Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 26 de novembre de 2011

Rovellons a la graella ...elèctrica


El rovelló, també conegut com pinenc, vinader, esclata-sang, és el bolet més popular i potser un dels més valorats tant pels boletaires com a la cuina, i ni ha força en els mercats catalans. ( be aquest any al no ploura , la cosa ha anat molt malament )

Es menja de moltes maneres, a la brasa, a la llauna, fregits, a la cassola ..

Ingredients
Rovellons
Oli d´oliva
All i julibert picat
Sal

Preparació
Jo els preparo amb una graella elèctrica , d´aquestes que si posa aigua a la safata perque no faci fum  ( fa molts anys que la vaig comprar a Girona i la veritat es que va molt i molt be )

Doncs posarem els rovells sobre la graella, regar amb una mica d´oli i salar, quan ja estiguin a punt escampar per sobre all i julibert picat, servir calents amb unes bones torrades sucades amb tomàquet

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...