Visita la nostra petita botiga

TRADUCTOR D´IDIOMES, AQUI

dijous, 24 de novembre de 2011

Cigrons amb blat de moro i cloïsses xilenes





Aquesta es la meva petita aportació en l´esdeveniment d´avui
http://www.facebook.com/event.php?eid=219879704752679

http://www.bancdelsaliments.org/ca/campanyes/gran-recapte-drsquoaliments-a-catalunya/_campana:6/

Ingredients
Cigrons bullits
Sal
Pebre
Oli d´oliva
1 pot de tomàquet natural
Sucre
1 llauna de cloïsses xilenes 
1 llauna de blat de moro
1 ceba

Preparació
Sofregir el tomàquet i la ceba amb oli d´oliva, condimentar amb sal i pebre , i afegirem una cullarada petita de sucre per matar l´acidesa del tomàquet, reservar.

Posarem a la paella amb una mica d´oli els cigrons que ja hem cuit amb antelació fins que començin a quedar daurats, ara i afegirem el blat de moro i les cloïsses escorregudes saltar-les uns minuts, i regar amb el tomàquet que tenim reservar .

Jo els acompanyo amb una amanida d´api.

Bon profit

Aquesta recepta pertany al blog http://enrocalacuina.blogspot.com/
Desitjo que t´agradi, petonets Susanna

Printfriendly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...