Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimarts, 22 de novembre de 2011

Pebrots escalivats al forn



El pebrot vermell és un fruit que es pot dir que no falta a cap cuina, ja sigui per amanir, escalivar o sofregir, el seu valor nutricional es d´unes 22 calories per cada 100 grams i te molta vitamina C

 Avui a més d´una recepta un truc afegit...

Aquesta es la meva proposta...i funciona

Segur que molt/tes de nosaltres fem el pa a casa, doncs una manera d´aprofitar que s´escalfa el forn i el pa ens fa la segona llevada, podem fer uns pebrots escalivats al forn.

Ingredients
Pebrots vermells grossos i macos

Preparació
Posarem en una safata de forn , i fornejar fins que estiguin cuits, treure i deixar una estona tapats, o be em un drap, o be amb un paper de diari , quan ja estiguin una mica freds els pelarem i a gaudir.

* Ja qui li posa sal per sobre o els pinta amb oli abans de posar-los al forn , a mi particularment m´agrada de fer-los així.

* Els temps dependrà de la mida dels pebrots, quan veiem que tenen la pell socarrimada, ja estan a punt, en quan a la temperatura del forn 200 graus que es normalment la que es necessita per fer el pa. 

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...