La carxofa té moltes propietats , quasi no te calòries, estimula la gana, ideal pel fetge i la vesícula, diürética, ajuda en la diabetis a mantenir el nivel de sucre estable, , ajuda a eliminar el colesterol de la sang....entre altres.
Es pot menjar a la brasa, en conserva, al microones, al forn, fregida, bullida, te mil maneres de cuinar.se i totes molt bones
Això si, a l´hora de cuinar-les tenen que estar molt netes, doncs ni ha cops que dins tenen plugons, formiges..i si son fresques estan molt tancades i son dificils de netejar
Aquesta es la meva proposta.....i funciona
Posarem el dit gros ( o sigui el polze) en el mig de la carxofa i sota l´aixeta oberta anirem ajudan a que s´ens obri, amb pocs minuts ens quedará com una flor, neta i sense cap posible animalet dins, com dic sempre a l´aigüera i posarem un gibrell per aprofitar l´aigua que cau , ja estan a punt per fer al forn, al micro, a la brava..
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Ets un pou d'infinita sabiduría.
ResponEliminaApa, que bé m'ha quedat la frase, però es veritat.
Petons reina.
Hola Susana, gracias por entrar en mi cocina, te mandaria el quesito fresco pero ya no queda jejeje. Me verás por aqui de vez en cuando a pesar y que no te moleste no entiendo ni papa, intento pero que nó, de todas maneras me guiaré por las fotos y ya te dgo que estos alcaunciles los mandes para Sevilla que aquí rellenos ó a la plancha con ajito y aceite de oliva nos lo comemos del tirón. Gracias guapa, espero verte muchas veces y compartir recetas y más cosas de la vida. Un beso
ResponEliminaHola Rosa, guapa tu
ResponEliminaA la izquierda del bloc hay un traductor de Google si a pesar de todo hay alguna pañabra que no traduce bien y te interesa, sin problemas yo te hago la traducción, bienvenida a mi cocina, y hasta pronto
mil petonets Susanna
Gracias por los consejos Susana, a mi me encantan las alcachofas y no me da pereza limpiarlas.
ResponEliminaBesicos
Tomo nota y a la próxima lo hago así, gracias.
ResponElimina