Com sempre comento , a la casa les amanides son un plat diari que no falta mai a taula, al menys un cop al dia, , n ´estic acostumada des de petita i segueixo la tradició familiar.
Ingredients
Cabdells de Tudela
Sal
Pebre
Oli d´oliva
Vinagre de Xerès
Poma
Raves
Castanyes torrades
Olives negres
Albercocs secs ( Orejones)
Preparació
Muntar una safata amb tot els ingredients, formarem una harmonia de colors i condimentar amb una vinagreta.
Per fer la vinagreta, només tenim que barrejar l ´oli, vinagre, sal i pebre.
Bon profit.
Aquesta recepta pertany al blog
http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Estas ensaladitas son deliciosas, muy fáciles y rápidas. Da gusto cenar ensaladas como ésta. Un besote.
ResponEliminaAixò de l'amanida diària és un gran costum, i aquesta que ens has preparat avui ha de ser una delícia!
ResponEliminaBona nit Susanna, aquest amanida bona-bona la deixo per demà sopar, avui ja he menjat la meva de endibies.
ResponEliminaPetonets
De tardor es amb les castanyes, no les he posat mai a la amanida, però segur que queden la mar de bé.
ResponEliminaPetons.
Hola Ana, guapa tu
ResponEliminaes que a casa les castanyes agraden tant, saps que faig compro sacs sencers i les congelo així les tinc sempre a ma, fresques i tendres
mil petonets Susanna
M'encanta aquesta AMANIDA SUSANNA!!
ResponEliminaAl desembre en posaré un parell que a tu de ben segur t'agradaran
PETONS I BON DÍA!!
Sussana très fascinante cette belle salade j'adore elle est très bien élabore et remplie de belle couleurs!
ResponEliminabisous