Ingredients
Orades obertes per l´espatlla ( ens les pot prepara el peixeter)
Oli d ´oliva
Sal
Alls tallats a rodanxes
Bitxo tallat petit ( si es fresc millor)
Vinagre de qualitat ( jo faig servir de xères)
Preparació
Escalfar una paella a foc fort , quan ja estigui molt calenta i posarem una mica d´oli d´oliva i col-locarem una orada que ja tindrem condimentada amb sal pel costat de la carn, la cuinarem uns minuts i donarem la volta pel costat de la pell . Jo les faig a tandes i les reservo en el forn que tinc escalfat a 200 graus fins acabar amb totes.
Mentre en una altre paella fregir amb abundant oli els alls ,quan ja estiguin daurats afegir el bitxo tallat petit , saltar uns minuts i abocar-hi el vinagre fora del foc per evitar que ens esquitxi i ens cremem.
Abocar la barreja per sobre del peix, enplatar i servir immediatament.
Bon profit.
Boníssima. Quasi sempre les faig al forn. Prrenc nota.
ResponEliminaPetons.
que bona ,la veritat que a mi m'agrada molt aixi,petons
ResponEliminaAixí es com a casa més ens agrada la orada, queda fantástica. M´has fet venir ganes de menjar-ne. Vaig al Caprabo, que el tinc davant de casa, a comprar-ne que he vist que estan d´oferta... Petons i bon cap de setmana.
ResponEliminaQué buena doradita... Es un pescado tremendo y que queda bien de cualquier forma.
ResponEliminaPor cierto que lo de desengrasar y ponerlo sobre papel de cocina, gran idea, yo soy bastante desastre en eso, pero voy a seguir tu consejo.
Me alegro de que te divirtieran mis avatares cárnicos ;)
Un besote.
Olá Susanna,
ResponEliminaQue delicia de peixinho, adoro!!!
Feliz Fim de Semana!!!
1000 Beijokinhas
Hola Susanna!!!
ResponEliminaQuina recepta més bona ens has deixat!!!
A casa, al meu marit no li agraden els peixos amb "raspas" com diu ell, però aquesta vegada el tindrà que provar, perquè segur que queda deliciòs.
Petonets, guapisima.
ciao susanna hai sempre ricette invitanti complimenti
ResponEliminaSusanna, l'orada, es tan bona, que no fa falta fer-li res mes, ummmmmmmm
ResponEliminaMolt bona, la orada es un dels peixos que més m'agraden.
ResponEliminaQue bona te una pinta deliciosa-
ResponEliminauwielbiam rybę !!!!!
ResponElimina