Avui farem un sopar lleuger, a casa ens encanten els bolets, però aquest any no ha estat per res productiu en aquesta matèria, pel que no ens queda més remei que comprar-los congelats
Ingredients
Bolets variats ( en el meu cas congelats )
Sal
Pebre
All i julivert picat
Oli d´oliva
Llenques de pa
Preparació
Posarem a descongelar sobre una reixeta els bolets perquè perdin tota l´aigua que porten
Escalfar una paella sense oli, fins que al tirar-hi unes gotes d´aigua, formi perletes, es el moment de afegir-hi unes gotes d´oli d´oliva i els bolets, saltar-los a foc fort uns minuts , condimentar amb sal i pebre al gust , donar unes voltes, escampar per sobre all i julivert picat i retirar del fogó.
Mentre fer unes torrades, regar amb un bon d´oli d´oliva , cobrir amb una capa de bolets i menjar calent.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Hola Susanna, aquí tampoco hay hongos, demasiada calor y de golpe y porrazo frìo, habrà que consolarse con los congelados, la verdad que yo no voy a buscarlos, al máximo reconozco las castanas ;D
ResponEliminaun beso Alex
CIAO SUSANNA COME AL SOLITO RICETTE MOLTO INVITANTI COMPLIMENTI
ResponEliminaHola Alex, guapa tu
ResponEliminayo tampoco puedo lucirme de ser buena "encontradora" de setas, pero en mi familia hay verdaderos sabuesos en el tema,...pero este año ni en el mercado casi encuentras, al menos en mi zona, si te vas a Barcelona en los grandes mercados, Born, Santa Catalina, etc. si los hay frescos, pero a unos precios de 10x10
mil petonets Susanna
Que bones!!! M'encanten les torrades amb bolets i si són fets a la brasa de la llar de foc, una delicia!!
ResponEliminaPetonets guapa!,!
Hola Susanna, el meu fill es un expert cercador de bolets, i faré aquestes torradetes am bolets acabats de collir, Petonets bonica.
ResponEliminaQue bueno con boletus, que suerte, este año por aquí abajo no tenemos ni uno silvestre. Besitos
ResponEliminaHola Carmen, guapa tu
ResponEliminaeste año a sido muy malo para las setas, puesto que en general no llovió a su debido tiempo, una pena
mil petonets Susanna
Hola Susanna un exel·lent sopar i una bona idea pels que ahir varem fer pa.
ResponEliminaHola Susana, gràcies per visitar el meu bloc, així he pogut coneixer el teu i aquí em quedo per seguir-te. M´encanten aquestes torradetes, jo també compro ara els bolets congelats a la sirena!
ResponEliminaPetons
Aquest bolets de La Sirena ja ens fan un bon servei, sobretot aquest any. Unas torrades de 10 o més.
ResponEliminaPetons.
Aquest combinat de bolets estan molt bons, clar que sempre són millors frescos, pero a falta d'uns...
ResponEliminaUnes torrades molt bones, l'all i julivert sempre queda fantàstic amb els bolets
Una abraçada