Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

diumenge, 13 de novembre de 2011

Pastís de pa de pessic amb cobertura de crema de mantega de xocolate


















Ahir 11.11.11, va ser l ´aniversari del meu marit, pel que en Roc i jo en varem lluïr a la cuina per fer-li aquest pastís tant bo, no porta ni  espelmetes ni farcit perquè a ell ni li agrada...

* La meva font d´inspiració per la massa del pastís ( te quasi la textura de la genovesa, però porta llevat quimic)  
http://arteecucinadaclo.blogspot.com/2011/11/pan-di-spagna-di-clo.html 


Ingredients pel pastís
6 ous a temperatura ambient
100 grams de sucre
180 grams de farina
1 culleradeta de llevat quimic ( tipus Royal)
Un pessic de sal
Pell de llimona ratllada

Preparació del pastís
Escalfar el forn a 180 graus

Separem els rovells de les clares.

Batre les clares a punt de neu amb el pessic de sal, quan ja estiguin fermes,  afegirem els rovells d´ou, poc a poc, desprès el sucre i per últim barrejar la farina que ja tindrem tamisada junt amb el llevat.

Untar un motlle amb oli i enfarinar lleugerament, abocar la barreja i posar al forn durant uns 30/ 35 minuts, dependrà del vostre forn.

Un cop cuit, refredar sobre una reixeta.

Ingredients per cobrir el pastís
250 grams de mantega toba ( treure de la nevera una estona abans)
100 grams de sucre glas
50 grams de cacau pur ( jo faig servir marca Valor)
Nous pelades

Preparació
Barrejar tots els ingredients fins formar una pomada, i ja la tenim a punt per cobrir el nostre pastís.

Decoració del pastís
Cobrir el pastís amb la crema de mantega, decorar al gust amb la màniga pastissera i les nous, aconsello de posar-lo a la nevera perquè agafi cos  i a disfrutar.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...