El pebrot vermell és un fruit que es pot dir que no falta a cap cuina, ja sigui per amanir, escalivar o sofregir, el seu valor nutricional es d´unes 22 calories per cada 100 grams i te molta vitamina C
Avui a més d´una recepta un truc afegit...
Aquesta es la meva proposta...i funciona
Segur que molt/tes de nosaltres fem el pa a casa, doncs una manera d´aprofitar que s´escalfa el forn i el pa ens fa la segona llevada, podem fer uns pebrots escalivats al forn.
Ingredients
Pebrots vermells grossos i macos
Preparació
Posarem en una safata de forn , i fornejar fins que estiguin cuits, treure i deixar una estona tapats, o be em un drap, o be amb un paper de diari , quan ja estiguin una mica freds els pelarem i a gaudir.
* Ja qui li posa sal per sobre o els pinta amb oli abans de posar-los al forn , a mi particularment m´agrada de fer-los així.
* Els temps dependrà de la mida dels pebrots, quan veiem que tenen la pell socarrimada, ja estan a punt, en quan a la temperatura del forn 200 graus que es normalment la que es necessita per fer el pa.
* Els temps dependrà de la mida dels pebrots, quan veiem que tenen la pell socarrimada, ja estan a punt, en quan a la temperatura del forn 200 graus que es normalment la que es necessita per fer el pa.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
¡¡Que ricos los pimientos!!
ResponEliminaHuy mm mm....
Petonets. ;-D
No conocia esta forma, yo lo pongo directamente sobre la hornalla de la cocina y después le saco la casacrita negra bajo el chorro de agua fría de la canilla. Besos!! :)
ResponEliminaTens tota la raó que cal aprofitar quan encenem el forn, sino es malbaratar molta energia (amb les conseqüències per a la butxaca i el medi ambient).
ResponEliminaI si a la safata afegim uns allets embolicats en paper d'alumini també tenim uns alls escalibats que van de conya per a fer salses :)
Buenos días Susana. Estupendos esos pimientos rojos, me parecen ideales para acompañar cualquier plato, pero sobre todo para una buena escalivada.
ResponEliminaUn saludo Paco
a mi m'agraden molt els pebrots aixi,amb una torradeta mmmm,petons
ResponEliminaJ'adore j'en fait souvent grillé en salade!
ResponEliminaLeurs aspect est superbe!
bisous
vaya lujazo de pimientos!
ResponEliminaUn besito y que pases un día espléndido,
Nieves.
Epoca de pimientos... que pinta más rica tienen! besos
ResponEliminaPues si que es buena idea aprovechar el calorcito del horno que no esta barata la electricidad precisamente.
ResponEliminaEste es un basico que nos sirve para mucho,una vez hechos los podemos guardar y duran un montón.
Un bico
Esos pimientos a tiras con aceite de oliva un poquito de sal y unos ajos partiditos mmmmmmmmmmmmmmmmmmm riquísimos.
ResponEliminaQuè bons que són i serveixen per acompanyar infinitats de receptes.
ResponElimina¡¡¡que bons son el pebrots escalibats!!!
ResponEliminaJo també els faig així.
ResponEliminaPetons.