TRADUCTOR D ´IDIOMES
Translate
dissabte, 26 de novembre del 2011
Rovellons a la graella ...elèctrica
El rovelló, també conegut com pinenc, vinader, esclata-sang, és el bolet més popular i potser un dels més valorats tant pels boletaires com a la cuina, i ni ha força en els mercats catalans. ( be aquest any al no ploura , la cosa ha anat molt malament )
Es menja de moltes maneres, a la brasa, a la llauna, fregits, a la cassola ..
Ingredients
Rovellons
Oli d´oliva
All i julibert picat
Sal
Preparació
Jo els preparo amb una graella elèctrica , d´aquestes que si posa aigua a la safata perque no faci fum ( fa molts anys que la vaig comprar a Girona i la veritat es que va molt i molt be )
Doncs posarem els rovells sobre la graella, regar amb una mica d´oli i salar, quan ja estiguin a punt escampar per sobre all i julibert picat, servir calents amb unes bones torrades sucades amb tomàquet
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Sencillament deliciosos. ¡Me gustan un montón!
ResponEliminaBesitos.
;-D
eiii!! encantada de conèixet!! Que bé un altre blog per explorar!! merci per saludar-me!!;) aquest plat que ens ensenyes és un tresor molt preuat enguany! I mira que m'agraden els rovellons a la graella....espero que aviat en poguem trobar forçes...más vale tarde que nunca!! T'has fixat que el meu blog está de sorteig navideny!?? Si t'interessa...petons guapa!
ResponEliminaque bonssss,la veritat que aixi a casa volarian jajajpetons
ResponEliminaBoníssims, llàstima que aquest any hi hagin tan pocs.
ResponEliminaPetons.
CHE MERAVIGLIA TUTTI QUESTI FUNGHI IMMAGINO CHE PROFUMO BUONA SERATA
ResponElimina¡¡quina guapada de rovellons!!! ...BÉ..... a falta d'un bon foc de lenya, donçs farem servir la graella electrica.
ResponEliminaBon disabte.
Els rovellons m'encanten, la veritat es que es un bolet que no fa falta fer-li gaires coses, que es molt bo.
ResponEliminaUna abraçada
Boníssims!! Quina alegria tornar i veure que ja estas publicant altra vegada.
ResponEliminaUna abraçada.
Que ricos y qué sencillos, no hay nada mejor que unas buenas setas hechas a la parrilla, quedan exquisitas, sin más aditamentos que un poquitín de ajo y perejil.
ResponEliminaBiquiños
El Barbas los hace así, con ajo y perejil, incluyendo la plancha eléctrica. Y salen tremendos. Un besote.
ResponElimina