Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 19 de novembre de 2011

Orada a l ´espatlla



Ingredients
Orades obertes per l´espatlla ( ens les pot prepara el peixeter)
Oli d ´oliva
Sal
Alls tallats a rodanxes
Bitxo tallat petit ( si es fresc millor)
Vinagre de qualitat ( jo faig servir de xères)

Preparació
Escalfar  una paella a foc fort , quan ja estigui molt calenta i posarem una mica d´oli d´oliva i col-locarem  una orada que ja tindrem condimentada  amb sal pel costat de la carn,  la cuinarem uns minuts i  donarem la volta pel costat de la pell .  Jo les faig a tandes i les reservo en el forn que tinc escalfat a 200 graus fins acabar amb totes.

Mentre en una altre paella fregir amb abundant oli els alls  ,quan ja estiguin daurats afegir el bitxo tallat petit , saltar uns minuts i abocar-hi el vinagre fora del foc per evitar que ens esquitxi  i ens cremem.

Abocar la barreja per sobre del peix, enplatar  i servir  immediatament.

Bon profit.

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...