TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate


dissabte, 6 de març del 2010

Crestes ( empanadillas ) a casa en diem " Pilones " de bonítol i formatge




La Pilona. Des de qualsevol de les nostres platges i en direcció sud, al bell mig del mar, hi ha una pedra anomenada la Pilona. Es tracta d’una plataforma artificial que servia, al començament del segle XX, com a punt d’embarcament del material de ferro de les mines de can Palomeres. Es transportava el ferro des de la muntanya mitjançant un sistema de vagonetes per unes torres metàl·liques.

Ingredients
1 paquet de crestes " empanadillas " 
Bonítol o tonyina en llauna
Tomàquet fregit
Formatge cremós tallat petit

Pintarem per sobre :
1.- opció, pintar amb una mica d´oli d´oliva
2.- opció, pintar amb ou batut 
3.- opció, pintar amb llet 


Preparació
Escalfar el forn a 180 graus

Barrejar en un recipient el bonítol sense l´oli de la llauna, amb el tomàquet fregit.

Agafar una cresta, pintar tot al voltant amb un pinzell amb aigua, posarem una culleradeta del preparat en el centre, a sobre una mica de formatge, tapar amb una altre cresta, segellar amb una forquilla , passar a una safata apta pel forn que tindrem coberta amb paper vegetal.

Fornejar per espai d´uns 15 minuts, dependrà del forn i la mida de la cresta.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna





23 comentaris:

  1. parecen facilitas y seguro que ricas, besitos

    ResponElimina
  2. Que ingredients més bons!!! Té molt bona pinta.

    Salutacions.

    ResponElimina
  3. Apa Susanna, quina bona pinta i a més es molt fàcil i ràpid.
    Petons i bon cap de setmana guapa.

    ResponElimina
  4. pues muy ricos estos pilones.
    Un abrazo

    ResponElimina
  5. pues si señoreta, me agraden aquests tipus de preparaçións al forn,....están bonisimes...salutaçións paco

    ResponElimina
  6. Hola Susana, de esta manera tambien las he preparado yo alguna vez, pero sin el queso, un saludo.
    JUAN

    ResponElimina
  7. que buenas, y con queso,hum para chuparse los dedos. besos

    ResponElimina
  8. Susanna, gracias por seguir mi blog, enhorabuena por el tuyo!!! tienes cosas fantásticas, voy a verlo detenidamente. la receta de las obleas me ha gustado, te la copio.
    Saludos cris

    ResponElimina
  9. HOLA ELIANA, GUAPA TU

    ENCANTADA que você gosta da receita, quando o teste agora
    Escreva para mim dizer se você gosta, CAN
    RECHEADOS COM MUDANÇA que você quer, são sempre
    DELICIOUS

    UM BEIJO CARINHOSO SUSANNA

    ResponElimina
  10. HOLA INMA, GUAPA TU

    SON FACILES, RAPIDAS, DELICIAS, ...Y RAPIDAS DE DESAPARECER DEL PLATO,...SI LAS HACES YA ME CONTARÁS

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  11. HOLA ELENA, GUAPA TU
    LA VERITAT ES QUE SON FÀCILES DE FER, I DELICIOSES AL GUST

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  12. HOLA ANNA, GUAPA TU
    SON MOLT BONES, I TE SOLUCIONEN RÀPIDAMENT UN VERMUT, UN ENTRÀN, UN SOPAR...AIXÓ I UNA BONA AMNAIDA PER EJEMPLE,.. SOPAR SOLUCIONAT I RÀPID SOBRE TOT AQUELL DIA QUE ESTÀS CANSADA I NO TENS MASSES GANES DE FER "FLORITURES" A LA CUINA I EL QUE VOLS ES FER "PANXIN" EN EL SOFÀ

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  13. HOLA MARIA JOSE, GUAPA TU

    LA VERITAT, BONES, RÀPIDES, ECONOMÌQUES,..O TENEN TOT

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  14. HOLA CURRA, GUAPA TU

    RICOS DE VERDAD, CUANDO HAGO TENGO QUE ESPERAR PONERLOS A LA MESA TODOS A LA VEZ, SI NÓ CUANDO LLEGO YA HAN DESAPARECIDO, JE,JE

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  15. Hola Sussanna!!!
    OOOOOHHHH!!!! Quina bona pinta que fan aquestes pilones!!! MMMM!!!
    Segur que estan boníssimes amb aquests ingredients!!!

    ResponElimina
  16. HOLA SR. PACO, QUE TAL ?

    DONCS SI ESTÀN MOLT BONES I A MÉS MOLT LLEUGERES , DONCS NO PORTEN MÈS OLI QU´EL DE LA LLAUNA I ENCARE DEIXEM EL BONÍTOL ESCORREGÚT... SEMPRE ES POT TENIR ELS INGREDIENTS A LA NEVERA, ..UN PAQUET DE "OBLEAS LA COCINERA " ( JO SEMPRE EN TING UN PARELL, ) ..UNES LLAUNETES DE TONYINA Ó BONÍTOL, UN POT DE TOMAQUET FREGIT...

    QUE FAIG PER SOPAR ???....DONCS EN UN PLIS PLAS...UNES PILONES, JE,JE


    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  17. HOLA ANA, GUAPA TU

    DONCS JA SAPS QUAN ARRIVES CANSADA I AMB POQUES GANES DE CUINAR, UNES PILONES, I CARREGARÀS LES PILES...

    MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  18. HOLA CRIS, GUAPA TU,
    GRACÌAS A TI POR ESTAR EN MI COCINA.

    ENCANTADA DE QUE TE GUSTE LA RECETA, SI LA PRUEBAS YA ME CONTARÁS, SEGURO QUE EN CASA TE PIDEN MÁS,....TENGO MUCHAS RECETAS HECHAS CON ESTAS OBLEAS,...YA LAS IRE "COLGANDO"...NINGUNA TIENE DESPERDICIO..JE,JE

    HASTA PRONTO, PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  19. HOLA JUAN , GUAPO TU

    VERDAD QUE ESTÀN MUY RICAS ?,...PRUEBA CON ESPINACAS MUY, MUY ESCURRIDAS Y QUESO FRESCO....

    PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  20. Merhaba! 100.izleyicin ben oldum:))
    Sevgiler...

    ResponElimina
  21. MERHABA ANNEYIM

    ZİYARET MY MUTFAK İÇİN TEŞEKKÜRLER, sana yemek tarifine benzer sevindim

    Hasta pronto, SEVGILER Susanna

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...