Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 3 de novembre de 2011

Llonzes de porc fetes a la barbacoa "improvisada"

















Les carns fetes a la barbacoa queden molt bones, daurades, netes de greixos .... no sempre tot@s podem gaudir d´aquest luxe , ...doncs aquí la meva proposta .....i funciona

Ingredients
Llonzes de porc
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Patates especials de fregir
Oli de gira-sol per fregir
Tomàquets d´amanir

Preparació
Escalfar el forn a 200 graus, posarem la safata que ja porta incorporar el forn a la seva part més baixa i l´omplirem d´aigua,( no tindrem gens de fum a la cuina ,  a més i caurà tot el greix ) , col-locar la reixeta del forn en el seu centre.

Condimentarem les llonzes amb  sal i pebre al gust ,  les posarem sobre la reixeta , sense tancar del tot  la porta del forn les cuinarem pels dos costats fins que ens quedin daurades , ( perquè no es tanqui la porta , posar.hi un drap plegat )

Tallar les patates i fregir-les.

Servir les llonzes calentes, acompanyades de les patates i el tomàquet amanit sense pell.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...