Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 18 de novembre de 2011

Girgoles a la planxa........ apta per diabètics








La Girgola es un bolet que ara podem trobar tot l´any en el mercat, a més de saborós , es econòmic .

Conté moltes virtuts com son : Seleni, Fibra, Proteines, Minerals, Vitamines, Potasi, es ideal per la dieta doncs no te greixos, combat el colesterol, l´hipertensió, el poden menjar els diàbetics...

Ingredients
Gírgoles fresques i si es posible que siguin grosses
Sal
All i julivert picat
Oli d´oliva
Pebre negre

Preparació
Rentar , escórrer els bolets i reservar.

Mentre escalfar una planxa fins que fen la proba de  " les perletes"  estigui molt calenta ( tirar aigua i si es formen perletes ja està a punt)  , untar amb una mica d´oli d´oliva i posar-hi els bolets , primer per la cara interior i quan ja estinguin cuits donar la volta pel altre costat, regar amb un raig d´oli cada bolet , condimentar amb sal ,pebre , all i julivert picat, servir calents i a gaudir

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...