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dilluns, 14 de novembre del 2011
Sípia a la planxa amb all i julivert ( recepta apta per a diabètics )
Ingredients per una racció
120 grams de sípia neta ( unes 98 kcal)
Oli d´oliva
Sal
All i julivert picat
Preparació
Posarem una planxa al foc i esperarem que estigui molt calenta .
Mentre agafarem la sípia que ja tindrem neta i oberta , amb un ganivet esmolat i per la seva part interior li farem uns talls horitzonals i verticals ( amb precaució de no travessar el seu cos ) al cuinar-la li quedarà un dibuix molt maco.
Untar la sípia en oli i posar a la planxa per costat que li hem dibuixats les ratlles durant uns minuts, donar-li la volta i cuinar-la pel altre costat , en el darrer moment espolçar amb sal, all i julivert per sobre.
Acompanyar d´ una amanida o un tomàquet fresc.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
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Una muy rica y sencilla receta.
ResponEliminaIdeal.
Bss.
;-D
Tinc una SIPIETA per alla dins del congelador, que seguirá els teus passos. Per cert, avui la meva recepta es per a DIABETICS tal com tu vas proposar.
ResponEliminaPETONS BONICA!!!
A casa, quan volem fer una mica de festa sense complicacions ens fem la sipia a la planxa. PEr alguna raó per a nosaltres signfica festa i alegria :)
ResponEliminahola susanna, no conocia tu blog, pero esta estupendo, me quedo por aqui y te seguire de cerca un beso
ResponEliminaangeles
Senzill, sa i molt bo. Amb aquests talls la presentació queda molt bonica.
ResponEliminaQuina presentació mes bonica! la sípia y el calamar m'encanten de qualsevol manera peró a la planxa am all i julivert especialment! hummm Ptnsss maca!
ResponEliminaHe venido ...
ResponEliminaMe gustó mucho ... ...
Sí, voy a regresar ...
Un beso de Nita.
¡Buenos días!
facilisimo
ResponEliminaHola Familia
ResponEliminaHa començat el recull de receptes aptes per diabitics,.....doncs som-mi
la primera arriba de la Conxita, moltes gràcies
http://www.tedeternura.com/2011/11/receta-para-diabeticos-conejo-al-limon.html#comment-form
mil petonets
Olá Susanna,
ResponEliminaAderi a Blogagem e também postei um peixinho, é saudável e toda pessoa com alguma restrição alimentar pode saborear.
O seu está delicioso, e o site de receitas para diabeticos sensacional, adorei!!!
Tenha uma tarde tranquila!!!
1000 Beijokinhas
Hola Sussana, esta mañana publiqué una receta sencilla, aunque no es la que quería para este día de la diabetes. Te dejo el enlace: http://cocinademuertelenta.blogspot.com/
ResponEliminaSaludos
Lxx
Hola preciosa !! Con ésta jibia a la plancha....me has dado, me encanta la jibia y así está de muerte lenta....Un manjar, de lo mejor de la mar y la has presentado que se mete por los ojitos.
ResponEliminaTe deseo un buen Lunes......
Besos
Buenísima Susanna, me encanta la sepia así preparada con ajito y perejil.
ResponEliminaPetons
Muchas gracias por apuntarte a mi sorteo. No te preocupes, que si te toca, te lo dedicaré.
ResponEliminaVaig estar buscant receptes per fer una apta per a diabèics i després em vaig oblidar de que era avui.
ResponEliminaLa sípia com ,'has fet ens agrada molt.
Petons.
Querida Susanna me parece un plato delicioso, y , me encanta la sepia, en Galicia le llamamos jibia, en gallego Xibia, y es típico pero guisada, que también está muy buena
ResponEliminaBuenos tardes Susana. Tienes una cocina buenísima con recetas muy fáciles de preparar, pero muy exquisita. Esta sepia sin duda alguna tiene que estar de lujo al igual que la presentación.
ResponEliminaUn saludo Paco
Por favor que cosa tan rica, con lo sencilla que se prepara y lo buenisima que está. ______besitos
ResponEliminarecepta sencilla y molt adecuada, pel dia d'avui
ResponEliminaHola Susana, acabo de descobrir el teu blog a través de Cocina de muerte lenta amb la iniciativa del Dia Mundial de la Diabetis, i jo també m'uneixo amb una recepta. M'agaden molt les teves receptes, quina pinta té aquesta sèpia! Et segueixo el blog, per cert, em dic Adriana, encantada :)
ResponEliminaHola Adriana, guapa tu
ResponEliminaestic molt contenta de la teva visita, i moltes gràcies per la recepta, ara paso per casa teva i en recollo l´enllaç
mil petonets i fins aviat, Susanna
Este plato aquí en Valencia es la estrella, nos encanta a todos!!! Además, es sanísimo, bajo en grasa e ideal para guardar la línea.
ResponEliminaUn besote, guapetona :)
Hola Sr.Paco, guapo
ResponEliminamuchas gracias por su comentario, recetas fáciles, con productos lo más naturales posibles, es la cocina que gusta en casa, ..no son de precocinados, ni enlatados, ni colorantes....
mil petonets Susanna
Hola Leny, guapa tu
ResponEliminamuchas gracias , ya está controlada,
mil petonets Susanna
Hola Nita, guapa tu
ResponEliminamuchas gracias por tu visita, me encanta tu bloc que postres tan ricos, seguro que voy a aprender mucho de ti
mil petonets Susanna
Hola Familia, guapa
ResponEliminaaqui algúns enllaços de receptes per conmemorar un dia tant especial com es el "dia Mundial de la Diadetes", algunes d´elles pot ser no son massa actes per aquestes persones, però estan fetes amb el cor, i això es el que val.
http://donibaneko-buscandoumami.blogspot.com/ ( el seu bloc està ple de bones receptes aptes per diabetics)
aquestes son algunes de les propostes, mil petonets Susanna
Molt de coratge per totes aquestes persones que dia darrera dia lluiten per portar una vida normal, i molta esperança en els nostres cientifics pels estudis que estan fen actualment per intentar eliminar-la
http://cocinademuertelenta.blogspot.com/2011/11/crisines-con-sesamo-y-amapola.html
http://blogdiabeticotipo1.blogspot.com/
http://artschocolates.wordpress.com/2011/11/14/quiche-lorraine/
http://www.tedeternura.com/2011/11/receta-para-diabeticos-conejo-al-limon.html#comment-form
http://vikitalolines.blogspot.com/2011/11/espaguetis-tres-delicias.html
Te he encontrado por casualidad, y me ha encantado tu blog!.Me he llevado un sustito...pero luego he podido leerte , gracias por la traducción, pues yo de catalán, ni el himno del BarÇa sé...
ResponEliminaGracias por la direccón del blog para diabeticos, pues mi madre lo es, y me va a venir fenomenal.
Con tu permiso, seguiré visitandote.
Saludos.
Qué rica sepia con picada, tocaya... Uff, a ver si traigo un par y pongo a mi santo a trabajar, que esta preparación es sencilla pero deliciosa. Un besote.
ResponEliminaHola Golonsegus, guapa tu
ResponEliminamuy bienvenida a mi cocina, celebro que te guste, y espero verte otra vez, si con la traducción de google tienes alguna duda, ya sabes aqui estoy para ayudarte, vale ?
mientras i petonets Susanna