TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dimecres, 31 de març del 2010

ARRÒS CALDÓS MAR I TERRA


INGREDIENTS
500 GRAMS D´ARRÒS
8 LLAGOSTINS
BACALLÀ A TALLS
ESPINACS
1 PEBROT VERMELL TALLAT A JULIANA
1 CEBA TALLADA A JULIANA
1 PASTANAGA TALLADA A DAUS
5 GRANS ALLS SENCERS AMB PELL
1,500 L. DE BROU Ó AIGUA
PEBRE NEGRE
SAL
SAFRÀ
ALL I JULIVERT TALLAT PETIT
OLI D´OLIVA


SOFREGIR A LA MATEIXA PAELLA ELS LLAGOSTINS I EL BACALLÀ PER SEPARAT I RESERVAR

EN EL MATEIX OLI FREGIREM PEBROT+CEBA+ALLS + PASTANAGA , QUAN JA COMENCI A DAURAR TIRAR-HI L´ARRÒS I SOFREGIR UNA MICA , I DESPRÈS ELS ESPINACS , REMENAR I DEIXAR COURE UNS 10 MINUTS. PASSAT AQUEST TEMPS I POSAREM L´AIGUA O BROU QUE TINDREM CALENTA, I CONDIMENTAR AMB LA SAL , EL PEBRE I EL SAFRÀ ... , DEIXAR QUE COURE UNS 20 MINUTS , QUAN FALTIN 5 MINUTS AFEGIR ELS LLAGOSTINS I EL BACALLÀ SEGONS ABANS DE TREURE DEL FOC, ESPOLSAR AMB EL JULIVERT I L ´ALL PICATS.

BON PROFIT


20 comentaris:

  1. Has fet un arrós molt bó. Millor dit tots els arrossos estàn bons, però aquest t' ha quedat per llepar-se els dits.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Que rico, arroz de mariscos.
    Hum... Debe estar de chuparse los dedos.
    Felices Pascuas!

    ResponElimina
  3. ADORO ARROZ COM FRUTOS DO MAR ACHO MARAVILHOSO!!!
    COM CERTEZA FICOU DELICIOSO!
    BEIJOS

    ResponElimina
  4. Hola Susanna: Leer tu receta es volver a los olores de la cocina de mis abuelos mayorquines, que cocinaban como los dioses, en especial mi abuelo...que era cocinero y de quien creo, arrastro mi amor por la cocina.
    Ya guarde tu receta para cuando venga mas el frio... aunque estamos en otoño ya, tenemos dias de 30º... mas para tartas...jaja
    La verdad que entrar al club comida y encontrarme con todas Ustedes es una dicha muy grande... Que tengas muy Felices Pascuas, vos y los tuyos.

    Besos

    ResponElimina
  5. Que rico susana así caldoso,a mi gente le gusta así y a mi de todas maneras,aparte el pescado o el marisco les entra,con un arróz así.

    besos

    ResponElimina
  6. muy completo este arroz...si señor..
    a mi que me gusta el arroz con todo.... en mi csa ya se nos esta poniendo hasta cara de chino
    un peto

    ResponElimina
  7. HOLA LA MAMI, GUAPA TU

    GRACIAS POR TU VISITA, EN CASA TAMBIEN GUSTA MUCHO, MUCHISIMO EL ARROZ...SOBRE TODO A MI HIJO , SIEMPRE COMERIA ARROZ,...YA LE DIGO YO,...EN ASIA SERIAS FELIZ...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    ES VERDAD EL ARROZ ENTRA BIEN DE TODAS MANERAS..
    A MI PARTICULARMENTE ME GUSTA CALDOSO, PERO HAY VECES QUE LO TENGO QUE COMER SECO, PUES LO PREPARO PARA UNA HORA EN CONCRETO Y SI MI MARIDO LLEGA TARDE PUES...( LE LLAMAS AL MOVIL,...SI, SI YA PUEDES TIRAR EL ARROZ,...Y LUEGO LLEVA TARDE,..Y COMO QUE SIEMPRE VA CON EL TIEMPO JUSTO, NO PUEDO HACERLO CUANDO LLEGA )
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  9. HOLA SILVIA DE ARGENTINA, GUAPA TU

    GRACIAS POR VISITAR MI COCINA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN MIS COMIDITAS, EL ARROZ SIRVE PARA TODO EL AÑO, EN PLENO VERANO UNA BUENA PAELLA DE ARROZ , UNA COPA DE CAVA, UNA CERVEZA FRIA O UNA BUENA SANGRIA,....Y EN LA GLORIA
    FELICES PASCUAS, TAMBIEN PARA TI Y LOS TUYOS
    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA ELIANA, PRECIOSA

    ARROZ DE TUDO ISSO COM maneiras deliciosas de marisco com carne com legumes, nada sobre o arroz
    Hummm
    PETONETS, BEIJOS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA MARIA, GUAPA TU
    LA VERDAD ES QUE ASÍ QUEDA MUY RICO,
    FELICES PASCUAS TAMBIEN PARA TI Y TU FAMILIA
    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA ANNA, GUAPA TU
    CON HE COMENTAT ABANS,A CASA L ´ARRÒS ELS I ENCANTA, SEMPRE EN FAIG DE MÉS, DONCS ELS I AGRADA MOLT DESPRÈS EL QUE SOBRE , FREGIT A LA PAELLA ( A MI NO ), ME AGRADA ACAVAT DE FER I SI ES CALDÓS MILLOR..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. Hola Susana, a mi el arroz me gusta de todas las maneras, asta dentro del envase o sea que este mar i terra me encanta, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  14. HOLA JUAN, GUAPA TU
    JE, JE, QUE MALO ERES,....LA VERDAD ES QUE NO CONOZCO A NADIE QUE NO LE GUSTE EL ARROZ...Y ESTÉ QUEDÓ DIVINO...

    HASTA MI HIJO QUE NO LE GUSTAN " LAS COSAS VERDES ", SE COMIÓ UN BUEN PLATO...

    PETONETS , BONA SETMANA SANTA, I PRECAUCIÒ SI SURT A LA CARRETERA,...FINS AVIAT
    SUSANNA

    ResponElimina
  15. HOLA COPPERHEAD

    WILLKOMMEN in meine Küche, ich froh, dass du wie ich meine
    Reis Rezept, wirklich lecker,

    Grüße an SOON SUSANNA

    ResponElimina
  16. Una pinta estupenda la de este arroz. Un besazo.

    ResponElimina
  17. Susanna,
    L'arròs caldós em fa perdre l'oremus, un arròs de bacallà i espinacs és extraordinari... si ho sumem doncs tot i l'enriquim encara més... això ja és glòria.
    Segur que no en vàreu deixar ni una engruna.

    Salut.

    ResponElimina
  18. HOLA MANEL, GUAPO TU
    VERITABLEMENT ESTAVA D´ALLÒ MES BO, EN FAIG MOLTES VEGADES D´ARRÒS, DONCS A CASA PERDEN EL CULET QUAN NI HA ARRÒS, SOBRE TOT EL MEU FILL,...JA LI DIG, TU A LA XINA SERIES FELIÇ...
    BONA PASQUA, I BONS BUNYOLS
    MIL PETONETS I FINS AVIAT

    ResponElimina
  19. HOLA NATI, GUAPA TU

    MI ARROZ ESTAVA MUY RICO, PER EL PASTELITO QUE HE VISTO EN TU COCINA, TAMPOCO ESTA NADA MAL, QUE ARTE TIENE MI NIÑA, SEGURO QUE ERA DELICIOSAMENTE DELICIOSO,

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...