TRADUCTOR D ´IDIOMES

TRADUCTOR D ´IDIOMES

Translate

diumenge, 27 de novembre del 2011

La teva tassa preferida - Sorteig



http://www.tamar.org.br/
L ´any passat va cumplir 30 anys des de que Brasil va començar la seva gran croada per salvar tortugues marines , el Projecte TAMAR, fins ara han salvat a més de 10 milions de tortugues , i segueixen la lluita per elles , amenaçades d´extinció a causa de la caça ilegal i la pesca amb am de les barques  , a més de protegir ecosistemes costaners on posen els ous.

Iniciat l´any 1980, aquest t projecte té el seu major centre de visitants a la població costanera de Praia do Forte, un lloc preciòs, situat a uns 80 km de Salvador de Bahia.

Ara fa uns 5 anys varem visitar les instla-lacions , només puc dir que si viatjeu a Brasil i esteu per la zona no perdeu pas la oportunitat si us agrada la natura i les tortugues de visitar el Projecte TAMAR.

                                             * * * * * * * * * * * * * * * * 
 Doncs be a la meva visita vaig pensar que el millor regal per portar a la familia seria una tassa  comprada en el Projecte TAMAR, ja que a més de maca els diners que es recullen son destinats al projecte.

Aquesta es la meva tassa estimada , cada cop que la faig servir em recordo de Brasil, pais meravellós, de les tortugues,..i de lo be que me ho vaig passar allà...

Amb ella participo en el concurs


 http://breakfastlover.blogspot.com/2011/11/taza-magica-breakfast-loversorteo-mi.html , si tu vols i tens la teva tassa encara i pots participar.

Aquest missatge pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

3 comentaris:

  1. ¡Que bonito es viaje a Brasil!
    Y que maravilloso proyecto.
    Mucha suerte guapa.
    ;-D

    ResponElimina
  2. BONICA TASSA, BONIC ESCRIT y tan de bó si no hem toca a mí, us toqui a alguna de les meves estimades amigues!!!
    molts petons:)

    ResponElimina
  3. Hola Susanna!!!
    Nosotros hace 5 años estuvimos en Praia do Forte y visitamos las instalaciones, me acuerdo que compramos muchas cosas en la tienda . Un bolso para mi , camisetas , monederos , calendarios , cositas para el pelo para mi hija etc. Fue maravillosos, volvería sin pensarlo.
    Me alegro de compartir algo tan especial contigo.
    Un besito
    Paquita

    ResponElimina

Hola i benvinguts, moltes gràcies pel comentari i la visita , sempre els llegeixo encara que no pugui contestar a tots, però si tens algun dubte no deixis de preguntar,i et contestaré gustosament.

Mil petonets i fins aviat Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...