Ingredients
Llonzes de porc
Sal
Pebre
Sucre
Oli d´oliva
Patates especials de fregir
Pebrot vermell
Pebrot verd
Pebrot vermell
Pebrot verd
Tomàquet cru triturat
Ceba
Vi especial per cuinar
Enciam
Flor de sal
Oli de gira-sol per fregir les patates
Preparació
Pelar , tallar les patates i reservar amb aigua.
Fer un sofregit amb la ceba i els pebrots, quan ja comenci a quedar tou ,afegir el tomàquet triturat i condimentar amb sal i pebre al gust, una culleradeta de sucre per matar l ´acides del tomàquet i un raig de vi de cuina , deixar reduir i reservar.
Posar una planxa al foc i cuinar les llonzes sense posar.hi la sal, només el pebre,...mentre fregir les patates.
Servir les llonzes calentes, acompanyades amb la samfaina, les patates, unes fulles d´enciam, regar tot amb un raig d´oli d´oliva , i condimentar amb la flor de sal.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un plat RODÓ, complet, suculent i nutritiu!
ResponEliminaa reveure Susanna.(el bacallà exprés boníssim).
HOLA MERCÈ, GUAPA TU
ResponEliminaA CASA NO SAPS EL QUE DISFRUTEN,...A MÉS NO SAVEN MAI QUE MENJARÀN, SEMPRE ES UNA SORPRESA, JE, JE
PETONETS SUSANNA
Hola Susanna, un apat complert, després uns bons postres i una migdiada.
ResponEliminaPetons guapa.
M'agrada moltisim aquest plat. Delicios.
ResponEliminaUn abrazo,
Andri
Ostres tu, quin platàs més bo, quina suculència!
ResponEliminaMenudo acompañamiento más completo que le has puesto a esas chuletitas.
ResponEliminaQue bueno!
Un besito
HOLA ANDRI ALBA, GUAPA TU
ResponEliminaQUE TAL ?, ESTIC CONTENTA DE LA TEVA VISITA, ..LA VERITAT ES QUE A CASA AGRADA MOLT
PETONETS I FINS AVIAT, SUSANNA
Un plat molt bo i sencill, pico una patatona,
ResponEliminaPetons,
Joan
ens nóten els anys xiqueta, aquesta setmana no he pogut seguir-te als plats tan macos que has fet, sec que en don-naras el URBI ET ORBI....salutaçións paco
ResponEliminavoilà une assiette colorée et remplie de bonne saveurs
ResponEliminabonne journée
Susana :)
ResponEliminaGracias por añadirte a cuevalagua. Bienvenida. Yo me llevo este también a la lista de la cueva para tenerlo a mano e intentar aprender algo.
Un Abrazo
BONJOUR, FIMERÈ
ResponEliminaTrès savoureux et produits naturels, sans conservateurs ni produits chimiques, n'est pas difficile de bien manger
PETONETS SUSANNA
HOLA ALMALAIRE, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS A TI POR TU VISITA, ESTÁS EN MI LISTA DE OTROS BLOGS PREFERIDOS, ( ME REFIERO QUE NO SON DE CUINA), PARA QUE TODOS LOS QUE QUIERAN DISFRUTEN CON EL,
JHASTA PRONTO, MIL PETONETS SUSANNA
HOLA SR. PACO, QUE DOLENT QUE ES ,JE,JE
ResponEliminaVOSTÈ TRANQUIL, AQUI ESTÀN LES RECEPTES PER QUAN DESITJI DE MIRA-LES, QUE DEMÀ LI SORTI UN BON ARRÒS "DE SENYORITO"...VEU COM M´EN RECORDO...
PETONETS SUSANNA
HOLA JOAN I SARA, GUAPOS
ResponEliminaDONCS SI JA VEUS,...I EL CONJUNT ESTÀ DELICIÒS, A CASA ELS I ENCANTA AQUEST PLAT.
PETONETS SUSANNA
HOLA CUINA VERMELLA, QUE TAL ?
ResponEliminaGRÀSCIES PER LA VISITA,...I FELICITACIONS PER TENIR TANTS FANS,
MIL PETONETS VERMELLS, SUSANNA
H9LA EMPAR, GUAPA TU
ResponEliminaSI NENA, UN PLATITO MUY COMPLETO Y CON UN BUEN REPERTORIO DE SABORES, EN CASA LES ENCANTA
PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaO SI NENA, DESPRÈS D EDINAR, ARE DE CARA AL BON TEMPS, ENCARE QUE SIGUIN 15 MINUTES..UNA "VACAINETA" EN EL SOFÀ, ET DEIXA NOVA..JE,JE
PETONETS SUSANNA