Com conservar els pebrots escalivats uns dies, sense que s´ ens facin malbé
Aquesta es la meva proposta....i funciona
Un cop pelats i sense passar-los per sota de la aixeta, ( doncs queden aigualits i desapareixen part de les seves vitamines), els deixarem en una escorredora perquè perdin el suc, desprès posar-los dins d´un pot de vidre amb oli d´oliva que els cobreixi i si ens ve de gust, unes fulles de llorer i uns alls pelats, guardar millor a la nevera.
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Quina bona idea! despres per fer plats amb carn queden bonisims, i jo normalment els poso al forn amb una mica de crema de vinagre de modena i queden super caramelitzats. Ho as provat mai?
ResponEliminaPetons,
Adriana
Hola Adriana, guapa tu
ResponEliminanena doncs anoto, segur que queden divíns
mil petonets Susanna
Queden molt bé d'aquesta manera.
ResponEliminaPetons.