Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 6 de març de 2010

Pilones de bonítol i formatge


http://www.turismemalgrat.com/cultura_patrimoni.php

La Pilona. Des de qualsevol de les nostres platges i en direcció sud, al bell mig del mar, hi ha una pedra anomenada la Pilona. Es tracta d’una plataforma artificial que servia, al començament del segle XX, com a punt d’embarcament del material de ferro de les mines de can Palomeres. Es transportava el ferro des de la muntanya mitjançant un sistema de vagonetes per unes torres metàl·liques.

Ingredients
1 paquet de crestes " empanadillas " 
Bonítol o tonyina en llauna
Tomàquet fregit
Formatge cremós tallat petit


Preparació

Escalfar el forn a 180 graus


Barrejar en un recipient el bonítol sense l´oli de la llauna, amb el tomàquet fregit.



Agafar una "empanadilla", pintar tot al voltant amb un pinzell amb aigua, posarem una culleradeta del preparat en el centre i a sobre una mica de formatge, tapar amb una altre " empanadilla", segellar amb una forquilla , col.locar sobre una safata apta pel forn que tindrem coberta amb paper vegetal.



 Pintarem per sobre :

1.- opció, pintar amb una mica d´oli d´oliva
2.- opció, pintar amb ou batut rebaixat amb aigua i un pessic de sal
3.- opció, pintar amb llet i un pessic de sal
Fornejar per espai d´uns 10 / 15 minuts, dependrà del forn


Bon profit


Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...