Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 11 de novembre de 2011

Pastís de xocolate cara de pallasso



















Ingredients
Una placa de pasta de full
Un caramel vermell pel nas del pallasso
Sucre glas per decorar
3 ous
200 grams de sucre
250 grams de nata liquida
100 grams de cacau pur 
1 cullerada de maizena ( farina de blat de moro)

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Mentre posar la pasta de full en una safata de forn , ( rodona) , barrejar els ous + nata liquida + cacau + maizena i abocar dins la massa, fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del forn

Deixar refredar , pintar els ulls i la boca del pallasso amb el sucre glas, i amb el caramel li farem el nas.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...