Ingredients
Arròs
Rovellons
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Un cap d´alls
Tomàquet fregit
Sípia
Aigua o brou vegetal
Preparació
Rentar els rovellons , trossejar , saltar-los junt amb els alls sense pelar amb oli d´oliva i reservar.
Tallar la sípia a tires i sofregir a foc fort ( així no deixa anar aigua), desprès i afegirem el tomàquet fregit que tenim preparar , condimentar amb sal i pebre , i l´arròs, remenar uns minuts tot junt , només en falta de afegir-hi l ´aigua / o brou de verdures que ja tindrem calent.
Quan portem 10 minuts que l´arròs estigui bullin , posarem els rovellons i els alls que tenim reservat, i deixar uns 5/10 minuts més. ( dependrá del tipus d´arròs )
Servir calent i bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Menudo arroz te has marcado, si lo pilla mi chico te limpia el plato.
ResponEliminaBesets
M'encanten els arrossos mar i muntanya com aquest. La sípia i els rovellons combinen molt bé, ha de quedar un arròs super gustós.
ResponEliminaBuenas días Susana. Que rico y cremoso arroz con sepia y setas que has preparado. A mí los níscalos no me hacen mucha gracia, lo prefiero con setas de cardo, boletus, etc.
ResponEliminaUn saludo Paco
Pues una rica mezcla, estoy con María, si te la pillamos por aquí es visto y no visto. Un besote.
ResponEliminaBON DIA SUSANNA!!!
ResponEliminaun arros mes i mes bó
Un arròs amb una combinació molt saborosa. Prenc nota!
ResponEliminaUna abraçada
Este arroz me gusta un montón y en casa no les gusta que pongo ninguna clase de seta al arroz. A gusto me comería un platito.
ResponEliminaBesitos
Un arroz espectacular Susanna. Me ha encantado. Un besazo.
ResponEliminaUyyyyyyyyy, si Marc los ve... Este año me da que tampoco tendremos una buena temporada de setas. Aún ni ha empezado, así que fíjate... En fin... Habrá que tener paciencia.
ResponEliminaTu arroz, al menos, me consuela.
Un besote Susanna
Hola Susanna! que delicia de arroz, su sabor tiene que ser buenísimo, un beso
ResponEliminaMolt bona, s'han d'aprofitar els bolets frescos ara que podem. Un arròs molt bo.
ResponEliminaUna abraçada