Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 5 de novembre de 2011

Cigrons amb sípia emborratxats en cava

 













Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Sal
Pebre
All i julivert picats
Sípia
Cava
Alls
Tomàquet fregit
Oli d´oliva

Preparació
Tallar la sípia a tires i sofregir amb oli calent junt amb els alls tallats per la meitat però sense treure la pell, afegir-hi els cigrons escorreguts i deixar daurar una mica, desprès  el tomàquet fregit , all i el julivert picat, remenar uns minuts i regar amb cava , just que quedin coberts, condimentar amb sal i pebre , deixar reduir el cava .

Es un plat que si es fa amb antelació i es deixa reposar, augmenta el seu sabor, això si, servir calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...