Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 28 de novembre de 2011

Coca tancada de bolets i bacallà


Ingredients
Una placa de massa per empanada ( jo feta de la Cocinera )
Bolets variats ( jo de La Sirena)
Bacallà desfilat
Pebre
1 pot petit de tomàquet fregit
llavors de sèsam
1 ou batut per pintar la massa
Oli d ´oliva
Ceba tallada petita

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Mentre saltar en una paella amb oli ,  la ceba , els bolets i el bacallà tot per separat, un cop tot cuit barrejar tot , afegir-hi el pot de tomàquet fregit, condimentar amb pebre i rectificar de sal si es necessari .

Estirar la placa de massa sobre una safata de forn, que tindrem folrada amb paper vegetal, posarem en el centre la barreja que tenim preparada ( que podem fer amb antelació ) i enrotllar fins tancar-la , segellar també les vores, pintar amb l´ou batut i posar llavors de sèsam per sobre.

Fornejar uns 25/30 minuts , dependrà del vostre forn, servir calent

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...