TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

dilluns, 7 de novembre del 2011

Peixet de vedella arrebossat amb pa torrat


  













     El peixet  ( rabillo de cadera ) es la part que  segueix la culata de la cuixa de la vedella , la seva forma es triangular, sense greixos, carn molt gustosa i de talls petits, ideal per arrebossar, planxa, guisar.




* Truc perquè les carns ens quedi ben tendres.....deixarem les peces en repòs a la nevera, mínim una hora cobertes de llet...


Ingredients
Peixet de vedella a talls
Sal
Pebre
Un ou batut
Oli de gira-sol per fregir
Pa torrat i triturat

Preparació
Mentre escalfem l´oli, condimentar els talls de peixet amb sal i pebre , passar per l´ou batut i pel pa triturat, fregir uns minuts pels dos costats, escórrer sobre una reixeta i servir calents,
en el meu cas acompanyats de unes verdures bullides i ou dur.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

16 comentaris:

  1. Hola Sussana, una carne estupenda y un plat complert, amb verduretea y ou dur, ummmmmmmm

    ResponElimina
  2. Xe que bó!!! Com diríem per ací baix...
    Senzill i molt ric, segur que al meu xiquet li agrada un muntó, he de fer-ho.
    Besos!!

    ResponElimina
  3. Buenas noches Susana. Que pedazo de plato mas rico y apetitoso que nos has preparado, con esa rica guarnición de judías verdes.
    Un saludo Paco

    ResponElimina
  4. Que bo!! Jo tb en faig arrebossat....
    Petonets guapa

    ResponElimina
  5. OLÁ SUSANA!
    ESTE PEIXE ESTÁ UM ESPETÁCULO,E O ACOMPANHAMENTO TAMBÉM!

    BEIJOS....

    ResponElimina
  6. Un plat sencill però de primera! complert i boníssim!petó

    ResponElimina
  7. La vedella arrebossada està molt bona, ara m'has fet venir ganes de menjar-la, fàcil solució demà compro i segur que tots contents.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Olá Susanna,

    Gosto muito de refeições assim, são leves e saborosas...

    Fica Bem!!!
    1000 Beijokinhas

    ResponElimina
  9. Amb aquest arrebossat ha de quedar molt més cruixent!

    ResponElimina
  10. Ay els REBOÇATS!!Que bons son oi? i amb la combinació de les tendres i el ou dur un plat molt equilibrat
    UNA ABRAÇADA REINA!!

    ResponElimina
  11. y yo que pensaba que se trataba de pescadito de verdad, jejeje

    ResponElimina
  12. es veu saborosa i apetitosa. M'agrada les regles. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie

    ResponElimina
  13. Qué pinta tiene!!
    Me llevo un par de trocitos para la cena! :)
    Un beso!

    ResponElimina
  14. Aquests plats sencills i sans, son els que sempre triunfen.
    Petons

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...