Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

divendres, 25 de novembre de 2011

Com obrir i netejar les carxofes sense trencar-les



La carxofa té moltes propietats , quasi no te calòries, estimula la gana, ideal pel fetge i la vesícula, diürética, ajuda en la diabetis a mantenir el nivel de sucre estable,  , ajuda a eliminar el colesterol de la sang....entre altres.

Es pot menjar a la brasa, en conserva,  al microones, al forn, fregida, bullida, te mil maneres de cuinar.se i totes molt bones

Això si, a l´hora de cuinar-les tenen que estar molt netes, doncs ni ha cops que dins tenen plugons, formiges..i si son fresques estan molt tancades i son dificils de netejar

Aquesta es la meva proposta.....i funciona

Posarem el dit gros ( o sigui el polze) en el mig de la carxofa i sota l´aixeta oberta anirem ajudan a que s´ens obri, amb pocs minuts ens quedará com una flor, neta i sense cap posible animalet dins, com dic sempre a l´aigüera i posarem un gibrell per aprofitar l´aigua que cau , ja estan a punt per fer al forn, al micro, a la brava..

Bon profit



Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna



Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...