Ingredients
Una placa de massa per empanada ( jo feta de la Cocinera )
Bolets variats ( jo de La Sirena)
Bacallà desfilat
Pebre
1 pot petit de tomàquet fregit
llavors de sèsam
1 ou batut per pintar la massa
Oli d ´oliva
Ceba tallada petita
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.
Mentre saltar en una paella amb oli , la ceba , els bolets i el bacallà tot per separat, un cop tot cuit barrejar tot , afegir-hi el pot de tomàquet fregit, condimentar amb pebre i rectificar de sal si es necessari .
Estirar la placa de massa sobre una safata de forn, que tindrem folrada amb paper vegetal, posarem en el centre la barreja que tenim preparada ( que podem fer amb antelació ) i enrotllar fins tancar-la , segellar també les vores, pintar amb l´ou batut i posar llavors de sèsam per sobre.
Fornejar uns 25/30 minuts , dependrà del vostre forn, servir calent
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Bona nit Susanna, tomo nota de esta receta que me gusta mucho, yo la haré con setas "recien cogias" del Pallar, mi hijo le encanta d ir a por ellas.
ResponEliminaBesos
Quina cocaaaaa, m'encanta la barreja que hi has fet!
ResponEliminaUn bon farciment i després per digerir bé una bona tassa de camamilla.
ResponEliminaPetons.
Olá Susanna,
ResponEliminaAgora fiquei com vontade...adorei!!!
Estou levando a receita, ok???
Seja Feliz!!!
Boa Noite!!!
1000 Beijokinhas
Ondia que espectacular!! I és molt apte per a portar en carmanyola. M'encanta.
ResponEliminaEl relleno de lujo y la presentación con el sésamo muy chula
ResponEliminaAbrazos y buen día Susanna
Millor que la de tonyina, sense dubte!!! M'encanta el bacallà. Al País Basc i Galícia el fan ben bo. A tu t'ha quedat esplèndit. Petonet!
ResponEliminanoia el proxim cop que ens veiem vull una coca aixi jejejeje petons
ResponEliminaIdeal per a un sopar informal, complet i deliciós. El bacallà i els bolets combinen a la perfecció.
ResponEliminaBuuaaaaa m'encanta aquesta coca empanada que ens presentes!!! que bona! me l'enduc amb el teu permís!! petons
ResponEliminaHola âgnes, guapa tu
ResponEliminaanoto la proposta però la farem entre les dues, val ?
mil petonets Susanna
Susana realmente rica esta empanada, me gusta la mezcla de setas y bacalao y además es facilita para hacerla, me la apunto.ÇBesitos desde Extremadura.
ResponEliminaOle y olé!!!Quine recepte més bona, ara amb els bolets de temporada ens va genial,fácil de fer i boníssima segur.
ResponEliminaDesde Mamilú una forta abrassada.
!!!
t'ha quedat de vici ...
ResponEliminapetonets
Hola amic!
ResponEliminaUna recepta perfecta, el farciment va ser meravellós!
Petons ......
Como todavía no domino las cocas, las hago "abiertas", aunque la tuya tiene una pinta tremenda por dentro y por fuera... Con el sésamo queda chulísimo. Un besote.
ResponEliminaComo me venía un trozo para la cena.
ResponElimina¡Buenísima!
Besos
Buenas tardes Susana. Que delicia de coca de bacalao y setas cerrada que nos has preparado, se ve con una pinta sensacional, solo con verla me dan ganas de partir un pedacito para poderla degustar.
ResponEliminaUn saludo Paco
Hola Su, guapa tu
ResponEliminaje,je, que se dejan dominar, fácil, fácil, animate
mil petonets Susanna
Hola Susanna que empanada tan rica que nos has preparado,gracias por compartirlo.
ResponEliminaJ'adore ta recette, la morue, les champignons, les graines de sésame... ça doit être délicieux:) Bonne journée!
ResponEliminaUna delicia de coca!!!!
ResponEliminaFenomenal bacallà amb bolets.
Petons
Molt bona combinació i per postres en format coca...Cruixent i tou...Què bo!
ResponEliminaUna molt bona idea ficar-ho dins l'empanada, ha de quedar molt bo.
ResponEliminaUna abraçada