Tenir una barbacoa a casa es un luxe que no tot@s en podem gaudir, però pas per això, ens privarem de una bona teca , doncs ens farem una barbacoa ...........improvisada.
La meva proposta........ i funciona
Escalfar el forn a 200 graus, posarem la safata que ja porta el mateix forn a la seva part més baixa i l ´omplirem amb aigua, ( no tindrem gens de fum a la cuina , a més i caurà tot el greix de la carn ), col.locarem la reixeta del mateix forn en el seu centre,......i a sobre la carn que ens vingui de gust, pollastre, conill, xai, vedella, porc.....
Es important que la porta del forn no quedi tancada del tot, per això i posarem un drap plegat a la porta.
La carn ens quedarà daurada, cruixent, deliciosa....i a taula falta gent
Bon profit
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Pues la verdad es que si es un lujo tener una barbacao en casa, porque que comida más rica y sana has preparado.
ResponEliminaMuxus
Hola susanna, jo gaudeixo d'una barbacoa, peró es a casa de la meva filla, per tant a casa meva ho faré com tu dius. Petonets
ResponEliminahummmm.... Susanna mais quelle delicie ma cher amie, pratique et sans doute un gout 5* bravo.
ResponEliminaBisous
Olá Susanna,
ResponEliminaQue saboroso é um churrasco, e acompanhado de batatas e tomatinho ficou 10!!!
Feliz Quinta!!!
1000 Beijokinhas
quina bona idea per provar!!!!!
ResponEliminamersi!
M'encanta!!! Ho provare... la graellada de verdures m'encanta... i no tinc barbacoa!!! Aixi que em va perfecte ^__^
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Me apuntaba de buena gana a este rico asado, yo llevaría el vino de la Ribeira Sacra, y el pan de pueblo gallego.un beso, y a disfrutarlo.
ResponEliminaTe les saps totes!!! Una gran idea....
ResponEliminaPetonets guapa
Una pena no tener barbacoa en casa, pero con tu truco lo podemos suplir, un beso
ResponEliminaDeliciosa que pinta tiene!!! gracias por tu visita besos corazón
ResponEliminaMolt bona proposta Susanna,m'ha encantat la idea! petons wapa.
ResponEliminala idea es molt bona aixi que un dia tindrem que provarla jej petons
ResponEliminaTengo que probar esta idea, la verdad es que la carne se ve muy dorada
ResponEliminaBon cap de setmana Susanna
Abrazos
Que bona la idea, no deixes de sorprendrem.
ResponElimina