TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dijous, 22 d’abril del 2010

Farcellets d´espàrrecs amb pasta filo




La massa filo -o- brick, està forma pel moltes fines lamines de pasta, que en coure queda molt cruixent, i es utilitzada per fer farcida.

Es necessari hidratar la massa amb algún tipus de greix..... oli d´oliva, de gira-sol, mantega..., també es important que si estàs molta estona sense utilitzar-la, sigui coberta, en cas contrari ens quedará seca i trencadissa.
 
Ingredients

Espàrrecs

Pasta filo – o – brick

Sal

pebre

Oli d´oliva

Ceba

Tomàquet cherry

Cebollí

- opcional - Flor de sal

Preparació

Escollir els espàrrecs mes macos i reservar sencers.



Agafem la resta d´espàrrecs, tallat petits i sofregir junt amb la ceba tallada a juliana, amb 1 part d´oli i 2 parts d´aigua. - així ens quedarán tous-

Deixar reduir els líquids, treure i reservar.

Repetir la mateixa operació amb aquells espàrrecs que tenim reservats per decorar el plat.


Pintarem les fulles de massa filo, d´una en una amb un pinzell de silicona i el greix escollit, a casa agrada mes amb una mica d´oli d´oliva suau que amb mantega, -això ja al vostre gust -  les anirem posant unes sobre les altres, fins acabar amb totes les que necessitem fer servir- 


Tallar la pasta filo a quadrats o rectangles - això al gust - cada farcellet en te prou amb 2 -o- 3 fulles , sinó ens quedarán massa gruixuts ....formarem el farcellet posan dins els espàrrecs tallats i la ceba que hem cuinat abans, donarem una mitja volta i els tancarem.     Ja qui fa servir una fulla de cibulet per tancar el farcellet.


Els posarem en una safata de forn -o- en un motlle de fer magdalenes, a casa agrada més ja que així no perden la forma.


Fornejar uns 10/15 minuts, dependrà del forn i la mida.


Tot seguit o passarem al plat de servir,  decorar el plat amb els espàrrecs sencers i els tomàquets xerry, un fil d´oli d´oliva i un pessic de flor de sal.



Bon profit.



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/

Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/ Desitjo que t´agradi, petonets Susanna











52 comentaris:

  1. QUE BOOONITOS NO CONOCER la receta, NI LA PASTA me voy a DAR A la tarea de BUSCAR PARA HACER LA Receta SE VENDE PRECIOSO ESTE platillo TE QUEDA GENIAL.
    MUCHISIMOS BESOS

    ResponElimina
  2. Que riquisimo debe ser este plato! anoto porque se ve de lujo!
    besos
    Gaby

    ResponElimina
  3. ¡Felicitats!, espero que pases un buen día de Sant Jordi y que te sorprendan con rosa y libro.
    Besitos

    ResponElimina
  4. HOLA GABY, GUAPA TU

    ESTÁ RIQUISIMO Y ADEMÁS MUY FACIL DE HACER, SEGURO QUE TE GUSTA

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  5. HOLA FEDERICA

    Questo è davvero sorprendente e DELICIOUS E FACILE ricetta,

    PETPNETS SUSANNA

    ResponElimina
  6. HOLA MARIA, GUAPA TU

    LA VERDAD ES QUE HOY DIA DE SANT JORDI, ES UNA GOZADA PASEAR POR LAS CALLES, MUCHAS LLENAS DE PARADITAS DE ROSAS Y LIBROS, LA PENA ES QUE HA AMANECIDO CON UN DIA GRIS, LLUVIOSO Y FRESQUITO, ESPERO QUE SE ALEGRE EL DIA Y LUZCA EL SOL, SOLET .PUES ESTO DESLUCE UN MONTÓN...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  7. HOLA CHUS, GUAPA TU

    SI NO ENCUENTRAS PASTA FILO, PUEDES HACER LO MISMO CON PASTA DE HOJALDRE, NO QUEDA IGUAL YA QUE LA FILO QUEDA CON UN CRUXIENTE MAS FINO, PERO TE SOLUCIONAS IGUALMENTE LA RECETA...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  8. ¡¡Te ha quedado genial!!
    Estás que te sales, increible, los donuts, los champis, el pescaito.....¿cuando me invitas a comer?
    Mil petonets y buen fin de semana.

    ResponElimina
  9. Hola Susanna, he vist el teu comentari sobre la moderació dels mateixos. Et volia fer una pregunta, crec entendre que hi ha dues opcions, una posant el mail on t' adrecen els de Blogger els comentsaris i l' altra va a un lloc dins del blog, quina creus que es la millor? M' ho pots passar (la resposta per mail) anabdn007@hotmail.com. Gràcies guapa per l' avís.
    Si vols perque no surti la parrafada aquesta el pots esborrar aquest comentari, et faré un altre per la recepta.
    Molts petons.

