Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 21 de novembre de 2011

Amanida de cebes tendres, tomàquet cherry-Coktail i anxoves

http://www.stasusanna-online.com/es/node/1029

Ingredients
Ceba tendra 
Sal
Oli d´oliva
Olives negres
Vinagre
Anxoves en oli ( les meves de l´Escala )
Tomàquet Cherry-Cocktail   ( de Santa Susanna premiat millor tomàquet del any 2011)

Preparació
En primer lloc tallarem la ceba tendra en juliana, ( el gruix al gust ),  la posarem una estona amb aigua i un raig de vinagre i desprès esbandir en aigua  ( queda més suau de gust i no pica)

Agafar una safata ben maca, guardir-la amb amor amb tots els ingredients i a gaudir d´un plat ràpid i sa.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...