Moltes vegades ens trobem a l ´hora de pelar un ou dur que malgrat haver-lo deixat refredar una mica o molt, la closca costa de surti , fins i tot per més cura que li posem se´ns espatlla la clara
Aquesta es la meva proposta....i funciona
Tant fàcil com pelar-lo sota del raig d´aigua de l ´aixeta, posem un gibrell a l´aigüera , podem reciclar l ´aigua que cau per rentar els plats... i no malbaratem ni una gota d´aigua
Aquest truc pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Merci pour ce partage amie, car c'est très utile savoir toujours un peut plus, merci.
ResponEliminaBisous
Avui mateix faig la proba que a vegades es queda la closca enganxada.
ResponEliminaPetons.
Un truco que nos vendrá de maravilla, un beso
ResponEliminajeje, un buen dato!
ResponEliminaAixò és perquè els ous són molt frescos, llavors jo agafava els que tenien uns dies més per coure'ls durs. De totes maneres provaré aquest truqui! Moltes gràcies i una forta abraçada
ResponEliminaPues a mi me viene genial porque vaya tela, soy un poco desastre para estas cosas.
ResponEliminaGracias por compartir tu truqui.
Bicos
Em sembla molt bona idea!!!!!
ResponEliminaGràcies
Hola Gemma, guapa tu
ResponEliminadoncs ja veuràs que funciona, fa molt temps que o faig,....
mil petonets maca, Susanna
Idea apuntada...
ResponElimina