Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dimecres, 16 de novembre de 2011

Torradetes amb bolets



Avui farem un sopar lleuger, a casa ens encanten els bolets, però aquest any no ha estat per res productiu en aquesta matèria, pel que no ens queda més remei que comprar-los congelats ( jo a  La Sirena)



Ingredients
Bolets variats ( en el meu cas congelats )
Sal
Pebre
All i julivert picat
Oli d´oliva
Llenques de pa 

Preparació
Posarem a descongelar sobre una reixeta els bolets perquè perdin tota l´aigua que porten

Escalfar una paella sense oli, fins que al tirar-hi unes gotes d´aigua, formi perletes, es el moment de afegir-hi unes gotes d´oli d´oliva i els bolets, saltar-los a foc fort uns minuts , condimentar amb sal i pebre al gust , donar unes voltes,  escampar per sobre all i julivert picat i retirar del fogó.

Mentre fer unes torrades, regar amb un bon raig d´oli d´oliva ,  cobrir amb una capa de bolets i menjar calent.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...