Ingredients
Una placa de pasta de full
Un caramel vermell pel nas del pallasso
Sucre glas per decorar
3 ous
200 grams de sucre
250 grams de nata liquida
100 grams de cacau pur
1 cullerada de maizena ( farina de blat de moro)
Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.
Mentre posar la pasta de full en una safata de forn , ( rodona) , barrejar els ous + nata liquida + cacau + maizena i abocar dins la massa, fornejar uns 25/30 minuts, dependrà del forn
Deixar refredar , pintar els ulls i la boca del pallasso amb el sucre glas, i amb el caramel li farem el nas.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Un pastís ben apropiat per a un aniversari!, sobretot si és infantil! Una abraçada Susanna.
ResponEliminaHola Mercè, guapa tu
ResponEliminaDoncs tens tota la raó, el vaig fer pel cumple de la meva neboneta i va ser tot un èxit
mil petonets Susanna
Que mono!! Una recepta ben divetida....
ResponEliminaBon cap de setmana guapa
Qué bufó t'ha quedat, em demano el nas.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons.
Qué pastel más rico. Y encima simpático. Un besote y suerte en el concurso.
ResponEliminaMe parece preciosa y buenísima! mucha suerte en el concurso guapa!
ResponEliminabesos!!
aquets pastis li agradará molt a la meva patufeta.
ResponEliminaHola Lolines, guapa tu
ResponEliminacom he comentat abans li vaig fer pel seu cumple a la meva nevoda, i li va agradar molt
mil petonets Susanna
Què mono!D' aquells que triomfen tant pels ingredients com per les formes.
ResponElimina