La Gírgola es un bolet que ara podem trobar tot l´any en el mercat, a més de saborós , es econòmic .
Conté moltes virtuts com son : Seleni, Fibra, Proteïnes, Minerals, Vitamines, Potassi, es ideal per la dieta doncs no te greixos, combat el colesterol, l´ hipertensió, el poden menjar els diabètics...
Ingredients
Gírgoles fresques i si es posible que siguin grossesSal
All i julivert picat
Oli d´oliva
Pebre negre
Preparació
Rentar , escórrer els bolets i reservar.
Mentre escalfar una planxa fins que fen la proba de " les perles" estigui molt calenta ( tirar aigua i si es formen perles ja està a punt) , untar amb una mica d´oli d´oliva i posar-hi els bolets , primer per la cara interior i quan ja estiguin cuits donar la volta pel altre costat, regar amb un raig d´oli cada bolet , condimentar amb sal ,pebre , all i julivert picat, servir calents i a gaudir
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Gracias Susana, por la aportación que me haces de datos sobre estos bolets, no te imaginas lo bien que me va.
ResponEliminaHe leido lo de tu amiga, la verdad es que llegamos a hacer verdaderas amistades por aquí y cuando les sucede lo que sea, lo sentimos de corazón .
Un abrazo
ADORO COGUMELOS E ESSES ESTÃO BEM DELICIOSOS.
ResponEliminaBESOS
Olá Susanna,
ResponEliminaCogumelos são realmente muito nutritivos, gosto muito e preciso fazer mais...levo a tua sugestão...
6ªFeira maravilhosa para nós,ensolarada e perfeita !!!
1000 Beijokinhas
QUE DELICIOSES SON LES GÍRGOLES oi?
ResponEliminaPASA UN CAP DE SETMANA RELAXAT I FELIÇ XATA:)
complimenti susanna sempre ricette molto invitanti vieni a visitare il mio blog oggi ho preparato una torta ciao
ResponEliminaHola Familia, guapa
ResponEliminarecomano que visiteu el blog de la Giovana, ens ha presentat un pastís de nadal preciòs i a més molt fàcil de fer, amb el seu pas a pas
http://larteincucinadigiovanna.blogspot.com/2011/11/la-torta-di-babbo-natale.html
de veritat de val la pena una ullada a la seva cuina
mil petonets Susanna
tens tota la rao, son bones y barates y aixi, a la planxa, ummmmmmmm
ResponEliminaFa molt que no menjo i precisament avui he comprat gírgoles per fer-les aquest cap de setmana que el meu fill es a Malgrat, igual et creues amb ell pel carrer.
ResponEliminaPetons.
Hola Ana, guapa tu
ResponEliminaje,je, si que el tinc aprop al noi, es que tenim uns molt bons aires per aqui
doncs aquest any es la unica manera de menjar bolets, per aqui que sempre s´en fan tants aquest any res de res, me han dir que a la Boqueria ni han...però que tenen uns preus.....
mil petonets Susanna
Que bones, jo les faig igual, encara que no li pose pebre, provaré.
ResponEliminaBesets!