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dimecres, 31 de març del 2010

ARRÒS CALDÓS MAR I TERRA

Ingredients
500 grams d´arròs 
Llagostins
Bacallà a talls petits
Espinacs
Pebrot vermell tallat " tipus juliana "
Ceba tallada molt petita
Pastanaga tallada a daus petits
Uns grans d´alls sencers sense pell
1,500 L. de brou -o- aigua 
Pebre negre ( opcional )
Sal
Safrà
All i julivert tallats molt petits
Oli d´oliva

Preparació
Sofregir a la mateixa paella els llagostins i el bacallà per separat, reservar.

En el mateix oli i cuinarem el pebrot, la ceba, els alls sencers, la pastanaga...quan ja comenci a daurar i tirarem l´arròs, remenar i sofregir uns minuts, després posar també els espinacs - en cru-, tallats petits, deixar uns 10 minuts, remenar de tant en tant....

Passat aquest temps i posarem el brou- o- aigua que ja tindrem calenta, condimentar amb sal, safrà i pebre al gust.

Deixar coure entre 15 i 20 minuts - al vostre gust-, quan ja faltin uns 5 minuts per apagar el foc li afegirem els llagostins i el bacallà que tenim reservats i espolsat amb all i julivert picats.
 
 Bon profit, i si es en bona companya...millor !! ...a gaudir !!



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

20 comentaris:

  1. Has fet un arrós molt bó. Millor dit tots els arrossos estàn bons, però aquest t' ha quedat per llepar-se els dits.
    Petons.

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  2. Que rico, arroz de mariscos.
    Hum... Debe estar de chuparse los dedos.
    Felices Pascuas!

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  3. ADORO ARROZ COM FRUTOS DO MAR ACHO MARAVILHOSO!!!
    COM CERTEZA FICOU DELICIOSO!
    BEIJOS

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  4. Hola Susanna: Leer tu receta es volver a los olores de la cocina de mis abuelos mayorquines, que cocinaban como los dioses, en especial mi abuelo...que era cocinero y de quien creo, arrastro mi amor por la cocina.
    Ya guarde tu receta para cuando venga mas el frio... aunque estamos en otoño ya, tenemos dias de 30º... mas para tartas...jaja
    La verdad que entrar al club comida y encontrarme con todas Ustedes es una dicha muy grande... Que tengas muy Felices Pascuas, vos y los tuyos.

    Besos

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  5. Que rico susana así caldoso,a mi gente le gusta así y a mi de todas maneras,aparte el pescado o el marisco les entra,con un arróz así.

    besos

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  6. muy completo este arroz...si señor..
    a mi que me gusta el arroz con todo.... en mi csa ya se nos esta poniendo hasta cara de chino
    un peto

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  7. HOLA LA MAMI, GUAPA TU

    GRACIAS POR TU VISITA, EN CASA TAMBIEN GUSTA MUCHO, MUCHISIMO EL ARROZ...SOBRE TODO A MI HIJO , SIEMPRE COMERIA ARROZ,...YA LE DIGO YO,...EN ASIA SERIAS FELIZ...

    PETONETS SUSANNA

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  8. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    ES VERDAD EL ARROZ ENTRA BIEN DE TODAS MANERAS..
    A MI PARTICULARMENTE ME GUSTA CALDOSO, PERO HAY VECES QUE LO TENGO QUE COMER SECO, PUES LO PREPARO PARA UNA HORA EN CONCRETO Y SI MI MARIDO LLEGA TARDE PUES...( LE LLAMAS AL MOVIL,...SI, SI YA PUEDES TIRAR EL ARROZ,...Y LUEGO LLEVA TARDE,..Y COMO QUE SIEMPRE VA CON EL TIEMPO JUSTO, NO PUEDO HACERLO CUANDO LLEGA )
    PETONETS SUSANNA

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  9. HOLA SILVIA DE ARGENTINA, GUAPA TU

    GRACIAS POR VISITAR MI COCINA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN MIS COMIDITAS, EL ARROZ SIRVE PARA TODO EL AÑO, EN PLENO VERANO UNA BUENA PAELLA DE ARROZ , UNA COPA DE CAVA, UNA CERVEZA FRIA O UNA BUENA SANGRIA,....Y EN LA GLORIA
    FELICES PASCUAS, TAMBIEN PARA TI Y LOS TUYOS
    PETONETS SUSANNA

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  10. HOLA ELIANA, PRECIOSA

    ARROZ DE TUDO ISSO COM maneiras deliciosas de marisco com carne com legumes, nada sobre o arroz
    Hummm
    PETONETS, BEIJOS SUSANNA

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  11. HOLA MARIA, GUAPA TU
    LA VERDAD ES QUE ASÍ QUEDA MUY RICO,
    FELICES PASCUAS TAMBIEN PARA TI Y TU FAMILIA
    MIL PETONETS SUSANNA

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  12. HOLA ANNA, GUAPA TU
    CON HE COMENTAT ABANS,A CASA L ´ARRÒS ELS I ENCANTA, SEMPRE EN FAIG DE MÉS, DONCS ELS I AGRADA MOLT DESPRÈS EL QUE SOBRE , FREGIT A LA PAELLA ( A MI NO ), ME AGRADA ACAVAT DE FER I SI ES CALDÓS MILLOR..

    PETONETS SUSANNA

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  13. Hola Susana, a mi el arroz me gusta de todas las maneras, asta dentro del envase o sea que este mar i terra me encanta, un saludo.
    JUAN

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  14. HOLA JUAN, GUAPA TU
    JE, JE, QUE MALO ERES,....LA VERDAD ES QUE NO CONOZCO A NADIE QUE NO LE GUSTE EL ARROZ...Y ESTÉ QUEDÓ DIVINO...

    HASTA MI HIJO QUE NO LE GUSTAN " LAS COSAS VERDES ", SE COMIÓ UN BUEN PLATO...

    PETONETS , BONA SETMANA SANTA, I PRECAUCIÒ SI SURT A LA CARRETERA,...FINS AVIAT
    SUSANNA

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  15. HOLA COPPERHEAD

    WILLKOMMEN in meine Küche, ich froh, dass du wie ich meine
    Reis Rezept, wirklich lecker,

    Grüße an SOON SUSANNA

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  16. Una pinta estupenda la de este arroz. Un besazo.

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  17. Susanna,
    L'arròs caldós em fa perdre l'oremus, un arròs de bacallà i espinacs és extraordinari... si ho sumem doncs tot i l'enriquim encara més... això ja és glòria.
    Segur que no en vàreu deixar ni una engruna.

    Salut.

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  18. HOLA MANEL, GUAPO TU
    VERITABLEMENT ESTAVA D´ALLÒ MES BO, EN FAIG MOLTES VEGADES D´ARRÒS, DONCS A CASA PERDEN EL CULET QUAN NI HA ARRÒS, SOBRE TOT EL MEU FILL,...JA LI DIG, TU A LA XINA SERIES FELIÇ...
    BONA PASQUA, I BONS BUNYOLS
    MIL PETONETS I FINS AVIAT

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  19. HOLA NATI, GUAPA TU

    MI ARROZ ESTAVA MUY RICO, PER EL PASTELITO QUE HE VISTO EN TU COCINA, TAMPOCO ESTA NADA MAL, QUE ARTE TIENE MI NIÑA, SEGURO QUE ERA DELICIOSAMENTE DELICIOSO,

    PETONETS SUSANNA

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Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

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