Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dilluns, 7 de novembre de 2011

Peixet de vedella arrebossat amb pa torrat


       El peixet  ( rabillo de cadera ) es la part que  segueix la culata de la cuixa de la vedella , la seva forma es triangular, sense greixos, carn molt gustosa i de talls petits, ideal per arrebossar, planxa, guisar.





Ingredients
Peixet de vedella a talls
Sal
Pebre
Un ou batut
Oli de gira-sol per fregir
Pa torrat i triturat

Preparació
Mentre escalfem l´oli, condimentar els talls de peixet amb sal i pebre , passar per l´ou batut i pel pa triturat, fregir uns minuts pels dos costats, escórrer sobre una reixeta i servir calents,
en el meu cas acompanyats de unes verdures bullides i ou dur.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...