muy rico y con los pimientos, ni te cuento ;)
ResponEliminaSalu2, Paula
http://conlaszarpasenlamasa.cultua-libre.net
HOLA PAULA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE EL COMPLEMENTO QUE QUEDA MUY BIEN, EN CASA NOS ENCANTA EL PIMIENTO
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERITAT ES QUE EL PEBROT I DONA UN BON COMPLEMENT I AMB EL SUC DE FREGIR-LO PER SOBRE JA...
PETONETS SUSANNA