No ni res millor que unes bones conserves fetes a casa, a més de naturals , desprenen aquell olor d ´amor per la feina ben feta, ..., però segur que en alguna ocasió ens trobem amb la desagradable sorpesa que en obrir un pot, aquest està en mal estat a conseqüència que en el seu moment i ha quedat aire espatllàn la conservació al no quedar hermètic.
Aquesta es la meva proposta....i funciona
Posem sobre de cada pot un raig de conyac, el encenem i el tapem a l´instant perquè ens faci el buit.
En el fons d´olla i posarem un drap de cuina, i ja poden anar-hi col-locant tots els pots dins, cobrir amb aigua freda i posar al foc durant una hora aproximadament, ( dependrà de la mida dels pots), un cop hagin bullit, apagar el foc i deixar refredar dins de l´aigua.
* El drap de cuina es perquè en bullir no es colpegin entre si i es trenquin.
Aquest truc pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ets un pou de sabiduría Susanna, s'han de tenir en compte aquests trucs que ens ensenyes. Gràcies.
ResponEliminaPetons.
Por suerte nunca me paso de abrir y tener una conserva fea (toco madera) pero tomo nota, siempre es bueno tener estos consejitos. Besos!!
ResponEliminaJa havia llegit aquest mètode en un altre post, es curiós, moltes gracies per explicar-nos els teus secrets.El drap no es crema?
ResponEliminaBONA I ORIGINAL IDEA TAMBÉ
ResponEliminapetonets:)
Hola Marta, guapa tu
ResponEliminano, no, al drap no li passa res, doncs está dins amb aigua
mil petonets Susanna