    ResponElimina
  10. Bon dia Susanna, m' has fet venir gana amb aquest farcellets, tu sempre sorprenent.
    Bon dia de Sant Jordi.

    ResponElimina
  11. Hola Susanna,
    La pasta filo, no sempre fàcil de trobar, ens permet unes presentacions ben originals i es pot farcir tan amb dolç com amb salat.

    Aquesta combinació ha de ser boníssima.

    FELIÇ SANT JORDI!!

    ResponElimina
  12. HOLA MANEL, GUAPO TU

    DONCS JO ABANS NOMÈS LA CONSEGUIA EN EL CORTES INGLES, I QUAN ANAVA A BARCELONA, COMPRAVA TOTA LA QUE PODIA,..( ES POT CONGELAR SENSE CAP PROBLEMA, JO FA ANYS QUE O FAIG ) PERÒ ARE TAMBÈ EN TENEN EN EL CARREFOUR, NO ES DE LA MATEIXA CATEGORIA, PERÒ FUNCIONA, ENCARE QUE ES MILLOR LA DE BARCELONA...

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA ANNA, GUAPA TU

    JE,JE T´ESTIMO,...BON SANT JORDI

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. Uns farcellets realment deliciosos i acompanyats d’uns sonsets Ummmm
    Un peto

    ResponElimina
  15. HOLA SION, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE LA " FILO" ES BONA COMPANYA PER INFINITAT DE "PLATILLUS"..PERQUE EN DOLÇ TAMBÈ SI PODEN FER " VIRGERIES"


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  16. Mira, tenía pensat fer uns farcellets de pasta fullada i carxofa i ara m'has fet venir ganes de canviar-los per pasta filo :)

    ResponElimina
  17. Susana que lujo de plato y sano a mas no poder. Un besazo.

    ResponElimina
  18. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    DONCS SGUER QUE AMB LA FILO ENCARE ESTÀN MES BONS, AIXÒ DE MENJAR I NOTAR EL CRIC CRIC, QUINA DELICIA..

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA NATI, GUAPA TU

    ELEGANTE, SANO, FACIL, BARATO,...Y RICO, RICO

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. HOLA CARMEN ROSA, GUAPA TU

    ES MI COCINA DIARIA, PARA MI NO REPRESENTA NINGÚN ESFUERZO, JE,JE...EN CASA EL MENÚ SIEMPRE ES SORPRESA

    PETONETS Y FELIZ FIN DE SEMANA, SUSANNA

    ResponElimina
  21. Aquestoss paquetets t'han quedart de maravella toto un plaer molt sencillet i molt sà.
    patonetss maca
    bon dia de Sant JORDI
    BON cAP DE SETMANA

    ResponElimina
  22. Que ricos se ven, muy apetecibles la verdad, tomo nota :), un saludo.

    ResponElimina
  23. Dicen que las casualidades no existen... pero... ayer en un comercio me mostraron la pasta filo, ni sabia que existía... y ahora vos con esta receta... no hay escusa para no copiarla y prepararla...
    Con tus recetas de espárragos, no veo la hora que ya los empiecen a vender por acá!
    Se ve genial y que bonita decoración!!!

    Besitos hermosa.

    ResponElimina
  24. Amb lo que a mi m´agraden els espàrrecs!, felicitats, t´ha quedat un plat molt bonic

    ResponElimina
  25. Susanna esto pinta delicioso!!
    Muchos besotes guapa.

    ResponElimina
  26. Hola Susana, una receta muy original y bonita, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  27. une magnifique assiette qui me met en appétit, j'adore
    bonne journée

    ResponElimina
  28. Hola ,maravillosa y deliciosa receta ,eres genial con tus recetas ,yo amo la masa filo ,he intentado hacerla toda mi vida pero nunca he logrado hacerla bien,algun dia lo lograre ,gracias por compartir tu trabajo abrazos ...Jlaura

    ResponElimina
  29. Si está tan rico como bonito te ha quedado, me lo apunto :)

    ResponElimina
  30. Que receta más buena y más vistosa. Tomo nota....

