Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 12 de novembre de 2011

Flors de massa de full amb botifarra esparrecada,bolets i tòfona













El blog de l´Agnès, celebra el seu 1er. Cumple-blog, i ha tingút la idea de organitzar un concurs amb plats que ens inspirin per les Festes de Nadal,..aquesta es la meva modesta però gustosa aportació

Ingredients
Massa de full
Bolets variats congelats ( jo els he comprat a La Sirena)
Sal
Pebre
Botifarra de pàges  (si es iberica millor )
Oli d´oliva
All i julivert picat
Un raig de conyac de qualitat
Una tòfona

Materials extres que necesitem
Unes flameres petites ( recipients individuals per fer flam )
Uns cigrons secs
Unes fulles de paper vegetal

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus.

Mentre preparem les flors , en primer lloc pintar els motlles amb oli i esploçar amb farina , tallarem la massa a la mida de les nostres flameres que quedin desiguals , no es necessari tallar la massa rodona, ,  anirem folran els motllos per dins  i posarem un paper vegetal i les omplirem amb els cigrons secs ( aquesta operació es fa perqué no en pugi la massa al coure )

Enfornar durant uns 20 minuts, per atenció al vostre forn i a la mida de les flors, desemmotllar i deixar refredar.

Posarem oli en una paella i saltarem els bolets a foc viu, condimentar al sal i pebre al gust, quan ja estiguin al punt afegir all i julivert picat, i reservar.

A part saltarem la botifarra esparrecada amb oli, quan ja quasi estigui la regarem amb conyac i la flamajerem
fer especial atenció en apagar la campana extractora de fums mentre fem aquesta operació  , quan ja s´apagi i afegirem els  bolets i la tòfona ratllada, donar unes voltes i treure del foc.

Omplir les flors de massa de full i servir calentes.

* Es un plat que sempre te molt èxit
* Es pot preparar amb antelació , muntar al moment i escalfar al micro uns minuts.
* Es poden fer les flors petites si son per aperitiu, o més grans i un bon primer plat.
* Es pot canviar el farcit al gust

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...