Aquesta es la meva petita aportació en l´esdeveniment d´avui
http://www.facebook.com/event.php?eid=219879704752679
http://www.bancdelsaliments.org/ca/campanyes/gran-recapte-drsquoaliments-a-catalunya/_campana:6/
Ingredients
Cigrons bullits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
1 pot de tomàquet natural
Sucre
1 llauna de cloïsses xilenes
1 llauna de blat de moro
1 ceba
Preparació
Sofregir el tomàquet i la ceba amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre , i afegirem una cullarada petita de sucre per matar l´acidesa del tomàquet, reservar.
Posarem a la paella amb una mica d´oli els cigrons que ja hem cuit amb antelació fins que començin a quedar daurats, ara i afegirem el blat de moro i les cloïsses escorregudes saltar-les uns minuts, i regar amb el tomàquet que tenim reservar .
Jo els acompanyo amb una amanida d´api.
Bon profit
Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna
Al Antonio i a mi ens encanten els cigrons, però al nano ni veurel's encara que aixó es una manía de la edat.
ResponEliminaD'aquesta manera sont bastant lleugers i bons.
Moltes gràcies per avisar-me del premi, no m'ho puc creure.
Petons maca.
Olá Susanna,
ResponEliminaAdoramos grão de bico, e esses estão perfeitos...
Tenha Lindos Sonhos e um amanhecer de Paz!!!
1000 Beijokinhas
Apa, apa!!
ResponEliminaQUINA RECEPTA TAN COMPLERTA Y ORIGINAL!!
Me la apunto perque es de les meves... SANA y NUTRITIVA
BON DÍA XATA!!
Fantàstica recepta, Susanna! Que bons que són els cigrons... i nutritius! Endavant amb la difusió del Gran Recapte! petons
ResponEliminaTengo por aquí unos garbanzos que me vendrán muy bien para probar tu receta
ResponEliminaAbrazos y buen día Susanna, llevas un ritmo imparable, aunque no te comente paseo siempre por las otras recetas...
que bo a, mi m'agraden molt i per la iniciativa que porta encara millor.petons
ResponEliminaQue casualidas ayer mismo subi unos garbanzos guisados tambien, estos se ven facilitos y ligeros. Besitos
ResponEliminaHola Susana, un plato facil, rapido y lo mejor de todo muy bueno, un saludo.
ResponEliminaJUAN
ha un aspetto molto...molto invitante
ResponEliminane posso avere un pò?
Anna
¡Un plato muy rico y sano! Besos y feliz día.
ResponEliminaHola Susanna,
ResponEliminaSi pots posa el link a la campanya del Banc dels aliments que és on la gent pot mirar la informació per contribuir. Al final és el que pretenem: donar difusió i ajudar a que més gent hi contribueixi :)
I amb les cloisses han de ser brutals!! :)
Aix, el link:
ResponEliminahttp://www.bancdelsaliments.org/ca/campanyes/gran-recapte-drsquoaliments-a-catalunya/_campana:6/
La combinació dels cigrons amb el blat de moro ha de quedar molt bona, m'ho apunto ;)
ResponEliminaNo los he probado nunca así y me parece una receta genial. Un besazo.
ResponEliminaOla Suzanna!
ResponEliminaO teu prato ficou perfeito, um clorido muito bonito e ingredientes deliciosos!!
Beijos.....
Segur que deu estar deliciós, mmm les cloïsses donen un gustet boníssim.
ResponEliminaun plato sanísimo y apañadísimo! besitos... tomo nota con tu permiso!
ResponEliminacigrosn i cloisses, una combinació super.
ResponEliminaPues un plato muy rico para esta campaña... Me encantan los garbanzos, de cualquier forma. Un besote.
ResponEliminaPLATET DE LUXE ESTIMADA!!
ResponEliminaQUE PASIS UNS DIAS ESTUPENDOS, y un petonet a en ROCQUET:)
molto appetitose complimenti e buona serata
ResponEliminaUna combinació d'ingredient molt curiosa i segur que molt bona. Trobo que es una iniciativa genial.
ResponEliminaUna abraçada