    Bsss

    ResponElimina
  31. HOLA CELES, GUAPA TU

    TENGO QUE DECIRTE QUE ES RAPIDA, SENCILLA Y DELICIOSA

    PETONETES SUSANNA

    ResponElimina
  32. HOLA MARGARIDA, GUAPA TU

    CELEBRO QUE TE GUSTE, ESTÁS EN TU CASA, Y PUEDES TOMAR TODAS QUE QUE GUSTEN

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  33. HOLA DONIBANEKO, GUAPA TU

    ESTIC SEGURA QUE SI PROVES LA FILO, TI TORNES ADICTE,...JE,JE,...COM JO


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  34. HOLA JLAURA, GUAPA TU

    NO ES TAN DIFICIL, DE VERDAD, SEGURO QUE LO CONSIGES,

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  35. HOLA JUAN, GUAPO TU

    LIGERA, RICA, DELICIOSA, RAPIDA, SIN GRASA

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  36. HOLA AMANDA, GUAPA TU

    SI TE GUSTAN LOS ESPARRAGOS TE ENCANTARÁ ESTE PLATO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  37. HOLA NATI, GUAPA TU

    DONCS SI T´AGRADEN PROVA LA RECEPTA, SEGUR QUE SERÁ DEL TEU GUST,

    MIL PETONETS, SUSANNA

    ResponElimina
  38. D’ençà que vaig descobrir la pasta fiŀlo que m’ha encisat... i aquests farcelles teus amb espàrec són una delícia.

    El teu blog m’ha encantat. Me n’he fet admirador!

    Ens veiem per ací o per www.rossejat.blogspot.com!

    Una besada!

    ResponElimina
  39. HOLA XAVIER, GUAPO TU

    ESTIC MOLT CONTENTA DE LA TEVA VISITA I PER LES TEVES PARAULES, TU TAMBE TENS UN BLOG MOLT INTERESSANT, COM PUG FER-ME FANS TEVA ???

    FINS AVIAT, MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  40. hola susaneta, trobe que no conex la pasta filo, últimament la veij per algún blog, per lo tant déu de donar molt de joc, y com sempre el plat preparat en molt de gust, altra cosa, tinc pendent de fer dos arrossos diferents un per a sión y un altre per a tú, a la sion iá le e´recordat avui, a tú, tu dic ára peró dexeume que passen uns dies, vaig un poc embolicat......salutaçións paco

    ResponElimina
  41. susanna, el hecho que no te haya puesto ningún comentario a tu última receta, nó quiere decir que me haya olvidado de ti, mañana voy a cocinar un arrosset para mí nuevo, y se lo voy a dedicar a una xiqueta de Malgrat de Mar, lo que nó puedo asegurar és cuando mi hijo pueda poner el vídeo......saludos paco

    ResponElimina
  42. Olá;
    Hummmmm que delicioso. É filo?
    Que receita boa e interessante.
    Maravilhoso seu blog, vou seguir.
    Vem para o BRAZIL me seguir.
    www.pecadosdamesa.com.br

    ResponElimina
  43. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    ESTOY ENCANTADA DE QUE SE ACUERDE DE MI,...ANSIOSA ESPERO ESTE ARROSSET TAN ESPECIAL

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  44. HELLO KATE, GUAPA

    WELCOME TO MY KITCHEN, forward to your visit, I hope
    YOU LIKE MY RECIPES

    See you soon, SALUDOS, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  45. HOLA MARIA PAULA, GUAPA

    WELCOME para a minha cozinha também é muito YOURS
    Você é interessante na minha lista de blogs favoritos

    FILO ?,... SABER o macarrão massa é muito interessante
    Você pode cozinhar doces e salgadas

    Eu também sou um capricorniano, JE, JE

    BESOS, PETONETS

    ResponElimina
  46. HOLA SR.PACO, QUE TAL ?

    DONCS SI LA PASTA FILO ES UNA PASSADA, POTS FER-HI MOLTES COSETES ES FCIL DE FER SERVIR, LLEUGERA I MOLT DELICADA A LA BOCA,...JO LA PROVO EN EL CARREFOUR...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  47. HOLA FimerÈ

    La vérité est que avec de la pâte filo, on peut faire beaucoup
    Recettes délicieuses

    BESOS PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  48. HOLA SILVIA, GUAPA TU

    PUES SI TIENES OPORTUNIDAD LA PRUEBAS, ES DELICIOSA, Y CRUJIENTE, TANTO PARA DULCES COMO PARA SALADOS, TE VOLVERÁS ADICCTA A ELLA SERUGO

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  49. HOLA OSCAR, GUAPO TU

    PUES YA VES, SUPER FACIL DE HACER, DELICIOSO AL PALADAR Y A LA VISTA


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  50. HOLA MARI AJOSE, GUAPA TU

    LA VERITAT ES QUE MÉS FACILS IMPOSIBLE, I DE BONS...HUMMMM

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...