Ingredients
Cigrons bullits ( poden ser de pot)
Sal
Pebre
All i julivert picats
Sípia
Cava
Alls
Tomàquet fregit
Oli d´oliva
Preparació
Tallar la sípia a tires i sofregir amb oli calent junt amb els alls tallats per la meitat però sense treure la pell, afegir-hi els cigrons escorreguts i deixar daurar una mica, desprès el tomàquet fregit , all i el julivert picat, remenar uns minuts i regar amb cava , just que quedin coberts, condimentar amb sal i pebre , deixar reduir el cava .
Es un plat que si es fa amb antelació i es deixa reposar, augmenta el seu sabor, això si, servir calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Susanna j'adore ce plat il doit être délicieux, j'adoreeeeeeeeeeeee
ResponEliminaSusanna...........¡¡¡¡espectalucar!!!!! com m'agaraden.
ResponEliminabuonissimo!!!!!!!!!baci!
ResponEliminaIdeal per quan ens sobra cava. Ha de ser un guisadet deliciós!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Buenas tardes Susana. Un plato de legumbres con sepia sensacional y con el cava todo un lujo para el paladar, una excelente y original combinación.
ResponElimina(Buen fin de semana)
Un saludo Paco
Una recepta sencilla, però amb el cava es converteix en festiva.
ResponEliminaPetons.
Hem deixes bocabadada , quina recepta mes curiosa, segur que es per llepar-se els dits, mira jo avui mateix tinc macarrons amb sèpia, està molt bona.
ResponElimina