Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 29 d’abril de 2010

BLAT TENDRE FREGIT AMB GUARNICIÓ D´ESPÀRRECS

INGREDIENTS

BLAT TENDRE MARCA NOMEN
OLI D´OLIVA
SAL PEBRE
ESPÀRRECS



BULLIR EL BLAT AMB AIGUA I UNA MICA DE SAL +PEBRE , 20 MINUTS ( ENCARE QUE EL PAQUET EN DIU 10 MINUTS I QUEDA CRU), ESCORRE I SOFREGIR A LA PAELLA AMB UNA MICA D´OLI D´OLIVA.


POSAREM ELS ESPÀRRECS EN UNA CASSOLA AMPLE AMB LA PROPORCIÓ D´UNA PART D´OLI D´OLIVA PER 2 PARTS D´AIGUA , TAPAR I DEIXAR REDUIR EL LIQUID FINS QUE QUEDEN DAURATS

MUNTAR EL PLAT I A GAUDIR D´UN BON ÀPAT

BON PROFIT

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...