Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dissabte, 26 de novembre de 2011

Arròs amb rovellons i sípia


Ingredients
Arròs
Rovellons
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un cap d´alls
Tomàquet fregit
Sípia
Aigua o brou vegetal

Preparació
Rentar els rovellons , trossejar , saltar-los junt amb els alls sense pelar amb oli d´oliva i reservar. 

Tallar la sípia a tires i sofregir a foc fort ( així no deixa anar aigua), desprès i afegirem el tomàquet fregit que tenim preparar , condimentar amb sal i pebre , i  l´arròs, remenar uns minuts tot junt ,  només en falta de afegir-hi l ´aigua  / o brou de verdures que ja tindrem calent.

Quan portem 10 minuts que l´arròs estigui bullin ,  posarem els rovellons i els alls que tenim reservat, i deixar uns 5/10 minuts més. ( dependrá del tipus d´arròs )

Servir calent i bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...