500 grams d´arròs
Llagostins
Bacallà a talls petits
Espinacs
Pebrot vermell tallat " tipus juliana "
Ceba tallada molt petita
Pastanaga tallada a daus petits
Uns grans d´alls sencers sense pell
1,500 L. de brou -o- aigua
Pebre negre ( opcional )
Sal
Safrà
All i julivert tallats molt petits
Oli d´oliva
Preparació
Sofregir a la mateixa paella els llagostins i el bacallà per separat, reservar.
En el mateix oli i cuinarem el pebrot, la ceba, els alls sencers, la pastanaga...quan ja comenci a daurar i tirarem l´arròs, remenar i sofregir uns minuts, després posar també els espinacs - en cru-, tallats petits, deixar uns 10 minuts, remenar de tant en tant....
Passat aquest temps i posarem el brou- o- aigua que ja tindrem calenta, condimentar amb sal, safrà i pebre al gust.
Deixar coure entre 15 i 20 minuts - al vostre gust-, quan ja faltin uns 5 minuts per apagar el foc li afegirem els llagostins i el bacallà que tenim reservats i espolsat amb all i julivert picats.
Bon profit, i si es en bona companya...millor !! ...a gaudir !!
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Has fet un arrós molt bó. Millor dit tots els arrossos estàn bons, però aquest t' ha quedat per llepar-se els dits.
ResponEliminaPetons.
Que rico, arroz de mariscos.
ResponEliminaHum... Debe estar de chuparse los dedos.
Felices Pascuas!
ADORO ARROZ COM FRUTOS DO MAR ACHO MARAVILHOSO!!!
ResponEliminaCOM CERTEZA FICOU DELICIOSO!
BEIJOS
Hola Susanna: Leer tu receta es volver a los olores de la cocina de mis abuelos mayorquines, que cocinaban como los dioses, en especial mi abuelo...que era cocinero y de quien creo, arrastro mi amor por la cocina.
ResponEliminaYa guarde tu receta para cuando venga mas el frio... aunque estamos en otoño ya, tenemos dias de 30º... mas para tartas...jaja
La verdad que entrar al club comida y encontrarme con todas Ustedes es una dicha muy grande... Que tengas muy Felices Pascuas, vos y los tuyos.
Besos
Que rico susana así caldoso,a mi gente le gusta así y a mi de todas maneras,aparte el pescado o el marisco les entra,con un arróz así.
ResponEliminabesos
muy completo este arroz...si señor..
ResponEliminaa mi que me gusta el arroz con todo.... en mi csa ya se nos esta poniendo hasta cara de chino
un peto
HOLA LA MAMI, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR TU VISITA, EN CASA TAMBIEN GUSTA MUCHO, MUCHISIMO EL ARROZ...SOBRE TODO A MI HIJO , SIEMPRE COMERIA ARROZ,...YA LE DIGO YO,...EN ASIA SERIAS FELIZ...
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA, GUAPA TU
ResponEliminaES VERDAD EL ARROZ ENTRA BIEN DE TODAS MANERAS..
A MI PARTICULARMENTE ME GUSTA CALDOSO, PERO HAY VECES QUE LO TENGO QUE COMER SECO, PUES LO PREPARO PARA UNA HORA EN CONCRETO Y SI MI MARIDO LLEGA TARDE PUES...( LE LLAMAS AL MOVIL,...SI, SI YA PUEDES TIRAR EL ARROZ,...Y LUEGO LLEVA TARDE,..Y COMO QUE SIEMPRE VA CON EL TIEMPO JUSTO, NO PUEDO HACERLO CUANDO LLEGA )
PETONETS SUSANNA
HOLA SILVIA DE ARGENTINA, GUAPA TU
ResponEliminaGRACIAS POR VISITAR MI COCINA, Y ENCANTADA DE QUE TE GUSTEN MIS COMIDITAS, EL ARROZ SIRVE PARA TODO EL AÑO, EN PLENO VERANO UNA BUENA PAELLA DE ARROZ , UNA COPA DE CAVA, UNA CERVEZA FRIA O UNA BUENA SANGRIA,....Y EN LA GLORIA
FELICES PASCUAS, TAMBIEN PARA TI Y LOS TUYOS
PETONETS SUSANNA
HOLA ELIANA, PRECIOSA
ResponEliminaARROZ DE TUDO ISSO COM maneiras deliciosas de marisco com carne com legumes, nada sobre o arroz
Hummm
PETONETS, BEIJOS SUSANNA
HOLA MARIA, GUAPA TU
ResponEliminaLA VERDAD ES QUE ASÍ QUEDA MUY RICO,
FELICES PASCUAS TAMBIEN PARA TI Y TU FAMILIA
MIL PETONETS SUSANNA
HOLA ANNA, GUAPA TU
ResponEliminaCON HE COMENTAT ABANS,A CASA L ´ARRÒS ELS I ENCANTA, SEMPRE EN FAIG DE MÉS, DONCS ELS I AGRADA MOLT DESPRÈS EL QUE SOBRE , FREGIT A LA PAELLA ( A MI NO ), ME AGRADA ACAVAT DE FER I SI ES CALDÓS MILLOR..
PETONETS SUSANNA
It looks delicious!
ResponEliminaHola Susana, a mi el arroz me gusta de todas las maneras, asta dentro del envase o sea que este mar i terra me encanta, un saludo.
ResponEliminaJUAN
HOLA JUAN, GUAPA TU
ResponEliminaJE, JE, QUE MALO ERES,....LA VERDAD ES QUE NO CONOZCO A NADIE QUE NO LE GUSTE EL ARROZ...Y ESTÉ QUEDÓ DIVINO...
HASTA MI HIJO QUE NO LE GUSTAN " LAS COSAS VERDES ", SE COMIÓ UN BUEN PLATO...
PETONETS , BONA SETMANA SANTA, I PRECAUCIÒ SI SURT A LA CARRETERA,...FINS AVIAT
SUSANNA
HOLA COPPERHEAD
ResponEliminaWILLKOMMEN in meine Küche, ich froh, dass du wie ich meine
Reis Rezept, wirklich lecker,
Grüße an SOON SUSANNA
Una pinta estupenda la de este arroz. Un besazo.
ResponEliminaSusanna,
ResponEliminaL'arròs caldós em fa perdre l'oremus, un arròs de bacallà i espinacs és extraordinari... si ho sumem doncs tot i l'enriquim encara més... això ja és glòria.
Segur que no en vàreu deixar ni una engruna.
Salut.
HOLA MANEL, GUAPO TU
ResponEliminaVERITABLEMENT ESTAVA D´ALLÒ MES BO, EN FAIG MOLTES VEGADES D´ARRÒS, DONCS A CASA PERDEN EL CULET QUAN NI HA ARRÒS, SOBRE TOT EL MEU FILL,...JA LI DIG, TU A LA XINA SERIES FELIÇ...
BONA PASQUA, I BONS BUNYOLS
MIL PETONETS I FINS AVIAT
HOLA NATI, GUAPA TU
ResponEliminaMI ARROZ ESTAVA MUY RICO, PER EL PASTELITO QUE HE VISTO EN TU COCINA, TAMPOCO ESTA NADA MAL, QUE ARTE TIENE MI NIÑA, SEGURO QUE ERA DELICIOSAMENTE DELICIOSO,
PETONETS SUSANNA